Not: işe giderken çekilmiştir zorunlu olmadıkça evden çıkmayın!

Kullanıyorum ama pek başarılı bulmadım, nokta nokta kullananları görmeliydik mesela ve nasıl hissettikleri de renklerle belirtilebilirdi, ayrıca haritada uzaklaşma yok orası da saçma bence.
Evet bu konuda haklısın
Amerika'da da yapmışlar mesela orda nokta nokta belliymiş kim enfekte kim değil, o da sağlıklı değil bizim memlekette bıçaklarlar adamı be. 😂
Belki de bilinmemesi bizim memlekette daha iyidir 😄
Amerika bile silahlanmışsa biz neler yaparız neler. 😂
Kesinlikle bu şekilde olsa işe yarayabilirdi
Bence riskli bölge diye bir şey yok eğer pozitif bir vaka varsa ve geziyorsa onun olduğu her yer risklidir bilemezsiniz yani. Ama yoğunluğun olduğu bölgeyi bilmek psikolojik olarak rahatlatıyorsa bilemicem bence gereksiz
Bak bu konuda yanılıyorsun. Neden mi?
Benim evimin iki ev altında pozitif bir vaka var ve şu an karantinadalar. Ama orta risk diyor. Dediğin gibi her vakada yüksek risk dese benim burası yüksek risk olurdu. Ama benim evimde orta riskli bölge diyor. Ayrıca bazı yerlerde yüksek bazı yerlerde çok yüksek riskli diyor. Bence bilmek de iyi bir şey.
Tabi şahsi görüşüm.
Aslında demek istediğim şu mesela ben riskli bölgede değilim bunu görmek beni sadece psikolojik olarak rahatlatabilir belki ama yan komşum ya da marketteki kasiyer pozitif ise ve virüs saçıyorsa bilmeden risk altındayız demektir orada istediği kadar düşük riskli bölge yazsın farketmez. Çünkü virüs her yerde maalesef...
Orası öyle tabiki. Allah yardımcımız olsun ne diyim🙄
Aminnnn inşallah🙏🏻
Kesinlikle. Ayni sehirde yasiyoruz ve durum maalesef boyle
Hiç iç açıcı değil 🙄
Koyun çok olunca laf anlatamayiz 🙄
👍
Oo tesekkurler
Rica ederim 😊
Cevap
3Cevap
Orta riskli bölgedeymişim şu an
Alsancağa gitmemek lazık :d
Kesinlikle.. Alsancak çimlere şimdilik kısa bir mola 😄
Virüs bitsin ilk gideceğim yer ama sjsjsjs 😄
Kullanıyorum içim karardı o yazıyı görünce
Denemek istiyorum
Google play veya app store dan hayat eve sığar diye yazıp indirebilirsiniz. Tavsiye ederim.
Benim evimin orda da aynısını diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?