İşletim sistemi bulunmadığını söylüyor, bunun 2 sebebi olabilir;
1. Windows için açılış dosyalarının bulunduğu disk bölümlerini sildin ve bu sebeple işletim sistemi bulunmuyordur.
2. HDD/SSD kablosu çıkmış olabilir, hasar almış olabilir, bilgisayar kasasını açıp bu kabloları tekrar takmayı deneyebilirsin.114 Yorumla
Soran+1 yılDizüstü bilgisayar ben silmedim hiçbir şey
- +1 yıl
Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum, böyle bir platform bunun için pek uygun değil. BIOS ayarlarına girip, HDD durumunu kontrol edebilir misin? Boot etme sıralamasında, HDD'nin olup olmadığı önemli eğer varsa muhtemelen tekrardan işletim sistemi kurman ya da onarman gerekebilir.
Bunları yapabilmek için biraz anlaman gerekiyor, eğer bilmiyorsan fazla uğraşmadan bir bilgisayarcıya göstermek daha iyi olur. - +1 yıl
Kardeşim baştan programlaması lazım , Ya okumuyorsa? hiç bunu hesaba katmadaın herhalde , okumuyorsa kız nasıl baştan programlıyacak? HDD - SSD kablosu çıkmış olsa bile , yazılım da okumuyor olabilir bunu nasıl halletcek kız? Öyüzden ilk başta sorunu öğrenmesi lazım
- +1 yıl
Tamamda kardeşim dediğini anladım , peki işlemci okumuyorsa nasıl halledecek kız mr. robot mu :D yahu ilk başta syölediklerini gözden geçirin, Bilgisayar İşlemci katmanlarını bilmiyorsun herhalde , Tamam dediğin olabilir ama sorun Birçok kaynaklı olabilir sana bunu diyorum .
- +1 yıl
@Acces_Code Ciddi misin işlemci çalışmayan bilgisayarda bu ekranla mı karşılıyorsun? İşlemci çalışmıyor ve anakart çalışıyor? Benim aklıma gelen 2 sebep bunlar idi ve bu ekrana ulaşabiliyorsa BIOS'a girip dediklerimi yapabilir, elinde format atabilmek için USB/DVD varsa tekrardan Windows/Linux da kurabilir.
Bir çok sorun olabilir ancak böyle bir ekran karşısında genelde bu 2 sorun çıkar, işlemci ile doğrudan alakası nasıl olacak anlamadım. - +1 yıl
Bilgisayar katmanlarını iyi öğrenmelisin , herhalde Dogrudan dolayı İşlemcidende sorun olabilir , çünkü Bilgisayar yazılımsal olarak orauya baglı ben sana onu dedim , sen anlamadın? .. Haladaha anlamamaya devam ediyorsun , İşlemci katmanlarını internetten iyi araştırman lazım , işlemci çalışıyor elbette , İşlemci kaynaklı sorun değil , Ama yazılımsal olarak okumuyor onu diyorum , sabahtan beri anlamadın beni , hemde USB ilede atabilir , iso belgesibni usb ye atar oradanda halleder , Sana diyorumki sorun işlemci yazılım okumuyor olabilirt sana bunu diyorum sabahtan beri , Umarım anlamassındır , Eğer anlamadıysan örneklerle göstercem sana
- +1 yıl
Bak bu kaç derslik bir konu , İnternetten CPU Katmanları yaz hemen çıkar , Zaten Bilgisayarcılar İşlemci kodlar , Nasıl Unix tasarısı Nasıl İşlemci ile kodlandıysa nasıl sonradan Cpu diğer aygıtları kontrol ettiyse , nasıl linus torvalds Linux u işlemcinin üzerine nasıl Asseembly ile kodladı ise buda öyle bir sorun. İnternetten CPU katmanları yazın görsele tıklayın zaten Kontrol ettitğini göreceksin , Bende sana bunu diyorum işe Kardeşim
- +1 yıl
Süeprvizor den kaynaklanan bir sorun olavilir , Çünkü Donanımsal Olarak o katman kontrol edilir , Onuda konttrol eden Makine kodu vardır ,, Böyle bir hata olabilir demek istedim
- +1 yıl
@Acces_Code CPU'nun kendisinde bir hasar varsa bilgisayarın açılması, böyle bir ekranın gelmesi doğru olmaz. Bu ekranı iyi bir şekilde incelerseniz, işletim sistemi okunmadığını görebilirsiniz. İşletim sistemi işlemci üzerine kurulu değildir, HDD üzerine kuruludur. Sorun da bu sebeple donanımsal ise HDD kaynaklı bir sorundur, yazılımsal ise Windows önyükleyicisi bozulmuş olabilir.
