Ya cidden dalga geçmeyin yatağıma girdim mast yapıyodum. bir ara üstümü çıkardım ama yorganın altındayım üst kısmını kollarıma yorgan örtmüşüm bni ara göğüslerim dışardan gözükücek. Şekilde açıldı galiba kısa bir süre belki de dışardan belli olmadı bilmiyorum onun dışında kapattım vücudumu. Sonra ne fark edeyim bitti işim baktım ki karşıda pc açık ekranı açık ve tam bana doğru çekebilecek pozisyonda. Çok korkuyorum arkadaşlar hackerlar falan video alıp İnternete verilir diye hayatım kayar arkadaşlar b öyle bir şey mümkün mü sanki bazı videolar hackerlar tarafından konulmuş gibi internete çok korkuyorum çok bu orada pcde video uygulamaları falan da var ben yaparken kamera açık değildi ama bilmiyorum of ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar bu arada sanki kamera ışığı yanıyodu ya ama emin değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Öyle bir şey olmaz merak etme. Paranoya yapma, suçluluk duygusu gibi yapıyorsun
İnşallah ya
Boşuna düşünme, anı yaşa. Öyle bir şey olması mümkün değil nerdeyse
Paranoya yapma o senin dediğin milyarda bir ihtimal şeyler, hem çekse bile mast. en doğal şey, başkadıyla yapmafın ki.
İnşallah ya olmaz demi
Olmaz. Relaks ol. Zaten olsa bile belli başlı siteler, twitter vs koyarlar oradan tanıdık çıkacak da çok zor ihtimal. Ve sadece mast. zaten ya sevişiyorken olsaydı biriyle o en kötüsü.
Korkmayın gerilmeyin... bu kadar ifşalanma olayınız olmaz...
İnşallah ya
Bir siz8 hackleyecek kişi zaten sizi takip ediyor olamalı ve yediginiz içtiginizi saniye saniye takıntı haline getirmiş olmalı... siz kendinizi rahatlatacağinizi nereden zamanıni bilsin aksi takdirde korkunuza yenilmeyi birakin rahat bir nefes alın bukadar stres hayatınizi rezil ve sorun getirir.
yok ya sakin ol takan biri yoksa böyle şeyler daha önce yaşanmadıysa olamz öyle bir şey
Yok da güvenilir olmayan siteler falan yapabilir mi kardeşlerim her türlü saçma siteye giriyor
çok tatlısın hayır cidden üzülme takma kafana bir daha dikkatli ol yeter sanmıyorum öyle bir şey olmaz
Emin misin ya psikolojimi bozdum offfff
eminim eminim olmaz bir şey düşünme böyle bana özelden yazr mısın ya çok sıkıldım hem sen sakinleşirsin hem normal konuşuruz öyle zaman geçer istersen yani olur mu
lütfem cevap ver en azından
Ya kusura bakma ço korkuyorum özelden yazamam galiba
ya ne var korkulacak ben ne yapcam sanki
Olmaz tabikide rahat ol
İnşallah ya ama yine de korkuyorum ya olursa diye
Bence korkmana gerek yok 😊
fazla paranoyaksın. düşünme böyle şeyleri.
Ya ne bileyim bazen o tarz videolara denk geliyorum onlar kendi çekip atıyordur değil mi
tabi , politik birisi değilsen öyle şeylerin hedefi olmazsın :)
Değilim de kardeşlerim her türlü uygulama indiriyor pcye güvenilir olmahanlar da vardır çok korkuyorum
laptobun kamerasına bir bant yapıştır öyleyse.
için rahatlasın maksat :)
Ya şimdi tehlikede değilim demi ya 😂
ben bilgisayar mühendisliği okuyorum , siber güvenlik toplulukları var arada katılıyorum.
onlar bantlıyor , ama ben görüntümün bantlanmaya değecek kadar değerli olduğunu zannetmiyorum :) çıplak olsam bile kime ne , bende olandan herkeste var.
benimkine bakana kadar açsınlar kendilerininkine baksınlar , boşa uğraşa gerek yok :D
Sonuç olarak takmamalıyız değil mi ya dünya üzerinde milyarlarca insan var sonuçta. Baksalar bana bakmazlar herhalde bu arada baksalar bile o an bakmaları gerekiyo değil mi. Pc karşısında uygunsuz durdum video falan çekmedim hackerlar sonradan ulaşabilir mi o görüntüye
sürekli bağlantı varsa , yani arka kapı oluşturulduysa , bilgisayarın açık olduğu ve internete bağlı olduğu her anda istedikleri veriyi çekebilir , istedikleri veriyi yükleyebilirler.
ama buna değecek bir insan değilsin. bunu net olarak söyleyebilirim :D
Değil mi ya yapsalar ünlülere yaparlar bizde duyarız zaten. En fazla bakıyolardır demi
baksınlar canım ne olacak. tanımadıkları insanların videolarını ifşa etseler ne karları olacak.
para isteseler paranın takibinden kolay bir şey yok.
yani her türlü saçma , boşver izledilerse bile 40 yılın başında bir gözleri şenlenmiştir , o kadar uğraşmışlar çocuklar :D fazla görme
Olabilir ama mizansen çok güzel
Anlamadım
Olay anlatım halşn çok iyi keşke ifşa olsa
Korkma sen zevkine bak
Evet çok kötü yandın ayvayı yedin sen
bir şey olmaz dimi ya
harun abiler
gayler travestiler doldu sitede
Ya ekmek kuran çarpsın ciddiyim
Yasin kac teseturlumusun
18 açığım
Yatakta mast iyide bisey olmaz zevkine bsk stres yapma
İnşallah ya güvenilir olmayan siteler bir şey yapabilir mi çok korkuyorum kardeşlerim her türlü saçma siteye giriyo uygulama indiriyor pcye
Him yaparken inliyomuydun
Hayır
Yatakta cok iyi yaa yapmak ciplakmiydin
Hiç bişey olmaz merak etme
Trol dimi bu?
Vallahi gerçek böyle bir şey olabilir mi çok korkuyorum
Olur da şimdi böyle yaptınız diye olacak değil
O ne demek ya
Yok ya bişey olmaz
İnşallah ya
Olmaz bir şey
İnşallah psikolojim bozuldu ya
O işler öyle kolay olsa herkes herkesi 7/24 izler. Boşuna takılma
Of inşallah ya. Bazen o tarz videolar görüyorum onlar kendi çekiyordur değil mi
Kendileri çeken de var, biri tarafından özellikle gizli kamera yerleştirilen de var. Ama senin dediğin gibi değil.
Ayrıca anlattığın şey, yani hackerlar filan öyle herhangi bir bilgisayarın kontrolünü ele geçiremiyor. Bunun için senin bilgisayarında uzaktan bağlantı yapabileceği bir client olması lazım vs vs.
Teşekkürler ya kafama takmamalıyım değil mi
Aynen öyle. Hiçbir şey olmaz.
Olur tabi 😂
Gerçekten mi ya
Evet
Kapalıyda korkma
Ekran açıktı ve bana dönük kamera açık değildi ama sanki kamera ışığı yanıyodu emin değilim
Mesaj atamıyorum maalesef
Attım
Saçmala
Olmaz değil mi ya
Olmaz