İnternet & Teknoloji Kızlar, Yeni Akım Olan Naked Challange Yaptınız Mı? iamlady Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni akım nasıl sizce Naked challange mdkdkk Güncellemeler+1 yıl Güzel challange bence xd Kızlar, Yeni Akım Olan Naked Challange Yaptınız Mı? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
napiyonbeaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Harikaymış. Tepkilerin genelde aynı olması. :DTabi bunu yapabilecek birinin olması lazım önce. :/ 0 0 Yorumla
Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aptallık. Bence başka bir challange yapsınlar. Söyleyemiyorum. 0 3 Yorumla napiyonbeaa +1 yıl Görünen bir şey yok ki, gayet güzel bir challenge olmuş. Yorumla Vindicta +1 yıl @napiyonbeaa Kadın dediğin biraz ağır olacak. Yorumla napiyonbeaa +1 yıl @Vindicta anlıyorum. Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanların ne kadar aptal olduğu boş olduğu bu karantina günlerinde daha da gün yüzüne çıkıyor. 0 4 Yorumla iamlady +1 yıl İnsanlar evli ve kocasına bunu yapıyor sen ne diyorsun dmdmkd Yorumla fatihılgın +1 yıl Evli olduklarını nereden çıkardın? Yorumla iamlady +1 yıl Pardon da neden kudurdun bu kadar:d giy eline eldiven, sonra çıkart onu kendine sürpriz yap sjsj Yorumla fatihılgın +1 yıl Kudurduğum falan yok neden kudurayım onu da anlamış değilim, konu insanların saçma sapan challenge atmaları beni uyuz ediyor sanırsın ilk defa çıplak görüyorlar. Yorumla
mehmetfelix Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tik tok 0 1 Yorumla iamlady +1 yıl Ne diyorsun amca Yorumla
Theseuzs Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ne akımlar var 0 2 Yorumla iamlady +1 yıl Evet yaaa Yorumla Theseuzs +1 yıl Mk bu Corona yüzünden nüfus articak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harikaymış. Tepkilerin genelde aynı olması. :DTabi bunu yapabilecek birinin olması lazım önce. :/
Aptallık. Bence başka bir challange yapsınlar. Söyleyemiyorum.
Görünen bir şey yok ki, gayet güzel bir challenge olmuş.
@napiyonbeaa Kadın dediğin biraz ağır olacak.
@Vindicta anlıyorum.
İnsanların ne kadar aptal olduğu boş olduğu bu karantina günlerinde daha da gün yüzüne çıkıyor.
İnsanlar evli ve kocasına bunu yapıyor sen ne diyorsun dmdmkd
Evli olduklarını nereden çıkardın?
Pardon da neden kudurdun bu kadar:d giy eline eldiven, sonra çıkart onu kendine sürpriz yap sjsj
Kudurduğum falan yok neden kudurayım onu da anlamış değilim, konu insanların saçma sapan challenge atmaları beni uyuz ediyor sanırsın ilk defa çıplak görüyorlar.
ahhh şöyle bir hatunum olmadı hshsj
😃 akimdan sonra akiyo demesinler
Tik tok
Ne diyorsun amca
Ne akımlar var
Evet yaaa
Mk bu Corona yüzünden nüfus articak