UNIX/Linux'a nasıl geldiniz bilmiyorum ama Assembly ile değil büyük bölümü C diliyle yazılmış işletim sistemi ve işletim sistemi çekirdekleridir.
şu an çok ciddi bir şekilde bir kavram karmaşası yaşıyorsunuz, işlemciler hakkında donanımsal olarak fazla bilgim yok ancak defalarca bu tarz bir soruna karşılaştığımda belirttiğim 2 sebepten kaynaklı bu sorun çıkmış olurdu. - +1 yıl
hala anlamadınız beni ben HDD kaynaklı diyorum zaten , Windows unda WİNDOWS Kerneli windows NT ailesi ile yapıldıgını zaten biliyorum , kavram karmaşası yaşamıyorum donanımsal sorun Supervizor okumamından kaynaklanış olabilir diyorum , hem sen nasıl Winsows a linux a gittin , ben sadece sana örnekler veriyorum , işlemciler konusunda fazla iblgin yok ise neden sabahtan beri benimle tartşıyorsun , İşlemcide okuma sorunu olabilir diyorum , işlemci mantıgını bilmiyorsun herhalde hemde Dana unıx - Linux u Örneklendirdim haldaha anlamak istiyormusun beni. Okumuyor olabilir diyorum buda Sıopervizor kaynaklı olabilir diyorum sabahtan beri sana i umarım anlamışsındır , benimde aklıma Bu sorun geldi , Kavram karmaşası yaşamam , Çünkü bilgisayarın herşeyini biliyorum aklıma öyle bir sroun geldi , Tamam 2 bilindik öyle olabilir , ama geniş düşünmek önemli , PC benim yanımda olsa sorunu 2 dk ya kolaylıkla çözebirdim. Windows un kerneli C olabilir ama Makine kodu işlemci kodu Assembly Diline çevrilir , Diller çevirlerek ilerler , Makinenin anlaması için 01010 mantıgı ile düşün sana sabahtan beri bunu alatıyorum , ben sorunları aşırı teknik bir şekilde anlatırım , Tamam sorun 2 çözümlü olabilir ama Bunların daha ötesindede sorun olabilir sana Bunu anlattım , Hemde CPU katmanlarına iyicene bakmassındır umarım
- +1 yıl
@Acces_Code HDD kaynaklı deyip neden konuyu işlemcilere getiriyorsun? Tartışmak isteyen sensin ve tartışırken konuyu UNIX/Linux'e bağlayan da sen olduğun için konu buraya kadar uzadı.. Süpervizor ne demek? Önce bunu açıklayın istersiniz.
Bilgisayarda işletim sistemi açıldıktan sonra depolama biriminde barınan bir takım yapılandırmalar RAM belleğe yüklenir ve CPU Memory Controller adındaki işlemi uygulayarak, bu veriyi alır ve işletir. İşlendikten sonra da bilgisayara bize çıktı olarak verir.
Buraya kadar anlattıklarım bir işlemcinin, işletim sistemi üzerindeki görevidir. Bizim sorunumuz ise; "Boot Device Not Found", yani ne demek bu? "Boot Edilecek Cihaz Bulunamadı"
BIOS üzerinden işletim sistemi boot edilebilmesi için DVD/USB veya son olarak HDD'de yazdırılmış olması gerekiyor. Eğer bu 3'ünü boot önceliği sıralamasında başlatabilecek bir işletim sistemi görmüyorsa bize "Boot Device Not Found" hatası verecektir.
Peki böylesine bir hata HDD tabanlı iken siz hangi mantığa fikre dayanarak işlemci diyorsunuz?
