Benimde matematiğim çok iyidir zekan yetmiyor ne demek ya bir şey yapamayınca zekan yetmiyor ne kadar zor değil mi bildiğin bir şeyi karşı tarafa öğretmek direk zekan yetmiyor biraz ver bakalım yetmiyorsa ;)
ne kadar boş ve salak olduğunu şu yaptığın kelime oyunlarından Anladım hemen konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun beyinsiz olduğun için Ama yemezler senin gibileri çok gördüm KAMİL 😂👍🏻
Zaman geçsin mi klavye delikanlılığı yapmak çok kolay şimdi karşıma Geç sen bu kadar rahat konuşamazsın benimle doğru mu doğru ister bir haftada bitirdim ister 1 ayda bu kimi neden ilgilendirir her şeye cevap veriyorum diye yanlış anlama herkese cevap veririm benim huyum bu 😘
Klavye delikanliligi bana yakismaz Doğru beni ilgilendirmez senin küpü yapmamanbende bundan bahsediyorum ben şuana kadar istiyerek kimsenin kalbini kırmadım bunu söylüyorum çok inatcisin seni alan yandi
Yapamayana zeka yok yorumu çok saçma bununla zekanın ne gibi bir alakası olabilir Tamam ismi zeka küpü ama bayağı saçma herkes aynı şeyi söylüyor taktigi var yapamıyorsan zekan yoktur taktik öğretmesi zor geliyor 😂👍🏻
🙄Ama biliyor musun? Şaka bir yana çok seviyorum bu küpleri bunların daha büyükleri var 🙂kareler küçülüyor ve çoklaşıyor onlar daha da zor ve keyifli oluyor
Bunu bir haftadır yapamayan insanlar var bir haftayı geçtim 3 ay bunun yapamayınca zekasız mi oluyorsun Sadece bunun taktiği var Onu bilenler yardım etsin dedim neyse polemiklere girmek istemiyorum :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ya sinir oldum onun taktiği var bilmiyorsan yapamassin ben 1.5 2 dakikda yapıyordum hepsini sonra kırıldı
Ya kardeşim seçmece misiniz herkeste bir ayni laf taktiği var ya bilmiyorsan yapamazsın taktiğini verin o zaman ya fshsksk
Kanka burda yazarak anlatsam hiçbirşey anlamassin YouTube den devam et sen ama böyle bir anlamı Yok bir şeyi birden fazla yap belki bişeyler değişir
YouTube'da renkler farklı Yani şöyle Sağ taraf aşağı sol taraf yukarı falan diyor yani işte renkler farklı çıkıyor olmuyor :((
Demekki zekan yetmiyor
Senin cok mu yetiyo MAL
Hem Herkes her şeyi yapmak zorunda mı benim yaptıklarımı da sen yapamıyorsun dur eminim ki...
Ben senin yaptığın her şeyi yaparım
Hadi ya bak sen şuna 😀
Eminim öyledir MAL
Ben sporcu adamım sen demir kaldıramazssın günde 7 öğün yemek yiyemezssin daha çok var güzelim
Benimde matematiğim çok iyidir zekan yetmiyor ne demek ya bir şey yapamayınca zekan yetmiyor ne kadar zor değil mi bildiğin bir şeyi karşı tarafa öğretmek direk zekan yetmiyor biraz ver bakalım yetmiyorsa ;)
Arıza çıkmasını istemem 😏 benimde insanı duygularım var sonuçta
Allah Allah bak sen şu canım ya Ciddiye almış bide beni 😂👍🏻
Sen arıza çıkartamaz sın zaten rahat ol 😜👍🏻
Yoo ciddiye almadim hem beni görseydin böylede düşünmezdin
Standartın üstündeyim 😜
Bak Ablacığım ben burada klavye delikanlılığı yapıp gerçekte mal gibi kalan çok salak gördüm O yüzden Bana sökmez Hadi naş naş...
Bir foto atsam ağzı açık kalıcak bende laf yok icraat var
Atarsan at bana ne beni ne ilgilendirir bak arkadaşım 😂
Bir küp çözemiyor bize hayat felsefesi yapıyor 😂😂😂
Bu seni ne ilgilendirir canım 😜👍🏻
Or*spu ç*c*ğu sanane
Karı çıldırdı 😂😂😂
Allah Allah git yat uyu yaa sana ne benden 😂
Yeahh vurucan kırbacı 😂😂😂😂
Çok boş yapıyorsun klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor Hadi göster bakalım İcraatlarını neymiş kamil 😜
Kendimimi gösterim vay be aşık oldu bana 😂😂😂
Yoo senin neyine aşık olacağım 😜
Uzun boyla geniş omuz var yakışıklı olduğumuda söylerler söyledim şimdi ne olduğunu
Boyu uzun olanın aklı kısa olur almayayım ya hiç sağ ol 😜😂👍🏻
😂😂😂😂😂😂 gülme krizine girdim sen bu 3 özellikten 1 tanesini hak ediyormusun 😜
Daha küp çözemiyor 😜
Bende hepsi var Fevkaladenin de fevkindeyim tabii ki hak ediyorum 😜
Ne var sende merak ettim
Sanane ananı mı s*kt*mm niye taktın bana 😂😜
Sena çaksam kendime hakaret etmiş olurum zaten mikrop kaparim hemende gevsiyor
Annenle bir operasyon yapmalıyız bu olmamis yenisi olsun
1 70 boy kumralım ve bakışlarımın çok güzel olduğunu söylerler bu da mükemmel olmak için yeterli:) ;)
Kesin şişkosun 😂😂😂
ne kadar boş ve salak olduğunu şu yaptığın kelime oyunlarından Anladım hemen konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun beyinsiz olduğun için Ama yemezler senin gibileri çok gördüm KAMİL 😂👍🏻
Nereye cekiyormusum 😂?
