+1 yılne alaka ya he alakası var aslında ama şöyle ben kültürsüz dediklerimi anlamayan zekice konuşmayan birinden sıkılırım evlenmekte istemem ama çok zekide istemezdim ama zeki olsa tercihim olurdu dediklerimi anlasın kültürlü olsun isterdim. kültürde okuduğu okula bakmıyo ya da çok zeki olmaya bakmıyo senden düşük biriyle sevgili olsanda bu sefer bunun için gelirsin dediklerimi anlamıyo sıkıldım vs yani zeki birinden bişeyler kapıp ona eş değer olayım diye kendinide geliştirirsin ondan pozitif etkilenebilirsin he bendede eziklik hissi oluşurdu ya sevmezse ya sıkılırsa ama ozaman geliştir kendini ve ayrıca aşk bunada bakmaz salak değilsin sonuçta zekan var yani normalsen zekasız değilsen hiçte problem değil. bide şu yönü var ben sevgilimden zekiyim okul konusunda daha iyi okuldaydım puanlarım da yüksek ama onun anlama kapasitei daha yüksek ben saflık yapıyorum anlayamıyorum o daha zeki bu konuda kurnazda denebilir değişik yani kendini geliştir takma bunu kişiliğin olsun önce :))))
016 Yorumla
Soran+1 yılArtık imkansız.
Soran+1 yılEn kısa surede ondan ayrılıp kurtulucam
- +1 yıl
yuh be neden sevmiyomusun neden imkansız
Soran+1 yılEtrafında dolu kız varken zaten bni sevmekten vazgeçecek biliyorum çünkü oda egıtıme çok önem veriyor. neyse nasip ondan kurtulayım da! Oda arkadaslaryla rahat etsin
Soran+1 yılÇok seviyorum ama her konuda bnden çok üst seviyede şu an bu bna ağır geliyor
- +1 yıl
deme öyle etrafında zeki kız olsa nolur zeki zeki biyere kadar sende ondan bişeyler kaparsın sana katkı sapladığı için mutlu olur sende yükselirsin hem kendini geliştir o zeki çevresi zeki diyip geçme ne eksiğin var bee senin Allah zeka vermiş çalış eğitimini al kitaplar oku zekice şeyler de herşey derslerden ibaret değildir ne kadar zeki kız olsada ona hitap etmiyosa zekayı napsın sonuçte gerizekalı değilsin zeka seviyen normal genellemeler gibiii
- +1 yıl
o üniversteye gidiyo sen gitmiyomusun
- +1 yıl
sana söyle bir örnek daha veriyim benim puanlarım daha iyi sevgilime göre ben daha iyi bir ünivertseye gidicem e benim çevremdede daha zekiler olcak belki sevgilime göre ama ben sevgilimi sevicem benim dediklerimi anlıyorsa benle tartışıcak ortak şeyleri varsa kültürüde varsa mesleğini üniverstesiini kendi bilir ayrıca ben ondan daha iyiyim puan konusunda diye ya da üniverste konusunda diye hayatta eziklenmiyo bana kendisi diyo gururla anlatıyorum seni böylesin diye şöyle kültürlüsün diye diyor sende gururlan zekiymiş senin gibi birini sevmiş işte :) geliştir kendinii hayallerinii gerçekleştir belki
Soran+1 yılAma ben kaldıramıyorum etrafındaki kızları çok kıskanıyorum
- +1 yıl
güvenmen gerek onunla paylaşadabilirsin bende çok kıskanç biriyim bulunduğu yerde çok kız var ve kızlar hep açık giyiniyolar hatta rahat kızlar saçma saçma hareketleri var bazılarıda güzel yani benimde sinirim bozuluyo uzak dur desem akraba gibiler hatta ayanamıyorum onlarla olduğunda kızlarıda öldüresim geliyo ama sevgilim kardeşi gibi görüyo hani onlar hakkında kötü düşünüceğini sanmam takıldığı kızlar hakkında düşünmezde yüzde 90 güveniyorum :D ki ben kıskancım diye dikkat ediyo takılmıyoda artık öyle sende uygun bir dille anlatsan ama kendini küçük düşürmeden yok onlar çok zeki felan deme kıskanıyorum uzak ol gibilerinden yakın oluyorsa tabi kendinide geliştir süper ol onlardan bir eksiğin yok boşverrr