UNIX/Linux konusuna yanlış bildiğin bir bilgiyi sen karıştırdın bende düzelttim. Bu ikisi C diliyle yazılmış işletim sistemi ve işletim sistemi çekirdeğidir. Umarım işletim sistemi ve işletim sistemi çekirdeğinin ayrı kavramlar olduğunu da ele almama gerek yoktur. Çünkü işletim sistemi çalıştıktan sonra çekirdek (Kernel) işlemci/RAM ile iletişim kurmaya başlar.
Bizim sorunumuzda ise işlemci ile iletişim kuran bir işletim sistemi yok. Neden yok? Çünkü HDD üzerinden işletim sistemini görmüyor. Bu durumda;
1. Windows için açılış dosyalarının bulunduğu disk bölümlerini sildin ve bu sebeple işletim sistemi bulunmuyordur. (Önyükleyici dosyaları)
2. HDD/SSD kablosu çıkmış olabilir, hasar almış olabilir, bilgisayar kasasını açıp bu kabloları tekrar takmayı deneyebilirsin. (Donanımsal Sorun!)
Daha fazla bu konu hakkında tartışmak istemiyorum, özelden istediğiniz zaman bu konu hakkında tartışabilirim. Takip isteği atmanız yeterli, size geri dönüş yaparım. - +1 yıl
bende sana aynı şeyi söylüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBilgisayar hard disk üzerinden açılmıyor. Bios menüsüne girip ( Bilgisayar açılırken f2 , Delete , f12 bilgisayardan bilgisayara değişir) Boot ayarlarından kullandığınız hard diski ilk satıra getirmeniz gerekiyor.
111 Yorumla
Soran+1 yılHard disk çıkmıyor f2 basınca memory test çıktı onu yaptım başarılı ama açılmıyor
- +1 yıl
Donanımsal sıkıntı olabilir Kardeşim ya o Harddiski getirdiyse
- +1 yıl
Bilgisayarın içinde sabit diske takılı olan kablo gevşemiş veya çıkmış olabilir.
Soran+1 yılKendi kendine mi kablo gevşemiş olacak
- +1 yıl
Kardeşim onu diyorum bende , hemde Görünmüyor kız zaten ayarlamış zaten o menuyu girdiyse , donanımda sıkıntı vardır demek
- +1 yıl
Kendi kendine gevşemez. Eğer bios da hard disk görünmüyorsa hard disk takılı olmayabilir veya takılı olsa bile bilgisayar bunu okumuyor olabilir bu da hard diskte arıca olduğuna dair bir belirtidir.
Soran+1 yılNasıl takılı olmayacak ki niye arıza olmuş olabilir
- +1 yıl
ya da Yazılımsal sorun olabilir okumuyor olabilir , bunu içinse baştan programlama gerekli ki sen onu yapamazsın , çünkü yazılımcı değilsin , ya da donanımsal olarak ta diski çıkarıp bakabilirsin , diskte sorun yokta yazılım okumuyor dur , bunu sen halledemessin bunu yazılımcılar baştan prgoramlaması gerekecektir. sorun donanımsal kardeşim , eğer iyibir bilgisayarcı tanıdıgın varsa teknikçi gelir sana yardım eder , Yoksa bu işi kendin yapamassın , ha ben yapardım , bilgisayarı herşeyini hallederdim okuması için , ama sen programlama bilmediğin için enin için zor olabilir , öyüzden sorun donanımsal mı yazılımsal mı iyicene bunu kavraman gerek , ondan sonra interneten porgramlamasını yaparsın eğer PC deyse yazılımdaysa okumuyorsa sorun , eğer donanımdaysa yapacak birşey çünkü Sende donanımın parçaalrı yoktur ayarlanacak
Soran+1 yılTanıdık yok şimdi bilgisayar tamircileri de kapalıdır kaldı oyle o zaman 😢
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBurdan nasıl yapabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBilgisayarda Şu an takili flash bellek vs bisi yok degil mi? ve keske resmini daha net atabilseydin cunku yazilanlar okunmuyor.
