Merhaba bilgisayarımla alakalı bi sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Pc çok iyi çalışıyordu kapattım gece. Sabah açtığımda çalıştı/klavye nin ışıkları yanıyor ama ekran yok. Ne yapacağımı bilmiyorum kabloların hepsi full takılı eminim ekran kartı/ram takılı ve her şeyin çalıştığına eminim 2 gündür bu olayla uğraşıyorum ve elimden bişey gelmiyo en kısa sürede düzeltmem lazım saatlerce araştırma yaptım. Lütfen bilginiz varsa yazın
Pc çok iyi çalışıyordu kapattım gece. Sabah açtığımda çalıştı/klavye nin ışıkları yanıyor ama ekran yok. Ne yapacağımı bilmiyorum kabloların hepsi full takılı eminim ekran kartı/ram takılı ve her şeyin çalıştığına eminim 2 gündür bu olayla uğraşıyorum ve elimden bişey gelmiyo en kısa sürede düzeltmem lazım saatlerce araştırma yaptım. Lütfen bilginiz varsa yazın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde televizyon falan varsa ona bağla bilgisayarı belki monitörde sıkıntı vardır
Monitörde olmadığına eminim klavyenin numlock ışığı yanmıyo ve mousde ışıda yanmıyo sıkıntı monitörde değil
Benimde başıma gelmişti bir ara. Ramleri çıkarıp tak, olmazsa ve 2 tane Ram varsa birini çıkarıp tekrar dene, oda olmazsa statik elektrik sıkıntısı olabilir kasanın tüm kablolarını çıkar bi 10 dakka beklet
İç ekranın kırılmıştır
Onun ne olduğunu bilmiyorum açıklar mısın?
Laptomu masa ustumu
Masaüstü
Telofonundam youtube gir bak arastir sorun neyse yaz belki bulursun.
Saatlerce araştırdım zaten. pc emanet gibi yani o yüzden rahatça hareket edemiyorum
Tamire gotur
Öyle bir şansım yok