Soran+1 yılSen ne dersen de o ezikliği çeken benim sen beni anlayamazsın ben ayrılıcam kesin kararım yarın bıgun evlensek beni bilmediklerinden edebilecek kapasitede. zaten okulla ilgili sorular soruyor çok fazla... Yani boyle yürümeyecek keşke senin dediğin gibi olsa keşke o kadar çok isterdim ki demek ki oda beni ezecek davranışlar yapıyor. surekli ailesinden bahsediyor. beni ediyo gbi hissetmekten bıktım nefes alamıyorum sanki
- +1 yıl
ya aynısını yaşamasamda anlıyorum sen bilirsin tabi ama illede bitirmek istiyosan bitirde yinede çok seviyosan onunla paylaşabilirsin bu durumu, ben genelde içimde kurduğum kötü hissettiğim şeyleri paylaştım gerçekten ezikleyici olsa bile gururumu incitiyodu ama paranoya ya da değil sormalıydım. neyse aradaki farklılıklar tabi gerçekten zor oluyo sevgilimle bizdede var bende ayrılmayı düşünüyorum bazen ama ilk kendimi daha iyi yapıyorum kendimi geliştirerek üstesinden geliyorum konu zeka değil ama diğer şeylerde geliştirmeye çalışıyorum sevgilim olmasa bile hani düşük olsa bile geliştiririm kültür bilgi çok şeydir ayrılıcaksan bile geliştir kendini sevgilini boşverip. ayrıca zeki diye mükemmel sayılmaz o da bende zeki değilim ama çalışkanım sevgilim çalışmaz ama zeki böylece fark kapanmış oluyo gibi herkes karşısındaki zeki olsun ister bence dediklerimi anlasın benide geliştirsin diye ben öyle istiyorum sevgilim okadar değil ama seviyorum onunda gelişmesine yardımcı olurum hatta
Soran+1 yılAçıkça gururumu hiçe sayıp, konuşayım ozaman diyeyim sen okuyorsun ben okumuyorum kendimi kotu hissediyorum diye
- +1 yıl
bencede de ben hep en fazla ne kaybederim ki dedim sevgilimi kaybederim gururumu belkide ama rahatlarım diye dedim sırf bu yüzden gerçekleri söyleyip fazla dürüst olduğumdan sevgilim soğudum paronayaksın dediğide felanda oldu ama umrumda değil ben mutlu olayım aramızdaki sorunlarda çözülücekse çözülsün gerisi amaan :)
Soran+1 yılDiycem valla hep ben duzunuceğime aradaki farkı birazda o düşünsün istemiyosa çeksin gitsin. d
- +1 yıl
yanii ikinizde düşünmeyin sende kendini geliştirr bilgili olmak insanın kendi içinde güzel bence sevgiliyi boşver :D hakkınızda hayırlısı artık :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kararı sen değil o vermeli, eğer yanına lise mezunu birisini yakıştırmıyorsa ayrılmak istediğini söyler. Eğer bir önemi yoksa onun için zaten takılmaz. O düşünmese bile ister istemez senin zoruna gitmesi normal işte bu hayatın g*t edişi. Millet var okuyup var adam olamaz, millet var hayat okulundan mezun olmuştur. Onunla açık açık konuşmalısın bu konuyu, en yakın arkadaşımda böyleydi kendisi lise mezunuydu sevgilisi üni yi bitirdi yüksek lisansa başvuru yaptı. Konuştu onunla böyle böyle ben rahatsızım sen de bir rahatsızlık hissediyor musun diye? utanır mısın bir ortamda benden dedi. Bu durumda ki yapabileceğin en iyi yöntem budur sanırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuyu açamam bile çok zor ayrılmak daha kolay:\ gerçi seviyorum da!
