Bence iyi yapıyorsun zaten havalar da ısındı o yaz sıcaklarında hiç çekilmez ve ben de çoğu kadının aksine yüzdeki sakal haricinde erkekte çok fazla kıldan hoşlanan biri değilim hele ki orman gibi kılları olduğu halde kadından bebek gibi bir ten bekleyip de kendisi öylece duranlardan hiç haz etmem Sen erkeksin ne yapıyorsun gibi şeyler erkeğe yapıştırılan kene gibi. Sen erkesin sen kadınsın gibi ifadelerle başlayan cümlelerden bir hayır beklemek zaten olmaz. Erkek ya da kadın ne fark eder kıllarını almak isteyen her birey alabilir.
İşte bu yüzden kesiyorum sıcak havada çekilmiyor aslında bende kıllı sevmem çok itici geliyo bana evet yine saçma sapan yorumlar gelmiş bu bizim millet kafa yapısa -- her b*ka eleştirirler kara cahil ordusu bu arada yorumun için teşekkürler güzel bayan
Allah askina o kadar uzun kil makinayla alinir mi? İyi makina bozulmuyor :D once bir agda ya da jiletle halletseydin sonra cok uzamadan makinayla alirdin. Boyle iş mi yapilir.
Bir zahmet et kadın gibi kadın ol bakımlı kız göremiyorum bu ülkede bu ülkede güzel var kızlar ama kendilerine bakmıyorlar harbiden kendini çirkin edip duruyorlar
Rica ederim ne demek ben sadece yüz bakımı yok saç bakımı yok mesela kızlar kapanıyor o saça yazık ediyor o saç uzamıyor çok bakımsız kalıyo baş örtü saçı mahvettiyor ama kızlar farkında değil tamam din olarak kullanıyorlar ama o saç gidiyor ne yazık ki
En İyi Cevaplar