026 Yorumla- +1 yıl
Nert görünüyor kardeşim nasıl net görünmüyor , uzerimne tıkla url başka yere atar oradan net bakarsın ya da yakınlaştırmaya basarsın , Zaten sorun harddiskte diyor sana Yani resme bakmana bile gerek yok
- +1 yıl
@Acces_Code Bende net gözüküyor olsa idi istemezdim. Ayrica resme nasıl bakacağımı bilecek kadar yetiye sahibim ama üşenmeyip anlattığın icin teşekkür ederim. Her sorunun kendi içinde bir cevabı vardir aslında. Neyse siz sorunu donanımsal olarak tespit etmissiniz kolay gelsin iyi günler ;)
Soran+1 yılWorldyalan takılı usb falan bir şey yok fotoğraf net zaten
- +1 yıl
Önemli değil. :) umarım kız sorunu halleder. çünkü virüs var her yerde
Soran+1 yıl@Acces_Code nasıl halledcm ki
- +1 yıl
Keske telefonumda resmin nasil göründüğünü suraya koyabiliyor olsaydim (sagolsun yeni uye olunca link eklettirmiyor, resim koyulmuyor vs vs) ne demek istediğimi anlatmak icin zorda kalmazdim :) Flash belleği sorma nedenim Sistem acilisinda boot sırası usb hdd vs diye gidiyorsa bilgisayarını flash bellek uzerinden acmak istediği icin hataya düşüyor olabilirdi. Yazilanlari net olarak gormek isteme sebebim ise daha farkli platformlarda ozellikle Hp laptoplarda burdaki soruna benzer yasanilmis sorun olup olmadığını kiyaslamak. Ayrica Laptopun marka modelinden yola cikarak icerisinde recovery kurtarma modu olup olmadığına bakmak. Akabinde varsa ona nasil girebilecegi seklinde yönlendirmek. En son ihtimal artik olmuyorsa isletim sisteminin hasar gördüğünü varsayarak sorunu yazilimsal olarak çözmek. Sorunun Donanimsal olmasi icin Sistemin biosuna girdiğinde harddiski hic gormuyor olmasi lazim. Veya harddiskte badsector olup olmadığını da kontrol etmek lazim. bla bla bla. Neyse senin icin üzgünüm Garantisi varsa garantiye gonderim sağlayın. Yoksa tanidik biraz bilgisayardan anlayip Format atabilecek birini bulun, olmadi yakinda bir bilgisayarciya götürün. Bu arada İcinde onemli resim muzik video not vs var ise Format atmadan veya attirmadan onlarin yedegini mutlaka alin aldirin. Onunda bir çok yolu mevcuttur sayet Harddiskinizde okunamayacak kadar sorun yok ise.
- +1 yıl
Telefonunda YouTube girip, arama kismina boot device not found (error 3F0) %100 working update yazarsan cikan video ve benzer videolarda sorunu nasil cozduklerini anlatan videolar var belki yardimci olur sana.
Basit mantıkla Adamlar Bios dedigimiz yere girmisler. Bu laptoou ilk actiginda muhtemelen Del veya Enter tuşu olabilir Hpde hangisi oldugunu net bilmiyorum. Ardından System configuration dan Boot optioms kismina girip Secure Boot Disable etmisler sonra Secure Boot Clear All yapip, Legacy Supportu Enable edip F10 ole degisiklikleri kaydedip çıkmış. Bir dene istersen. - +1 yıl
Exit deyip cikarsin.
Bu arada en son yazdığımı yapabildin mi?
Soran+1 yılYapmadım test yeni bitti
- +1 yıl
Deneyebilir misin? Peki. Bir çok kisi youtubeda yüklediği videolarda bu sekilde bilgisayarini acabilmis gözüküyor
Soran+1 yılSiyah ekran çıkıyor şimdi açarken
Soran+1 yılŞimdi o yazılar da çıkmıyor boot not found falan olan o yuzden videodaki de olmuyor tıkladım çıkmıyor hiçbir şey
- +1 yıl
Exit dedikten sonra mi siyah ekran geldi.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Normalde senin yaptigin memory testti ve bitincede exit dedik ciktik. Laptopun altinda modelinin yazdigi bir kagit olması lazım. Orda tam modelini yazarsan biosa nasil girebilecegine bakabiliriz. Bu arada Laptopun acma kapama dugmesine on on5 saniye basili tuttun mu? laptop tamamen kapanir ardindan acma tusuna basip laptopu acip ardindan biosa girebilmek icin gereken tusa tik tik diye bas (kalvyede DEL TUSU veya ENTER olabilir veya F kombinasyonlarindan biri ) bios ekrani gelir. ozaman videolari uygulayabilirsin.
