İnternet & Teknoloji Anaannem kanal sıralamasını bozmuş nasıl düzelticem? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor herz mini scart dijital uydu alıcı, kanalları nasıl düzenleyeceğim😭😭 Güncellemeler+1 yıl ya yok mu Bi'Bilen kadın ağlayacak nerdeyse çok üzgün imdat😭😭😭 Anaannem kanal sıralamasını bozmuş nasıl düzelticem? Cevapla Dijital Soruları Sıralama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahmetyilmaz2022 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Fabrika ayarlarına dönder 0 10 Yorumla Soran +1 yıl tamamen bozulmasın ya aklıma geldi ama her şey başa dönünce nasıl baştan ayarlayacağım Yorumla ahmetyilmaz2022 +1 yıl Karışıkken ayarlamaktan daha kolay olur Yorumla Soran +1 yıl işte en baştan da nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum😭 nasıl bozduğunu söylese yapıcam bir şeyler ama onu da bilmiyor😭 Yorumla ahmetyilmaz2022 +1 yıl Kanal taşıma yaparsın Yorumla Soran +1 yıl taşınamıyor tgsk durumunuzu kontrol edin gibisinden bi yazı çıkıyor Yorumla ahmetyilmaz2022 +1 yıl Onu kapalı yap Yorumla Soran +1 yıl nasıl😭 Yorumla ahmetyilmaz2022 +1 yıl Tkgs yazanı bul kapat Yorumla Soran +1 yıl kapattım ama yok böyle de olucak gibi değil ki bu Yorumla ahmetyilmaz2022 +1 yıl Kanalları taşırsın artık Yorumla
BöyIeyimalış Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hahahaha milenyum çağı işkencesi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gülmeyin ya napcam daha sıralı kanalları bulamıyodu hepsi birbirine girmiş😭 oturup hepsini tek tek düzelteyim desem o da olmuyor😭 Yorumla BöyIeyimalış +1 yıl Hahahahaha ikide bir televizyon başına gelip yapamadın mı gızz boşuna mı okuttuk seni anamm😂 Yorumla Soran +1 yıl hiç ayrılmadı ki gelip yapamadın mı desin😭 hayat meselesi gibi heyecanla bekliyo😭 Yorumla BöyIeyimalış +1 yıl Babsbsanna Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hhahahahhaha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gülmeyin ya napcam daha sıralı kanalları bulamıyodu hepsi birbirine girmiş😭 oturup hepsini tek tek düzelteyim desem o da olmuyor😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fabrika ayarlarına dönder
tamamen bozulmasın ya aklıma geldi ama her şey başa dönünce nasıl baştan ayarlayacağım
Karışıkken ayarlamaktan daha kolay olur
işte en baştan da nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum😭 nasıl bozduğunu söylese yapıcam bir şeyler ama onu da bilmiyor😭
Kanal taşıma yaparsın
taşınamıyor tgsk durumunuzu kontrol edin gibisinden bi yazı çıkıyor
Onu kapalı yap
nasıl😭
Tkgs yazanı bul kapat
kapattım ama yok böyle de olucak gibi değil ki bu
Kanalları taşırsın artık
Hahahaha milenyum çağı işkencesi
gülmeyin ya napcam daha sıralı kanalları bulamıyodu hepsi birbirine girmiş😭 oturup hepsini tek tek düzelteyim desem o da olmuyor😭
Hahahahaha ikide bir televizyon başına gelip yapamadın mı gızz boşuna mı okuttuk seni anamm😂
hiç ayrılmadı ki gelip yapamadın mı desin😭 hayat meselesi gibi heyecanla bekliyo😭
Babsbsanna
Hhahahahhaha
gülmeyin ya napcam daha sıralı kanalları bulamıyodu hepsi birbirine girmiş😭 oturup hepsini tek tek düzelteyim desem o da olmuyor😭