epic games bilgisayar oyunu olan gta 5 oyunu nu 1haftalık ücretsiz yaptı normalde oyun. 170 tl idi kimler oyunu indirdi? Ben indirdim bayağı da zamanımı aldı yav para ile bile satın alsan social clup hesapı oluşturman gerekiyor her iki halde de ama eğer bilgisayar ınızda 97 cb yer var ise rahat iner oyun oyun 94 cb boyutunda 2017 senesinde 72 cb falandı 3 senede baya büyümüş oyun baya da gizem vardı gta 5 orjinal olduğu için online kısmında oyun indikten sonra güncelleme tiki var onu kapatın ben kapattım sürekli güncelleme olursa hardisk bozulur ben hardisk bozulmasın diye kapattım güncelleme yi bu arada oyunu yükleyince 1 trilyon para geliyor oyuna 1 hafta içinde bunu unutmayın para geliyor dedi isem oyun karakterine yani online olan server daki oluşturduğunuz kadın veya erkek olan karakter e geliyor
#epic
#games
#gta5
#ücretsiz
#oldu
#iyi
#akşamlar
#progaming
#epic
#games
#gta5
#ücretsiz
#oldu
#iyi
#akşamlar
#progaming
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben paralı almıştım. Böyle ücretsiz olunca kendini mal gibi hissediyorum. d
Bilgisayar varsa gta 5 kaldıran 2. Bir adet birdaha satın al bence bu fırsat birdaha gelmez @zeuswithkronos
Bu arada bana takip at muhabbet edelim senle @zeuswithkronos
Yani ücretsizi indir dedim
Ps4 var bende, onda oynamıştım.
Bilgisayar ın var ise ücretsiz indir abi oyunu sende @Tersy unutma 6 cb ekran kartı ve 8 cb RAM ile en yüksek grafik te gta 5 oynarsın sen oynamak istemesen bile senin erkek olan yakınların oynar o yüzden ücretsiz oyunu yükle derim bilgisayar a 97 cb ilk boş alan lazım d kısmında hardisk in ben yükledim oyunu 8 cb boş yer kaldı hem bilgisayar da daha kolay oynanıyor ps 4 de zor olur
Sen oyunu indir bana dua edersin sonradan
Sağolasın 👍😎
indirdin mi abi oyunu şu an @Tersy
24 saate iner indirmeye başla sen şimdiden
Yok, ps4 yeterli bana sagol.
Benn