Soran+1 yılWindows tuşu ve b harfi basınca galiba çıkıyordu basılı tuttum açma kapama dugmesine
- +1 yıl
Yok bios o sekilde cikmaz. Hp nin sitesinde soyle bisi demis.
BIOS ayarları menüsüne girmek için ekran boşken f10 tuşuna basın.
Bazı bilgisayarlarda BIOS ayarları menüsüne f2 veya f6 tuşuna basılarak da girilebilir.
Soran+1 yılŞimdi gene o baştaki sayfa çıktı gene memory test falan çıktı
Soran+1 yılF2 tıkladım sonra o sayfa çıkıyor memory falan
Soran+1 yılhp pavilion 15cx0040nt modeli bu
Soran+1 yıl
Soran+1 yılF10 basınca bu ekran çıktı nasıl devam etmem gerek
- +1 yıl
Evet biosa girmissin. Simdi orda once No de enter de. Yukaridaki menuden system configuration girmen lazim. Videoda denilenleri artik burada yapabilirsin
- +1 yıl
ister videodakileri adim adim uygula ister girdigin yerdeki ekran görüntülerini paylas adim adim gidelim ister dm at ister burdan devam edelim sonunda inşallah adamlarin verdigi çözüm senin işini görür.
Soran+1 yılDm'den yazayım
- +1 yıl
Nasil kolayina geliyorsa sıkıntı yok ;)
+1 yılDonanımda sıkıntı var , hemde boos menüsü açılıyor? nasıl format atmayı planlıyorsun , yani donanımda sıkıntı var.
025 Yorumla- +1 yıl
pardon bios menusu tamam , Harddisk te sıkıntı var. Ayarlaman gerek menüyü
Soran+1 yılFormat atamam cd rom yok usb de de yok nasıl yapcm😢
- +1 yıl
hacker kesin bu jsjsjs
- +1 yıl
Her sorunun bir çözümü vardır
Soran+1 yılNasıl yapcm
- +1 yıl
@isimkalmadıki ne alaka?
- +1 yıl
her sorunun bir çözümü yok biliyorum ben eposta adresini unuttum ve instagramım çöpe gitti
- +1 yıl
Donanımda sıkıntı var , baştan beri diyorum , donanımı halletmen lazım , ya da Yazılımsal sorun olabilir okumuyor olabilir , bunu içinse baştan programlama gerekli ki sen onu yapamazsın , çünkü yazılımcı değilsin , ya da donanımsal olarak ta diski çıkarıp bakabilirsin , diskte sorun yokta yazılım okumuyor dur , bunu sen halledemessin bunu yazılımcılar baştan prgoramlaması gerekecektir
- +1 yıl
@_RedFox_ ben ne diyorum :D polemik yaratmaya çalışma , seni bilgisayar bilgimle Gömerim öyüzden fazla konuşma , gel seninle Yapay zeka tartışalım ergen
- +1 yıl
ortalık karıştı düzen bozuldu jsjsjsj
- +1 yıl
@isimkalmadıki Arkadaş herhalde fazla dertli :D . benimle kafa buluyor. Kendiside hard disk bozulmuş demiş :D bende sanki çözüm olarak Jupiter in çekim hızı yüksek dedim :D yahu ben anlamıyorum insanları :D yahu sabahtan beri gülüyorum adam benimle polemiğe giriyor... Yahu işlemci programlayan adamla Tartışıyor :D canlı yayına çıksa rezil edecem ergeni
- +1 yıl
yahu tamam sakin ol jsjsjs bana da bir yardım etsene 🙄 araya girmişken boş dönmeyeyim jsjsjsj
- +1 yıl
@isimkalmadıki yahu sadece gülüyorum :D... Bunun söyledikleri Ddos saldırısından beter :D
- +1 yıl
onu boşver şimdi bana cevap ver jsjsjs
- +1 yıl
@isimkalmadıki Evet senin sorunun nedir?