- +1 yıl
onun bu konu hakkında ki düşüncelerini öğrenmen gerek, yoksa böyle kendini yiyip bitiriceksin
Soran+1 yılEvet napıcam hala bilmiyorum
- +1 yıl
diyelim ki sevgiline bu konuyu açtın ne tepki verir? bence sen onun vereceği tepkiden değil de başka şeyden korkuyorsun sanki; eğer bugüne kadar beni yanında görmekten rahatsız olmuyorsa da ben bunu söylersem dikkatini çekerim de rahatsız olur mu? düşüncesi var sende
Soran+1 yılYa hayır saçma şeyler düşündüğümü bilmesini istemiyorum salak ya ne düşünüyor demesin
- +1 yıl
peki o zaman kız kıza aramızda halledelim. davranışları nasıl sana karşı? mesela arkadaşlarıyla buluşucak olsa benim gitmem lazım mı der yoksa gidelim mi? diyerek seni de davet eder mi
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk senin o kıskandığın kızları değil seni seçmiş unutma :) ayrıca iyi bir okulda okuması zeki olduğunu göstermez ki , bizim burada sınavla k. çımızı yırtarak girdigimiz bölümlere diğer ülkelerde öğrenciler sınavsız giriyor , sınav zekayı ölçmez. Nice bilim adamları var , okul diye bir şey bilmiyorlar ama atomu parçalıyorlar :) nice sınav birincileri var , tıp okuyup hastanın kafasında iğne , genzinde sargı bezi unutuyorlar , 0 zeka 0 yetenek :)
16 Yorumla
Soran+1 yılAma o ayrıyetten acayip zeka dolu bir kafaya sahip her boku biliyo :\
- +1 yıl
Peki ne işine yarıyor her boku bilmesi?
Apple ' ın sahibi Steve jobs un bir lafı var "her şeyden biraz bilmeniz yeterli" , yani her şeyi çok bilmene gerek yok , 1 cümle kuracak kadar bilsen yeter :) bu ülkede her şeyi bilenleri harcıyorlar zaten merak etme , en fazla memur olur :)
Soran+1 yılAhahahaha :D aynen kpss derdi :D
- +1 yıl
:d :d
Soran+1 yılNapıcam ben :(
- +1 yıl
Öz güven sorununu hallet , psikoloji kitapları oku , kendini psikoloji alanında geliştir , böylece "en zekiyim" diyen insana bile yaklaşımın farklı olur. Senin üniversiteli kızlardan eksiğin yok , çoğu zaten mezun olunca iş bulamayacak , evde oturacak. Sevgiline güven , aksi halde kendini yıpratırsın , bir insanın aldatmak içinde varsa ne kadar müdahale etsen de yapar ayrıca sen 1-0 öndesin o kızlara göre , çünkü erkekler genelde ( ben dahil ) ev kızı ister , ortam kızı değil
+1 yılZeki olan insan karsisindaki insani aptal olarak gorur kendisini zeki gormez. Senide oyle gormeye baslicak sadece şu an sana olan sevgisi bu sonucu sakliyor. Hani bir soz vardir ask insani aptallastirir diye iste o hesap. Fakat bir sure sonra sakliyamicak. Sen bilirsin ister simdi bitir ister bitirme sonradan bitsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( sevgi yurutemez dimi bu ilişkiyi
- +1 yıl
Ilerde sana gicik olmaya baslicak yurutemez sevgi filan beyin > kalp
Soran+1 yılBende zekiyim ama okul yok sadece salak ta değilim sadece onun kadar bilgi birikimim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba senin tabirince bişey bilmemen onu sana karşı daha çok mu bilgili gösteriyor?
Zekasını ölçeceksen kendinle değil, öğrenmeyi ve okumayı seven insanlar ile ölçeceksin ki belki kendi muhitleri arasında çenesi düşük her konuya bir şey zirvalayan ama temel bilgisi yani sağlam bilgisi olmayan biri olarak görülüyordur.
Bunu düşündün mü?
