Kasa aerocool airhawk anakart msi b450 tomahawk max bu iki kabloyu nereye bağlayacam bilemedim ilk defa rgb sistem topluyorum

Fan ya da usb girişlerinin pinleri genelde bu tarz oluyor. Pinlerin üzerinde yazan yazılara göre , anakart üstünde de belirli yazılar vardır. Doğru olanı, doğru yere takman gerekir. Tabii, buradan görmeden bu şekilde yardımcı olmak biraz zor ne yazık ki.
Cevap
1Cevap
kabloların üzerinde yazanları söyle yardımcı olalım.
ayrıca bu soru gayet normal gizli sorulacak ne var ki anlamadım, tuhafsınız pembikler.
Tkg 2510 yazıyor diğerinde e pin var ama yazı yok o kablodan bır kablo daha cıkıyor in vdg yazıyor
Vdg rgb kontrolcüsünün sanırım anakartta ona uygun yer olması lazım pinleri kontrol et, diğer 4 pinli olan büyükse audio'dur büyük ihtimal.
Jrgb var 4 pinli bendeki kablo biri 2 diğeri 3 pin 3 pin takılmıyor sys fan var oda 4 pinli bendeki 2 pin ama takılınca oluyor
rgb için ayrıca modül alırsın o zaman eğer kullanmak istiyorsan. sysfan taktığında fan çalışıyorsa sorun etme.
Fan çalışıyor 4 pinli rgb kontrolcu bende 3 ve 2 var 3 takılmıyor ama w takılıyor 2 yı taksrsak msi rgb programı uzerinden renk değiştirenilie miyiz
2 olana taktığında ışığı yanıyorsa ve dönüyorsa değişmesi lazım.
Sistemi topladım msi rgb programında kasa gözükmüyor anakart ve ram gözüküypr
o zaman rgb kontrolcüsü alman lazım. birde sen niye topluyorsun ki sistemi abin kardeşin falan yok mu?
Malesef ufak bar oda anlamaz
Bide rx 5600 var driveri yüklü mü anlamadım nvidia gibi değilmiş
allah allah sen kendin heves edip mi alıp topladın? vay be ilk defa bir kızın elle toplama yaptığını görüyorum tuhaf doğrusu. onun radeon adrenaline driveri var bak sistemde yüklü mü yüklüyse tamamdır.
Değilmiş kasa argb li zaten kontrolc0 almama gerek yok
anakarta pini uymuyor diyorsun ondan dedim, kasada rgb kontrolcüsü var zaten.
kendin mi seçtin bu sistemi yoksa tavsiye üzerine mi aldın?
Teker teker araştırarak
2. elden daha iyi alırdın aslında bu paraya.
Arada 500 tl oynuyor du 5600 ı 2500 tl ye aldım zaten kampanya ve indirimdeydi
tek ekran kartı mı eksikti sistemde?
Yokda ikinci elde sıfır arasında 500 tl oy uyordu hep ikinci elede güvenemedim
doğru diyorsun ikinci elde uçtu pek bir esprisi kalmadı 2. el almanın. ne için dizdin sistemi iş için mi oyun için mi?
Evet benim şu an driver sorunu ile argb kadayı anakartta bağlayamama sorunu var
bana modellerini yazsana mesaj olarak ürünlerin. driver'ide atarım sana.
Amd 3600 aldım bin tl ye ksmpanyada
Msi gaming x 5600 xt
Airecool airhawk dou
Msi b450 tomahawk max
Kasa argb li ama 3 pini var anaksrtta 4 pin var
argb ile rgb aynı değil o yüzden uyumsuzdur büyük ihtimal.
Anakartta argb li kasada argb li
argb değil msi sayfasından baktım ama çalıştırması lazım. kasanın videosu var izle bak yaparsın belki.
www.youtube.com/watch
Anakart bağlantısında sıkıntı varda hangisi nasıl bilemedim
Amd readon software yi kurdum
5600 ile pubg mobile 15 20 dps srası ve donuyor nspscsm anlamadım ben bu ekran kartı programını
işletim sistemi ve sürücü kaynaklıdır şimdi buradan bir şey söylemem çok zor.
Anlamadom gitti bir türlü ekrsn lartı ile oyuna giremedim software yüklü gene aynı
Ekran kartını okumuyor anladığım kadarıyla
gpu z ile bak
Teamviewerden bağlanabilir misin
Cs ye girince ekra. Titriyoe kart yok gibi
Ekran kartının fanı sönmüyor ama rgb ısıgı yanıyor
bağlanıp bakabilirim.
Bilgisayar başına geçşnce haber edeyim kasa 3 pinli rgb si var benim analart 4 pin argb
Ekran kartını anlamadım pubg de ayarları yaptım 60 fps sabit 55 dereceşerde çLışıyor ama hiç fan dönmüyor ayarda da sınırda siyor
silent moddadır silent modda 60 derece üstünü görmeden fanlar dönmeye başlamaz, fan ömrünü uzatmak için yapılmış birşey o msi ekran kartlarında. dediğim gibi biri argb diğeri rgb çalışmayabilir emin değilim. geçince yaz özelden o zaman bakarım.
Tamamdır ona teamviewerde bakılırda kasa ışığı olayını nasıl yapacaz kasa öelliklerinde argb yazıyor nette araştırdım öyle yazıyor. Anakartta argb li jrgb portu var bid kaç tane ama o 4 pinli
jrgb varsa bağla 4 pin çalıştırır belki.
İşte ona 3 pini takamıyoeum kasanın kablolarına bakarsan nette demek istediğimi daha detaylı anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?