- +1 yıl
özelden yazsana ya ordan anlatayım
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl@Acces_Code bakabilir misin
- +1 yıl
bence ölmüş o bilgisayar jsjsjs
Soran+1 yılHard drive Check ona mı tıklayayım
- +1 yıl
Bak yanlış anlama , Belki Verdiğin link virüslüdür, Oradanda İP Adress tespit olabilir. Öyüzden linkine tıklayamam kusura bakma Güvenemem
- +1 yıl
oha ben tıkladım bişey yok bilgisayarı çekip atmış 😱
Soran+1 yılPeki hard drive Check yazıyor ona mı tıklamam gerek memory test yaptı zaten
Soran+1 yılHard drive Check de yaptı geçti onları ama açılmıyor gene sorun neyde sizce
Soran+1 yılSiyah ekran çıkıyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılya harddisk gümlemiş (geçmiş olsun)
ya da boot dosyaları bozulmuş (format gerekir)014 Yorumla- +1 yıl
hard drive testini yapıyorsa disk sağlam demektir. boot dosyaların zarar görmüş belli ki, düzelme ihtimali var, ancak düzelme olmazsa format şart. ya da laptop ile gelen orijinal windows cd'si varsa onunla kurtarmayı da deneyebilirsin.
Soran+1 yılMemory testi geçti ama harddisk de sorun olsa geçmezdi degil mi
Soran+1 yılCd rom yok Laptopta o yüzden Windows cdsi de yok nasıl yapcm başka bir yolu yok mu
- +1 yıl
memory farklı disk drive farklı şeyler. disk drive testi bitti mi? hala açılmıyor mu pc?
Soran+1 yılHard drive Check test de yaptı 3 saat açılmadı siyah ekran çıkıyor
- +1 yıl
pc açılırken "recovery" gibi bir kısayol seçeneği var mı?
Soran+1 yılHiçbir şey çıkmıyor açılmıyor siyah ekran
- +1 yıl
siyah ekranda yazı da mı gelmiyor artık?
Soran+1 yılGelmiyor simsiyah
- +1 yıl
bilgisayarcıya götürme vakti gelmiş :)
Soran+1 yılBenim yapabileceğim bir şey yok mu bilgisayarcılar kapalıdır tam zamanını buldu niye böyle oldu ki😢😭
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBurdan yapabilir miyim
- +1 yıl
bios ekranında pek yapabileceğin bişi yok
+1 yılBilgisayarcıya götürmelisin veya googledan videolarını izleyip yapmayı deneyebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/fvEBX4 şimdi bu testi yapıyor sonra düzelmez mi
Bilgisayarciya gotureceksin, senin anlayacagin bisey ddgil.
05 Yorumla
Soran+1 yılHer yer kapalıdır tam da bu zamanda😢 ben yapabilsem keşke
Soran+1 yılKimse yok ki 😢
Soran+1 yılBilgisayardan anlayan birileri yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni arkadaş ekleyip şu resmi daha net at yanlış bir şey yapma
İyice saçma yerlere gidersin040 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrtadaki language olana baş
Soran+1 yılDil o ne alaka
Cevap sahibi+1 yılÜstündeki ne yazıyor
Soran+1 yılŞimdi hiçbir şey çıkmıyor simsiyah ekran
Cevap sahibi+1 yılDoğru yerdesin üstekine bas
Cevap sahibi+1 yılTekrar aç F10 a bas
Cevap sahibi+1 yılF12 denedin mi
Soran+1 yılHiçbir şey çıkmıyor diyorım f10 bassam da simsiyah ekran
Soran+1 yılEvet olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYa şu baştan gelen ilk ekranı bana adam akıllı atsana yakınlaştır
Soran+1 yılAma artık o çıkmıyor simsiyah ekran
Cevap sahibi+1 yılDirek mi siyah ekran geliyor bilgisarayi kapat tekrar aç
Cevap sahibi+1 yılGelen ekranı yakınlaştirip bana at
Soran+1 yılSimsiyah neyini atayım
Cevap sahibi+1 yılBilgisaray ı kapatıp tekrar açtın yinemi siyah
Cevap sahibi+1 yılFormat gerek uğraşma daha
Soran+1 yılEvet gene siyah format atmayı biliyorum cdyle ama bunda cdrom yok başka nasıl atabilirim