:)00 Yorumla
+1 yılHayır böyle düşünme aşk bu aradaki farkları kapatır :) sen lise mezunu olabilirsin ama sakın kendini küçük görme olmazsa kurslara git diploma al bir şeylerden ama sakın kendini üniversite okuyan kızlardan küçük görme bu konuyu mutlaka sevgilinle konuş :)
00 Yorumlaokumuş olman karakterine ve olgunluğuna pek de etki yaratmıyor, sadece kendini geliştirmeye yarar bir durum.. bunu yapabilirsin, ve kişi bence kendine yeni şeyler katabilecek bir kişiyle olmalı.. devam etmelisin
00 YorumlaAşağılık kompleksine girmişsin. Olayları gözünde büyütüyorsun. Gerçekten sorun etse başta sana gelmezdi zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki boştaydı? Zaman doldurmakk
Cocuk sana bilmiş bilmiş davranıp rahatsız etmedikçe sıkıntı yapma belki de sen kendi içinde kuruntu yapıyorsun bunu kimse kimseden üstün değildir seviyorsan devam et
00 Yorumla
+1 yılYarini simdiden düsunursen mutsuz olursun. Madem seviyosunuz problem uretmeye gerek yok. Bunlari düsünmek sadece stres yaratir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onunla rahat hareket edemiyorum
- +1 yıl
O zaman ayri tabi. Ben sizin ne yasadignizi bilmiyorim ama bence derim ki konusarak orta yolu bulun
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Vur sexapeli dibine kadar aradaki kültür farkını eşitle...
12 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar oyle idare ettim
Bence yapamazsınız bir süre sonra biter her şey o da kendine göre birini bulur bırakır seni hep öyle oluyor Üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılya bırak bu işleri ben fen lisesindeyim meslek lisesine giden sevgilimle beraberim iş zekada değil inan hal hareketlere göre sevgilim, bizim okuldakilerden de olgun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Lisede oyle olabilir ama yaşlar 20 yi aşınca oyle olmuyor ayak uyduramıyorum farklı dilleri konuşuyoruz
- +1 yıl
amaaan ezme kendini bidaha mı gelcez dünyaya
onun seviyesine çıkarsın sende belki seni geliştirir
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.:\
Soran+1 yılBunca zaman olmadı bundan sonrada zor inan artık dayanamıyorum. her hareketi artistlik yapıyo gibi gelmeye başladı
+1 yılKendini gelistirmek senin elinde ama bunu kompleks ediyorsan ezilirsin hep bence kimseyi kendinle karsilastirna ve kendi gelisimini kendin icin yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılayrılma sen onla takılmaya devam ettikçe sende onunl aynı seviyeye gelirsin çok sıkma canını
07 Yorumla
Soran+1 yılBırakır beni bu gidişle zati
- +1 yıl
zaten kendini yüksekten görüyorsa sen ayrıl
Soran+1 yılYani oyle bile görünürde yokta. eğer bu konuyu halledemezsek...
- +1 yıl
sen boş konuşmadığın sürece manitan ayrılmaz sende kendini ezik görme seninde vardır bir üstünlüğün :)
Soran+1 yılBana boş konuşuyosun dedi bir kaç kez
Soran+1 yılEzik görmemek için ondan ayrılmak en doğrusu sanırım
- +1 yıl
sen daha iyisini bilirsinde ayrılman daha iyi olacak heralde sen kendini eziklik psikolojisi içine sokmuşsun öyle devam eder bu yüzden ayrılman daha yararlı olur
Ya deli misin sen ayrılacağına kendini geliştir su ayrılmalarda iyice çocuk oyunlarına benzedi ya. p
00 Yorumla
+1 yılbu beyin yapısına bakılırsa evet gerçekten salaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Soran+1 yılNe var ya neden? Yalan mı ne kızlar vardır zeki ve guzel bana kalmadı sonuçta.. Zaten ben ayrılmazsam o ayrılcak gibi hissediyorum
+1 yılAptal olarak gormuyodur ama sallamasyon bise degilse ayril.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ilişki ama evlilikte bile sorunlarımız çıkacak gbi gozukuyor
- +1 yıl
O yuzden dedim, ayril
Soran+1 yılBaşka çocumu yok mu :(
- +1 yıl
Ikisi de cozum degil ki. Cikacak sorunlara onlem
