Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Linux 15.6" HD
Onun yerine bu daha mı iyi olur?
lisanslı bir işletim sistemi yok. piyasadaki aynı özelliklerdeki cihazlara göre 50-0 dolar daha ucuz olması lazım. Muhtemelen grafik kartıda yok onboard tümleşik ekran kartı var. oyun oynatmaz ama günlük işler için iş görür...
Lisanslı yok derken anlamadım?
Bide turkcellde 1900tlye satılıyor o fiyata değer mi?
freedos dediği o yani üzerinde yazılım yok windows yok. Ya kendin lisanslı işletim sistemi alıp kuracaksın. 50-60 usd den aşşağı değil. ya da lisanssız korsan kaçak işletim sistemi yükleyecek o şekilde kullanacaksın.
ir bilişimci olarak söyleyebilirimki fiyat bana göre yüksek. Oyun vs oynamayacaksan bu özellklerdeki makinalar işini hayli hayli görür. ssd diske aldanma ssd disk sadece pcnin açılışında sana etkisi olur. Veri stoklama veri aktarımı vb yapacağını sanmıyorum. Ki zaten ssd si küçük 128 gb...
Windows yüklemek için internetten key almayı planlamıştım onlar da 20tl gibi bir fiyatı var
20 tl ye key yok. :) bilgisayarcıya gitsen 50 tl civarlarında para talep ederler senden oda korsan yazılım yüklemek için.
windows için keye gerek yok artık loaderler var. korsan yüklüyorlar. loaderle kandırıyorlar bir süre orjinalmiş gibi çalışıyor.
Key ile yapsam ne kadar gider
Yani normalde freedos almak karlı değil o zaman ne anladımki
karlı ya da değil onun kararını sen ver. 50-60 usd daha ucuza alırsın. ya 50-60 usd verip lisans alırsın. ya da 50 tl verir korsan yükler kullanırsın. teknik bilgin varsa internetten indirip kendinde kurabilirsin. 50 tl cebine kalır kendine bir mause alabilirsin. :)
teşekkür
rica ederim.
Sence bu nasıl
bu makinadaki işletim sistemide linux buda sana gelmez diğerinden pek farkı yok. linux kullanamazsın.
Neden kullanamayım
araştır linux
Fiyati önemli olan. İ3 5005u islemcili bir cihaz alacaginaAmd Ryzen 3 3200u 256veya 512ssd diski olan cihazlar daa cok isini görür. Ve onemli olan bütçe. Bu sitede iki gun icerisinde 2 3 kisiye 2400 ve 3000 civari bu tarz laptoplar onermistim bakabilirsin
Cevap
17Cevap
4Gb Ram ve ssd varsa ofis işlerinde film izlemede felan seni götürür İşlemcisi U olduğu için de kibar bir laptoptur almakta mahzur yok
İşlemcisi nasıl
gunluk seyler derken ofıs ınterner ısını gorur ama oyunda oynarım dersen ekran kartı yok yazdıklarından cıktıgı kadar standart baz oyunlar yuklersın.. ıs gorur
tabı sende evden cıkamıyorsun bılgısayarı yenıleceksın degıl mı :) ben pek anlamıyorum ama zaten yorum yapmıslar :)
Yorum yapmak için neden yorum yapıyosun
SSD varsa biraz iyi işlemcisi düşük biraz yavaş olabilir ama internet için falan kullanılır
idare eden de senin yaşındaki birinin günlük işini görürmü bilmem.. :D
Günlük işlerini yapar
İş görür ssd sayesınde kurtarıyo
Onun dışında bir bilgin var mı marka hakkında vs.
Baya bilgim var, bu pc sıfır mı?
Sıfır evet turkcellde 1900tl fiyatı var
Fiyat güzel alınır tabletten iyi
Peki teşekkürler
Iyı geceler
O ne bilgisayarın formülü mü?
Ne gibi şeyler yapacaksin
alma
freedos basit anlatayım içinde windows yüklü değil işletim sistemi kurmakla aran yoksa elinde kalır ayrıca 2000 bu sistem için çöpe atılmaz günü kurtaracak bir sistem bile değil hele ki bilgisayarla yıllarca ilgilenmiş kendi sistemini toplamış biri olarak net bir şekilde söylemeliyim hp alarak paranı çöpe atarsın onun yerine biraz daha para biriktirip yeni nesil ıpad alabilirsin normal bir bilgisayardan pek farkı kalmadı her işini rahat görür tavsiyemi dinle bence ayrıca sormak istediğin soru olursa yazarsın
Maalesef bütçem bu kadar
tamam ama az daha para biriktir bence acele etme elinde kalır o bilgisayar
ben air 3 kullanıyorum Apple cihazlara ıpados işletim sistemini getirdi içerisinde kullanabileceğin ofis uygulamaları da var zaten diğer sosyal medya uygulamalarını cayır cayır kullanırsın senin dediğin sistemde windows alman gerekecek ben 1 yıl önce 600 TL ye orijinal Windows almıştım ofise üye olacaksın falan filan o topa girmeni hiç tavsiye etmem ama tabi senin kararın yine de
teşekkür
rica ederim
2015 işlemcisi baya eski
İşe yaramaz
İdeal normal
Görür
Bütçene göre
hayır. çok yavaş
Kullandın mı?
Özelliklerine göre söylüyorum. 4gb ram çok az. İşlemcisi de eski. Hafıza da az
teşekkür
Rica ederim
Sence bu nasıl?
Bu öncekinden kötü. Yani biliyor musun kullanırsın bir şekilde ama 1-2 seneye maksimum tekrar yenisini almak zorunda kalacaksın o yüzden yetersiz diyorum
Bu özelliklerden daha iyi benim laptop artık kaldırmıyor çoğu şeyi
Yorumlar gayet iyiydi internette
Sonuncunun mu?
Evet dell in
Dediğim gibi tamamen çöp denilmez ama 1-2 seneye yenisini alman gerekecek.
Ryzen 3 gta kaldırır mı
3'ü kaldırabilir bakmak lazım ama ram ekran kartı falan da önemli
Ram kaç GB
Bı boka yaramaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?