Cevap sahibi+1 yılAtamazsın
Cevap sahibi+1 yılMecbur bekle
Soran+1 yılNeden napcm 😢
Cevap sahibi+1 yılBunun için ağlamaya gerek bilgisaraycilar açık oluyor ya da internet kafeye git bak sorun ne
Soran+1 yılBu zamanda her yer kapalıyken açık mı olacaklar daha Laptopu alalı birkaç ay oldu niye böyle oldu ki
Cevap sahibi+1 yılHer yer kapalı değil açık yerler var bulursun bilgisaray cı internetten ara
Soran+1 yılNe kadar tutar tahminen sizce format mı Atar
Cevap sahibi+1 yıl35 civarı tek format atar başka sorun olduğunu zannetmiyorum
Soran+1 yılİnşallah oyledir keşke ben atabilsem cdsi usbsiz format atmak olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılSen yapamazsın diyorum sana
Soran+1 yılBelki yapabilirm anlatsanız
Cevap sahibi+1 yılYa tek siyah ekran geliyor diyorsunuz olmaz tabi bu şartlarda
Cevap sahibi+1 yılFlash dan atılır Windows flasha kurulu olması yapabilecegin işler değil yani
Soran+1 yılFlash da yok olsaydı yapabilirdim belki daha once format atmıştım
Cevap sahibi+1 yılFlash olsa bile flash a Windows kurulu olmalı
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/2oJwLP3y3Bo
Şu videoyu izle
Soran+1 yılBenim hiç açılmıyor simsiyah ekran çıkıyor direk
Cevap sahibi+1 yılCtrl alt del yapsana
Cevap sahibi+1 yılWindows göçmüş format gerek git bilgisaray cıya inat etme
Soran+1 yılBrn dışarı çıkmıyorum keşke çözebilsm tam zamanını buldu
Cevap sahibi+1 yılNeden çıkamıyor Sun bir şey olmaz çik
Soran+1 yıl
Soran+1 yılVirüs olduğu için kaç haftadır çıkmıyorum bu ekran çıktı f 10 basınca burdan yapamaz mıyım
- İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBilgisayar işletim sistemi çökmüş gibi görünüyor
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl duzeltcm açılmıyor
- +1 yıl
Senin düzeltmen zor. Format atılması lazım, yani işi bilen birisinin elinden geçmesi lazım.
- +1 yıl
nasıl oldu bu tam olarak?
Soran+1 yılKapalıdır her yer 😢 dun antivirüs programı indiriyordum onu indirirken mavi ekran verdi birkaç kere sonra da açılmıyordu siyah ekran çıkıyordu bugün de oyle o ekran çıktı
- +1 yıl
aynı şehirdeysek ben yardımcı olurum elimden geldiği kadar.
Soran+1 yılTeşekkürler de ben çıkmıyorum dışarı ben yapamaz mıyım anlatsanız
- +1 yıl
senin yapabileceğin hiçbirşey yok ona. bana mesaj at, yine de yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.
+1 yılKapatip bekle.
01 Yorumla- +1 yıl
Sana Harddisk hatalı diyor , Sende kapatıp bekle diyorsun? Muazzam bir çözüm
Hard disk bozulmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl duzeltcm hızlı test yaptım geçti onu
+1 yılf2 basak açmayı dene
013 Yorumla
Soran+1 yılF2 basınca memory test çıktı onu yaptım başarılı ama açılmıyor
- +1 yıl
som ekran görüntüsünü at bir
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yıl[url=https://hizliresim. com/7Khdub][img]https://i. hizliresim. com/7Khdub. jpg[/img][/url]
- +1 yıl
ne iş yapıyorsunuz siz
Soran+1 yılRessamım
- +1 yıl
kurcalamayın pek ayarlar gittmiş
Soran+1 yılBişey yapmadım ki
- +1 yıl
SİZLİK DEĞİL Sİstem çökmüş format lazım bios ayarları karışırsa komple gider
Soran+1 yılNeden oyle oldu ki nasıl format atabilirim cd rom yok Laptopta usb de yok format için başka bir yolu var mı
Soran+1 yıl- +1 yıl
yen ibilgisayarlarda rm içinde kayıtlı
Soran+1 yılNasıl yapcm yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler