İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
gamzeliyarimxx Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Hergun süpürge açarım ve tozları alırım :) 0 0 Yorumla
Ghostkiller02 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Fiyatı biraz daha uygun olsa keşke. 0 0 Yorumla
yasemenxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Her yeri dip köşe temizliyoruz sık sık 0 0 Yorumla
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Evde Baktire Bitmez ama yardımcı olabilir evet :D 0 0 Yorumla
nakreess Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Temizlik kokusunu duydukça enerjim yerime gelir 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. Çamaşır suyu bas geç en iyi temizlik 0 0 Yorumla
tamkuzey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Evi havalandırıp adaçayı tütsüsü yakıyorum 0 0 Yorumla
Pinarsssss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Temizlik yapıyorum, süpürge, paspas vs 0 0 Yorumla
Burcunaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Sirkeli su ile temizliyorum heryeri nxndjxhjs 0 0 Yorumla
---Emral-S Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Çamaşır suyu yüzey temizleyici ve çif 0 0 Yorumla
liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Annem maşallah 7 / 24 temizlik yapıyor. :) 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kolonya banyosu yapiyor olmam yeterli olmaz mi 0 0 Yorumla
gokkusagibirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl sirkeli su en iyisi bence bu işte 0 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişisel eşyalarımı dezenfekte ediyorum 0 0 Yorumla
İncirli_kek Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Sirke karbonat Arap sabunu muhteşem 3’lü 0 0 Yorumla
furkandumanofficial Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 102% +1 yıl Ne gerekiyorsa yapıyorum 👍😊 0 0 Yorumla
isimdegilcisim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl masayı, klavyeyi limon kolonyası ile silmek :) 0 0 Yorumla
necati3459 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 77% +1 yıl mutfak tezgahını çamaşır suyuyla silerim. yıkarım 0 0 Yorumla
kararsizkadininbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Temizlik 😂 evi havalandırmak.. 0 0 Yorumla
Oğuzhan5807 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Klasik şeyler süpür, temizle, cam aç vs 0 0 Yorumla
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl gereği yapıyoruz diyebiliriz gerçekten 0 0 Yorumla
ᴋᴏɴᴅᴏᴍ_ᴋᴜʀşᴜɴᴜ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 32% +1 yıl Annem yerleri süpürüyor , sayılır mı? 0 0 Yorumla
the_end111 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 61% +1 yıl sağlık mutluluk hoşluk başım ağrıyo varya 0 0 Yorumla
cingenemiki Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl çamaşır suyuyla her yeri köşe bucak ovuşturuyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Hergun süpürge açarım ve tozları alırım :)
Fiyatı biraz daha uygun olsa keşke.
Çamaşır suyu ve tabiki Dyson 👍
Teşekkürler emekleriniz için :)
Domestos her şeye iyi gelir kdkd
Okumaya geldim Bilgi edinmek için😊
Her yeri dip köşe temizliyoruz sık sık
Evde Baktire Bitmez ama yardımcı olabilir evet :D
Temizlik kokusunu duydukça enerjim yerime gelir
Çamaşır suyu bas geç en iyi temizlik
Ne gerekiyorsa onu yapıyorum
Evi havalandırıp adaçayı tütsüsü yakıyorum
Ben genellikle evde bakteri üretirim 😂
Deli gibi çamaşır suyu 😂😂😂
Temizlik yapıyorum, süpürge, paspas vs
Her gün temizlik, dip köşe.
Her yer silinip süpürülmesi lazım
Tabi temizlikde Dyson şart
Valla bir şey yaptığım yok.
Temizlik önemli hayatın Bir parçası
heç birşey 😀😀😀😀😀😀😀
Temizlik. Evi havalandırmak
Sirkeli su ile temizliyorum heryeri nxndjxhjs
Sirke çamaşır suyu dezenfektan
Tonla dezenfektana para ödeyemem
Çamaşır suyu yüzey temizleyici ve çif
Çamaşır suyu ve özel dezenfektan
Çamaşır suyu sirke olsun yeter bana
Annem maşallah 7 / 24 temizlik yapıyor. :)
Camasir suyu ve sirke vazgecilmezim..
Sirkeli suyla kapıyı masayı siliyoruz
Vallahi onu annem bilir 😂😂
Kolonya banyosu yapiyor olmam yeterli olmaz mi
sirkeli su en iyisi bence bu işte
Kişisel eşyalarımı dezenfekte ediyorum
Bakterilerle evcilik oynuyoruz
Sirke karbonat Arap sabunu muhteşem 3’lü
Temizlik önemli imanın yarisi
Delirmis gibi temizlik yapıyorum
İlacladim net... Tavsiye ederim
O işle ben ilgilenmiyorum neyse ki.
Emeğine sağlık makalen oldukça iyi.
Evi sirkede kaynatıyoruz...
Ne gerekiyorsa yapıyorum 👍😊
masayı, klavyeyi limon kolonyası ile silmek :)
Hiç uğraşasim gelmiyor kii
mutfak tezgahını çamaşır suyuyla silerim. yıkarım
Temizlik 😂 evi havalandırmak..
Tabikide evi gırgırlamak..
Dyson a param yetmiyor maalesef
Klasik şeyler süpür, temizle, cam aç vs
Bol bol ellerimi yıkıyorum
Güzel bir paylaşım olmuş.
gereği yapıyoruz diyebiliriz gerçekten
Ben sadece odamı temizlerim.
Annem yerleri süpürüyor , sayılır mı?
sağlık mutluluk hoşluk başım ağrıyo varya