Assassin's Creed odyssey oyununda makineye girip ne yapmaya çalışıyoruz?

Merhaba arkadaşlar assassin's creed'in ilk oyunu oynamıştım fakat uzun zaman oldu unuttum sanırım animus denen bir makine var ve biz bu makine içerisine girerek atalarımızın hafızalarına girebiliyor ve değiştirebiliyoruz.

serinin son oyunu olan o odysey de aynı şekilde Layla Hasan diye bir kadın var makinenin içine giriyor ve antik Yunanistan'a gidiyor. Benim merak ettiğim konu bu kadın gittiği yerde geçmişini değiştiriyor yani o dönemdeki kasandra isimli kadını ya da aleksios isimli adam vasıtası ile tarihi değiştirip herhangi bir amaca hizmet ediyor yoksa sadece bunların neler yaşadıklarını mı görüyorlar.

Oyun arada bir günümüzde geri dönüyor yani animus denen makinenin bulunduğu yere. Sarışın bir kadın var uzman bizi yönlendiriyor Bir de makinenin içine girip çıkan ayrı bir kadın var sanırım bunlar quebec diye bir yerde bu işi yapıyorlar. Çok fazla spoiler vermeden amacımız ne geçmişe dönüp ne yapmak istiyoruz geçmişi değiştirmek mi yoksa tarihi bilgilere ulaşmak mı eski oyunları çok fazla hatırlamayan biri için yardımcı olursanız sevinirim
Assassins Creed odyssey oyununda makineye girip ne yapmaya çalışıyoruz?
Assassin's Creed odyssey oyununda makineye girip ne yapmaya çalışıyoruz?