İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 11) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Hayatım da ki baktireleri çıkararak başladım 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Evden uzak duruyorum.cut. 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 604 cevap paylaştı. Çok güzel bir yöntem kesin deniyeceğim 0 0 Yorumla
BerkBey7114 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Arkadaşlara çamaşır suyu püskürtüyorum sflndjka 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Çamaşır suyu, dezenfektan ve bol bol temizlik. 0 0 Yorumla
Mescaline_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Genel de her gün yapılan rutin temizlikler 0 0 Yorumla
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Evdeki bakterileri yok ediyoruz bravo :D 0 0 Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl kolonya sağolsun olmasa halimiz darmaduman 😂 0 0 Yorumla
Koleksiyoncu35 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl derinlemesine temizliyoruz deterjanla 0 0 Yorumla
Gizlibirüye12 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Sirkeli su birebir deneyin heryer pıŕıl pırıl🤣 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. temizlik iyidir heleki bu zamanda 0 0 Yorumla
isimsizbirisiyimben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Temizlik çok önemli bu günlerde 0 0 Yorumla
Ejderyasaltanati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl ennemden bilirim çamaşır suyu deevvamkeeee 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Şu sıralar en güzeli, ev temizliği 0 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 682 cevap paylaştı. Temizliğe dair herşeyi yapıyoruz işte 2 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Her tarafı köşe bucak siliyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Valide hanım hallediyor sağolsun :)
Çamaşır suyu ile temizlik
Hiç bir şey yapmıyorum valla.
Hayatım da ki baktireleri çıkararak başladım
Evden uzak duruyorum.
cut.
Çamaşır suyu Cif Bulaşık Deterjanı
sirke ve limonlu tuzlu su
Çok güzel bir yöntem kesin deniyeceğim
Tabi ki dyson v11 kullaniyorum😝😜
Arkadaşlara çamaşır suyu püskürtüyorum sflndjka
Camı açarım ancakkkkkk.🤭
Çamaşır suyu, dezenfektan ve bol bol temizlik.
Genel de her gün yapılan rutin temizlikler
Evdeki bakterileri yok ediyoruz bravo :D
kolonya sağolsun olmasa halimiz darmaduman 😂
derinlemesine temizliyoruz deterjanla
Her yeri dip bucak silip süpürmek
Suya sabuna dokunuyorum konuşuyorum
Sirkeli su birebir deneyin heryer pıŕıl pırıl🤣
Dyson en iyisisin benim için
Eve kimseyi almıyorum sorun hal oluyor
temizlik iyidir heleki bu zamanda
Temizlik çok önemli bu günlerde
ennemden bilirim çamaşır suyu deevvamkeeee
Şu sıralar en güzeli, ev temizliği
Ruh halime göre değişiyor
Çamaşır sulu su ile yerleri siliyorum 😃 en temizi
Dyson cool marka ya başka ürünlerde çıkarsa
Bir yerden sonra sıkıcı oluyor
Annem her gün çamaşır suyuyla siliyo heryeri
Çamaşır suyunu sirkeyi basıyorum
Çamaşır suyuna buluyorum evi
Dök arap sabununu oh mis gibi olur her yer
Süpürge açıyorum bir zahmet gitsin onlarda 🦠
Evi havalandırmak. sirkeli su ile silmek
Evi havalandırıyorum genelde
Her yeri sirkeli suyla siliyorum...
Özel bir iksirimiz yok. 🙄
Her yeri siliyorum. Süpürüyorum
Temizlik yapiyorum kisisel temizlik
Temizlikçi tutuyoruz :) bekar evi :D
#evdekaltürkiye dışarda virüs var :)
Evde bakteri yok varsa da geçinip gidiyoruz
Canım anam sağolsun heryeri temizliyor
Her yeri bir güzel sirkeliyoruz 😂
Temizliğe dair herşeyi yapıyoruz işte
Barış içinde yaşıyorum onlarla
Her tarafı köşe bucak siliyoruz
Evde bakteri barindirmiyorm
Her gün düzenli olarak süpürmek gerekli
Süpürgeleriniz çok güzel bayılıyorum.
sinek ilacı sıkıyorum evden çıkmadan önce
Herkes puan almak için görüş paylaşmış
Dip köşe temizlik ve evi havalandırmak her günn
Ellerimi yıkıyorum başka birşey yapmıyorum.
Temizlik kadar önemli bir şey yok
Onlarda yaşasın bakteriyede ihtiyaç var
Duş aliyorum sadece yetiyo
Yatıyorum sürekli yatıyorum
Belediyemi dagitiyi bu dyson’u