İnternet & Teknoloji Bu tiktokcuları sevmeyen kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İcad ede ede tiktok mu olur mkBizim millet de beyin özürlü mü rezil olmayı seviyorlar Bu tiktokcuları sevmeyen kimler? Cevapla Sevgi Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Kulkananlara virüs bulaşmalı ve attaya gönderilmelş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Atta ne kardeşim Yorumla s Taciiiii +1 yıl Tahtalıköy Yorumla ᴋᴀğᴀɴ_ᴀʟᴛıɴışıᴋ +1 yıl Taci kralsın @sallem Yorumla ᴋᴀğᴀɴ_ᴀʟᴛıɴışıᴋ +1 yıl @Taciiiii Yorumla ᴋᴀğᴀɴ_ᴀʟᴛıɴışıᴋ +1 yıl Yanlışlıkla Salem i etiket yaptım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Eyvallah kanki sen de öyle Yorumla
atalay0077 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl zamanla oraya video koyanların pişman olacagı durumlar :D şu an millet gülüyor ama ileride nasıl duruma girerler allah bilir 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. TikTok gibi dandik uygulamalar hiçbir zaman telefonumda olamaz 0 0 Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl resimlere baktım ve hayata şükür ettim tekrardan :D 0 0 Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Geçen pqueen izlerken tiktokçulara denk geldim, utandım. Onlar çekerken utanmıyor, ben izlerken utanıyorum hayat işte 0 0 Yorumla
zєттαтιвутє Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Valla ven izleyip guluyorum ve seviyorum tik tok'u 0 0 Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Korona geldi biraz duzelir ortalık belki 0 0 Yorumla
ıvjjj Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Seven var mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hem var hem yok Yorumla ıvjjj +1 yıl Hiç denk gelmedim çekene, bir yakalarsam... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kulkananlara virüs bulaşmalı ve attaya gönderilmelş
Atta ne kardeşim
Tahtalıköy
Taci kralsın @sallem
@Taciiiii
Yanlışlıkla Salem i etiket yaptım
Eyvallah kanki sen de öyle
zamanla oraya video koyanların pişman olacagı durumlar :D şu an millet gülüyor ama ileride nasıl duruma girerler allah bilir
TikTok gibi dandik uygulamalar hiçbir zaman telefonumda olamaz
resimlere baktım ve hayata şükür ettim tekrardan :D
Geçen pqueen izlerken tiktokçulara denk geldim, utandım. Onlar çekerken utanmıyor, ben izlerken utanıyorum hayat işte
Her telden var izle geç 😂
Valla ven izleyip guluyorum ve seviyorum tik tok'u
Tiktoku sevmiyorum ki, tiktokcuları seveyim.
Korona geldi biraz duzelir ortalık belki
Tiktok tamamen saçma geliyor bana
Biz neden gördük şimdi bunları
seven var mı
Var ve yok
ben izlemiyorum
Zikzok.
Bennnnn
dandik
Ben nefret ediyorum
Tam ergen işi mk
Seven var mı?
Hem var hem yok
Hiç denk gelmedim çekene, bir yakalarsam...