Anana !
😂😂😂Beni eğlendirdin ya teşekkür ederim sana şeftali 🍑
🍑ordamisin
Vee ne kadar boş ve sall*k olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldun...
Teşekkür ederim iltifat için 😂😂😂
Kendini bilmek kadar güzel bir şey yok bu dünyada nasıl da biliyorsun kendini hiç gocunmadı 😂👍🏻
Özür dilerim kalbini kırdığım için bu kadar alınacağını bilmiyordum şaka yapim dedim
Sorma şu an çok kırıldım ağlıyorum gerçekten
😀😀😀 amacim zaman geçsin ama konuyu sen oraya getirdin gerçekçi olalım lütfen
Ya kardeşim Kürt falan mısın bırakmıyorsun insanın yakasını s*kt*r git a. yav ergeni Kamil 😜😂👍🏻
Ben sadece kaba davrandığım için özür dilemeye çalışıyorum
Zaman geçsin mi klavye delikanlılığı yapmak çok kolay şimdi karşıma Geç sen bu kadar rahat konuşamazsın benimle doğru mu doğru ister bir haftada bitirdim ister 1 ayda bu kimi neden ilgilendirir her şeye cevap veriyorum diye yanlış anlama herkese cevap veririm benim huyum bu 😘
Klavye delikanliligi bana yakismaz Doğru beni ilgilendirmez senin küpü yapmamanbende bundan bahsediyorum ben şuana kadar istiyerek kimsenin kalbini kırmadım bunu söylüyorum çok inatcisin seni alan yandi
Yapamıyosan pek zorlamamak lazım
Neden ama :((
Sudoku çöz daha iyi
La biz nasıl yardım edelim
Taktik verin dedim yardım edin derken 😜
Patik ör, lif ör, hamur yoğur
Tamam emredesin 😀
Saksıda bitki yetiştir. Süper bir şey 😐
Sıfırdan mı inşa ediyon😒
Hayir bozdum tekrar yapıyorum sarılardan başladım ilk !
Bende onu çözecek zeka yogh😒
Benim değil zaten çocuklar oynuyor bunu bizde unutmuşlar...
At gitsin sinir oluyorum oturup uğraşamam asla
Yapamayana zeka yok yorumu çok saçma bununla zekanın ne gibi bir alakası olabilir Tamam ismi zeka küpü ama bayağı saçma herkes aynı şeyi söylüyor taktigi var yapamıyorsan zekan yoktur taktik öğretmesi zor geliyor 😂👍🏻
Zeka varda tahammülüm yok sjdj
Aynen öyle, bide ben çok aceleciyim 7 aylik olunca skdjdhsk
9 luk da aynı
İnsan sıkılır bırakır normalde😂
Yok sıkılmadım kafaya koyunca 😂
Demekki yok , boşuna uğraşmayın 😉😜
Bir şey yarım bırakınca Kafaya takıyorum yapmam lazım gözüme uyku girmiyor :((
Sana bir taktik vereyim, yoksa yıllarca uykusuz kalırsın;)
Ver bakalım...
Olmaz akıllı kız öyle bedavaya 😜😃😃😃
Ne yani parami istiyon djdksks
Kiminnin parasi kiminin duası 😜😃😃
Versene biraz ben deniyim
Tamam al 😂
E ver hadi 🙄
Ellerin guzelmis 😊
Teşekkür ederim :)
😊
Zeka küpü seninle uyuşmamış kanka😂
Doğru 😂
🙄Ama biliyor musun? Şaka bir yana çok seviyorum bu küpleri bunların daha büyükleri var 🙂kareler küçülüyor ve çoklaşıyor onlar daha da zor ve keyifli oluyor
Tamam madem yapabiliyosun niye anlatmıyorsun?
Dhdhjsdbd
E keyfi çıkmıyor anlatırsam😆püf noktası var uğraş biraz 👍🙄
Yuhhh 8 den beri uğraşıyormusun 😏
Evet ama ilk deneyim 😂
Ya bırak uğraşma birisi alsın şunu elinden 😂
Takıntılı olmak işte adı üstünde takıntı 😂
Zeka lazım yapman için
Allah Allah bunu yapamayan zekâsız mi yapamayan çok insan var sadece ben değilim 😜
Evet zekasızzz 🙂 10 saat olmuş zekası normal olan insan bunu şüpelendim senden 🙂
Bunu bir haftadır yapamayan insanlar var bir haftayı geçtim 3 ay bunun yapamayınca zekasız mi oluyorsun Sadece bunun taktiği var Onu bilenler yardım etsin dedim neyse polemiklere girmek istemiyorum :))
Hadi ben zekasizim Gel sen yap ileri zekalı kardeşim 😜
Onlarda senin gibi işte girmeyelim peki :))
Tamam gel sen yap ileri zekalı kardeşim 😋
Al işte yanımda olmadan nasıl yapim. d
Mal 😂😂😂👏🏻👍🏻