Redmi Note8 pro mu? Samsung a51 mi? (Fiyat bazında bu ikiliyi düşündüm)
Telefonum aniden bozuldu, mutlaka bir telefon edinmem lazım. Oyun oynamıyorum (ayda yılda1 belki), instagram kullanımım yüksek, wp, kamera kullanımlarım fazla. Şarj ömrü uzun sürerse işime yarar. Fikirlerinizi bekliyorum
Telefonum aniden bozuldu, mutlaka bir telefon edinmem lazım. Oyun oynamıyorum (ayda yılda1 belki), instagram kullanımım yüksek, wp, kamera kullanımlarım fazla. Şarj ömrü uzun sürerse işime yarar. Fikirlerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkiside değil meizu 16th çok daha iyi ikisinden de.
Genel olarak Redmi daha önce özellik olarak. Ama kamera senin için önemliyse a51 açık ara daha iyi.
note 8 pro tabiki de.
Kullanıcı mısınız? İnceleme mi yaptınız?
Ablam aldı telefonu o yüzden biliyorum
Öncesinde iPhone 6 kullandım. Kamere kullanımında bence iphone gayet başarılı (renk açısından) ama apple, iphone sevdalısı biri olmadığım için başka telefon tercih edeceğim. Redmi lerde kamera kalitesi nedir? Yapay bir görüntü efekt vs var mı?
note8 in kamerası gayet yeterli ve güzel. İphone kullanmadığım için kıyaslayamam tabiki
İkisi arasında kesinlikle redmi
www.epey.com/.../
Redmi note 8, den yaziyorum şu an
Şu kısmı da belirteyim, kullanıcısınız fikrinizi alayım. Öncesinde iPhone 6 kullandım. Kamere kullanımında bence iphone gayet başarılı (renkaçısından) ama apple, iphone sevdalısı biri olmadığım için başka telefon tercih edeceğim. Redmi lerde kamera kalitesi nedir? Yapay bir görüntü efekt vs var mı?
Note 8 pro tabiki
Redmi !
Redmii