Epic games bilgisayar oyunu olan gta 5 oyunu nu 1haftalık ücretsiz yaptı normalde oyun. 170 tl idi kimler oyunu indirdi?

epic games bilgisayar oyunu olan gta 5 oyunu nu 1haftalık ücretsiz yaptı normalde oyun. 170 tl idi kimler oyunu indirdi? Ben indirdim bayağı da zamanımı aldı yav para ile bile satın alsan social clup hesapı oluşturman gerekiyor her iki halde de ama eğer bilgisayar ınızda 97 cb yer var ise rahat iner oyun oyun 94 cb boyutunda 2017 senesinde 72 cb falandı 3 senede baya büyümüş oyun baya da gizem vardı gta 5 orjinal olduğu için online kısmında oyun indikten sonra güncelleme tiki var onu kapatın ben kapattım sürekli güncelleme olursa hardisk bozulur ben hardisk bozulmasın diye kapattım güncelleme yi bu arada oyunu yükleyince 1 trilyon para geliyor oyuna 1 hafta içinde bunu unutmayın para geliyor dedi isem oyun karakterine yani online olan server daki oluşturduğunuz kadın veya erkek olan karakter e geliyor

#epic
#games
#gta5
#ücretsiz
#oldu
#iyi
#akşamlar
#progaming
Epic games bilgisayar oyunu olan gta 5 oyunu nu 1haftalık ücretsiz yaptı normalde oyun. 170 tl idi kimler oyunu indirdi?