İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 10) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Anti_Egoistt Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Dezenfektan kullanıyorum ama yeterli değil 0 0 Yorumla
kedicikadin89 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 35% +1 yıl Çamaşır suyu ile dip bucak temizliyorum. 🙄 0 0 Yorumla
narkolepisii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Bol bol havalandırma ve süpürme işimi görüyor. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Dyson kullanıyorum tabii ki 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Antibakteriyel ürünler kullanıyoruz 0 0 Yorumla
sanadiyorumsana2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum ben annem yapıyor :) 0 0 Yorumla
Bebekkiz333 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 41% +1 yıl Hiç birşey yapmıyorum valla yatıyorum hep 0 0 Yorumla
TheBiologist Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Salgın viral, bakteriyel bir enfeksiyon değil.👎 0 0 Yorumla
atalay0077 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl gırgır yapıyorum ben :) elektirikten tasaruf 0 0 Yorumla
bloodrunscold Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Ben yatıyorum evi yikayanlar yikiyor😅 0 0 Yorumla
Erol_bey Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl ozon ile temizledin mi bakteri mikrop kalmaz :) 0 0 Yorumla
merveeeqydin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Sirke ve karbonatli su yapip etrafi siliyoruz 0 0 Yorumla
pigletsevengiller Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 61% +1 yıl Klorakkkkk kullanıyoruz tabikiiii 0 0 Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı. Buharlı temizlik, çamaşır suyu 0 0 Yorumla
Tuğba381907 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Evi sık sık havalandırmak sirkeli su ile silmek 0 0 Yorumla
Gökkedisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Hiç sevmesem de çamaşır suyu kullanıyorum 0 0 Yorumla
zaaflıkısılık Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Gerekli dezenfekteyi sağladıktan sonra problem yok 0 0 Yorumla
benkısacaTt Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Maksimum güçlü çamaşır suyuyla heryeri siliyorum 0 0 Yorumla
şuraB07 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl valla hiç sevmem bu temizlik işlerini jnvjndjvd 0 0 Yorumla
dontcallmebabygurl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Yataktan çıkmıyorum. Ev temiz kalıyor. 0 0 Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Her yeri çamaşır suyu+ Cif ikilisiyle temizliyorum 0 0 Yorumla
-Elvis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Pc kasasını iyi temizliyor mu 0 0 Yorumla
Ateşşyyıldırım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl baştan evi komple ozonladık her yeri her detayı 0 0 Yorumla
Vişnelidüşler Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Annem sağolsun bana gerek kalmıyor ağfmsş 0 0 Yorumla
Erkekadam91 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Ev işlerine annem bakıyor oyuzden bilemiyorum 😊 0 0 Yorumla
Volkanerz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Ellerimi yıkıyorum kolanya bide sürekli böyle 0 0 Yorumla
Maavimsibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Temizlik yapıyoruz evde heryeri silip supuruyoruz 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çokgüçlü ve Estetik Yapılmışlar Ama Pahalı :D 0 0 Yorumla
PluviofilHanımefendi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl basıyoruz çamaşır suyunu en iyi olan bu 0 0 Yorumla
GülBahar1400 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Yani hmmm seyyyTemizlik yapıyorduk galiba 🙂 0 0 Yorumla
KanatsızCanan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Sirke hem zararsız hem de etkili bir ürün 😊 0 0 Yorumla
Meltemakcil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl Evi tez tez temizliyoruz. Pencereyi acik koyyyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Temizlik temizlik temizlik
olmayan evime dyson alasim geliyor😂😂😂
Dezenfektan kullanıyorum ama yeterli değil
Dezenfektan kullanıyorum.
Çamaşır suyu ile dip bucak temizliyorum. 🙄
Bol bol havalandırma ve süpürme işimi görüyor.
Temizlik yapmaktan bıktım ya
Her gün silip süpürüyoruz:)
Dyson kullanıyorum tabii ki
Antibakteriyel ürünler kullanıyoruz
Hiçbir şey yapmıyorum ben annem yapıyor :)
bu işin ilacı klor dur KLOR
Çamaşır suyuyla her yer yıkanmalı
Bekar olunca pek önce gelmiyor
Hiç birşey yapmıyorum valla yatıyorum hep
evi bol bol havalandırıyorum
Salgın viral, bakteriyel bir enfeksiyon değil.👎
gırgır yapıyorum ben :) elektirikten tasaruf
Ben yatıyorum evi yikayanlar yikiyor😅
ozon ile temizledin mi bakteri mikrop kalmaz :)
Sirke ve karbonatli su yapip etrafi siliyoruz
Uyumayı tercih ediyorum 🤮
Sirke ve sabun iş görüyor
Klorakkkkk kullanıyoruz tabikiiii
temizlik yapıyorum genellikle
Kolonya ile kapı kollarını siloyorum
Buharlı temizlik, çamaşır suyu
Evi sık sık havalandırmak sirkeli su ile silmek
Hiç sevmesem de çamaşır suyu kullanıyorum
Gerekli dezenfekteyi sağladıktan sonra problem yok
Dezenfektana buladım evi😬
Çamaşır suyuna, kolonyaya devam