Turknet Hakkinda görüşlerim.. İyi Kötü?

Türknete geçişim 7 Ay'ı doldurmak üzeriyim , bazi arkadaşlara bilgili bir konu birakmak istiyorum eğer isteyen tavsiye almak isteyen baksin diye.

Türknet geçiş sürem söyle açıklayabilirim.
Ben daha önceden superonline kullaniyordum tahattüt vardi cikamiyordum ve 400 yakin ceza parasi cikartiyorlardi nese bende bitsin diye sabirla bekledim bittiği gün Türkneti aradim. İnternetten bulduğum bir davet koduyla işleme koyuldum.

Ardindan bağlanti süresi gecen saat söyle açıklayabilirim.
3 Gün port superonline düşmesini bekledim hat boşalsin diye , ardindan Türknet ekibi gelip , (YAPA) altyapisina soktular kablolari falan değiştirdiler, 1 haftada herşey hal oldu diyebilirim.

İlk fatura 90 geldi normalde 65.99 idi. Nese odedim ardindan 2. Fatura ücretsiz yani parasiz geldi bedava sayesinde , sonra yil başindan beri 75.99 ödüyorum.

İnternet hizlari söyle aciklayabilirim.

Ben Kocaeli Darica yaşiyorum malum 8-16MBps hizlar var fazla altyapi yok.

Superonline 8
Turktelekom 8
Falan veriyorlardi ve belli bir kotadan sonra 50gb diyelim 8MBps hiz 3-4 falan dusuyordu yani.

Türknetin sevdiğim yani şu , Ara sira 7-8 görüyorum bazen 2-3 hafta 13-15MBps takiliyorum , Altyapim anca o kadar destekliyor bu Türknetin suçu değil sonuçta.

Normal ben Televizyonda Netflix , Youtube , Online oyun oynayan biriyim.

Türknette (YAPA) Teknolojisi mevcut , Oyun, Hizli, Standart, Kesintisiz. Modlar mevcut

Lol, Csgo, gibi oyunlarda Oyun modunda 20-60Ping değerlerini stabil goruyorsunuz. Bu gayet iyi ani cikişlar yok.

Sormak istediğiniz birşey varsa yorumlarda cevaplamaya çalişirim.

Her Altyapi benimkiyle ayni olmayabilir.
Şu an kullandiğim 100MBps kadar hiz paketi.
Türknet hakkinda bazen kötü yorumlar duymama. karşı böyle bilgilendirici birşey yapmak istedim.
Turknet Hakkinda görüşlerim.. İyi Kötü?