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama aşk zekaya mı bakar? benim sevgilim aptalın tekiydi ama ayrılmamıştım, kendine gel
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onun yanında aptal kalıyorum. bu böyle devam edemez
- +1 yıl
saçmalama, seviyorsa öyle düşünmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılmızmızlanacağına biraz ders çalış biraz kitap oku ne bileyim işte ansiklopedi oku ileride aranızda bu durum sıkıntı olacak madem böyle düşünüyorsun lise mezunu olma git sınava gir yani
00 YorumlaAranızda sevgi varsa şayet bişey yapmana gerek yok zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi var ama ailelerimizde çok farklı yanı onlar eğitime çok önem veren bir aile
Soran+1 yılEmin ol zor ! Ondan çok utanıyorum
+1 yılher ilişkide bunu yaşıyorum. hiç bir kız bana ayak uyduramıyor. bu yüzden yalnızım -.-
04 Yorumla
Soran+1 yılOna ayak uyduruyorum
- +1 yıl
benim ki daha kötü uyduramıyorlar bana :D ama üniversitede ortam fena o kadar diyim sna :D
Soran+1 yılİşte ortamını bilemiyorum. hiç bahsetmiyor
- +1 yıl
bahsetsem kendini bıçaklarsın :D ekmek almaya diye çıktım kızın yatağında buldum kendimi :D
Bence bunu ona sormalisin :)
00 Yorumla
+1 yılayak uydurmaya çalışsana birazcık
03 Yorumla
Soran+1 yılYapabileceğim birşey yok
- +1 yıl
herzaman yapılacak birşey vardır
Soran+1 yılBenim durumumda yok
+1 yılAşağılık kompleksine girmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet girdim.. !
Soran+1 yılGururum la ayrılmak en iyisi
- +1 yıl
ok.
+1 yıltamamlarsınız işte birbirinizi.
012 Yorumla
Soran+1 yılZor cidden hep eziliyorum. mesela ingilizcesiyle dovuyo beni
- +1 yıl
ne diyor mesela
Soran+1 yılYa geçen bir arkadaşım ve onla oturuyorduk kızda ingilizcesi çok iyi Amerika hakkında konuştular anlamadım tabi mal mal baktım:\ nasıl uyuz oldum anlatamam
- +1 yıl
"ben konuya fransız kaldım ehe" gibi şebekçe cümleler kurup ordan yırtsaydın bari
Soran+1 yılYo sinirli baktım anladı o zaten elimi tuttu sonra. şimdi sorun değil ama ilerde olacak ben dayanamayıp saçmalıcam ya o bırakcak ya da o bırakmadan ben
- +1 yıl
birbirinizdeki eksik yönleri tamamladığınız için birliktesiniz bence
Soran+1 yılBu ezikliği yaşayan benim gzel ve zeki kızlara neden beni tercih etsin ki benden iyisini bulucak
- +1 yıl
niye eziklik psikolojisi içerisindesin onu anlamadım. çocuk seni seçmiş işte birliktesiniz yani dahası var mı
Soran+1 yılVar ! Benden iyisini bulunca beni bırakıcak.. ya da aldatacak ya da bigun beni sevmekten vazgeçecek
- +1 yıl
ı ıh senden olmaz
Soran+1 yılE üzülürüm çok
- +1 yıl
daha kendin inanmıyosun ilişkine. boşuna dil döküyorum ben
bahanen bu mu ayrılmak için :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBahane mi? Ne bahanesi ya ben kendimi yiyip bitiriyorum
yav bir git uyu :s
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Öpüşün belki zekiliği bulaşıcıdır Allahım ya :)
00 Yorumla
+1 yılayrıl..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ayril bence evet
11 Yorumla
Soran+1 yılNapalım çözüm bulamazsam ayrılacağim..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCocuga yazik!
10 Yorumla
+1 yıldert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyım mı
- +1 yıl
hayır canım neden ayrılasın
+1 yılo ayrılır merak etme
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyo. ben eziliyorum ben ayrılıcam
- +1 yıl
ayrıl
Soran+1 yılAma seviyorum da
- +1 yıl
salla yeni bul
Soran+1 yılSen bul. sevgi kolay değil ki
- +1 yıl
bulayım. aradığın özellikleri yaz. d sevgi çok kolay bence
Soran+1 yılSevgili kolay da sevmek zor ben onu seviyorum. ama çok yakında birakıcam ezilmeye dayanamayıp zaten
- +1 yıl
hayat senin:)
Soran+1 yılEvet :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler