İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 8) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Vedatççç Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl İyice havalandırmadıktan sonra yapılan temizliğin bir anlamı yok 0 0 Yorumla
BULDOZER-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik yapıyorum, eve ayakkabıyla girmekten kaçınıyorum. 0 0 Yorumla
toyga12 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Ben sirkeyle siliyorum. Organik elma sirkesinin daha iyi olduğunu duydum 0 0 Yorumla
poyraz194001 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl bilirkişilerin yapmamız gerektiğini söyledikleri herşeyi yapıyoruz çok şükür 0 0 Yorumla
Biyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hergün olmasa bile 2 günde bir mutlaka temizlik yapıyorum sadece bu 0 0 Yorumla
Katilördek Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çevremi elimden geldigince temizlerim bellirli araliklarla. 0 0 Yorumla
Egemenvarna Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Elleri yıkayıp kolonya sürmekten ellerim haritaya döndü 0 0 Yorumla
Dattirdat Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gereken en iyi temizliği yapıyorum ama hala temiz hissetmiyorum evimi 0 0 Yorumla
Alevdurgun Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evi havalandirmak en küçük yerleri bile yağ çözücü ve çamaşır suyu ile yıkamak etrafı temizlemek 0 1 Yorumla Gençfbliii +1 yıl Takip eder misin Yorumla
meleğim35 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Domestos çok amaçlı spreyi kullanıyorum evimin heryerinde kullanıyorum 0 0 Yorumla
TeamTm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil ve parfüm 0 0 Yorumla
aslıselen96 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl sık sık odaları havalandırıp tuvaletten çamaşır suyunu eksik etmiyorum 0 0 Yorumla
Ademdemirag Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Evdeki bakterilerden kurtulmanın tek yolu sirke ve temiz hava 0 0 Yorumla
jungjung Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sirke sirke sirke!! Kesinlikle temizliğe acayip yararı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
ugur3432 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Evim piril piril domestosla her yeri temizliyorum missss 0 0 Yorumla
Saṃskṛta Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sirke candır :) tabi yerler için çamaşır suyu az ama öz 0 0 Yorumla
yosunns Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sirke ve kolonya spreyi. Annem sağolsun hshsjaksj 😅 0 0 Yorumla
taaruus Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ortamın havasının iyi olması lazım bence kokular giderilmeli 0 0 Yorumla
SeNeM-Psikolog Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Dezefktan kullanıyorum evdeki bakteriler gitsin diye 0 0 Yorumla
Mengus06 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Her yeri siliyoz çamaşır suyuyla kolonyayla baska da elimizden bisey gelmez zaten 0 0 Yorumla
ArifParlak Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Günümün yarım saati temizlikte geçiyor her gün bir yeri 0 0 Yorumla
eren_demenyeterli Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Detaylı temizlik ama abartmadan aşırı kimyasal kullanmadan 0 0 Yorumla
Bubatar Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kişisel temizliğinize önem göstermeniz sizi herşeyden korur 0 0 Yorumla
mamedovvali Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Spirtlerim her tarafi veya kimyavi ilaclardan yardim alirim 0 0 Yorumla
ÖzgürTuzluk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben hiç bir şey yapmıyorum evdekiler sağolsun onlar yapıyor 0 0 Yorumla
asugba123 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Her seyi temizliyorum ve evi havalandırıyorum sürekli günlük temizliyo3m 0 0 Yorumla
FatoşunKırmızısı Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Evi havalandiriyorum ve heryeri iyice supurup siliyorum 0 0 Yorumla
tasbebekhatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sık sık çamaşır suyuyla temizliyorum biraz sirke de koyuyorum 0 0 Yorumla
sünnetcocugu6548 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır suyunu sulandırıp sürekli temas ettiğimiz yerleri silmek en güzeli 0 0 Yorumla
Blessed_Girl666 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl normal temizliği yapıyorum işte ekstra bir çabaya girmiyorum bakteriler için 0 0 Yorumla
satenfetish Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl zaten ben temizim gerek arabam gerek evim gerekse motosikletim 0 0 Yorumla
The_moonlight Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl 13 yaşından beri temizlik yaparım. Daha ne olsun 2 0 Yorumla
DemetSaygılı Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Evi güzelce temizledik, 9 gündür çıkmıyoruz :) 2 0 Yorumla
Meltemny Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Sirke ile duş alacağız neredeyse.. 🤗 1 1 Yorumla teyfur +1 yıl Bu çok komik işte ama doğruya doğru 😁😁😁 Yorumla
kafakafayaverelim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Temiz tutuyorum evimi sil süpür yala yut 1 0 Yorumla
darkdays0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Evi havalandırmak ve düzenli temizlik yapmak 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Karbonat ve beyaz sirke ile siliyoruz Heryeri 1 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Günlük temizlik yeterli, başka bişeye gerek yok 1 0 Yorumla
Architecture38 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2 günde bir atom bombası patlatıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
İyice havalandırmadıktan sonra yapılan temizliğin bir anlamı yok
Temizlik yapıyorum, eve ayakkabıyla girmekten kaçınıyorum.
Ben sirkeyle siliyorum. Organik elma sirkesinin daha iyi olduğunu duydum
bilirkişilerin yapmamız gerektiğini söyledikleri herşeyi yapıyoruz çok şükür
Hergün olmasa bile 2 günde bir mutlaka temizlik yapıyorum sadece bu
Çevremi elimden geldigince temizlerim bellirli araliklarla.
Elleri yıkayıp kolonya sürmekten ellerim haritaya döndü
Gereken en iyi temizliği yapıyorum ama hala temiz hissetmiyorum evimi
Evi havalandirmak en küçük yerleri bile yağ çözücü ve çamaşır suyu ile yıkamak etrafı temizlemek
Takip eder misin
Domestos çok amaçlı spreyi kullanıyorum evimin heryerinde kullanıyorum
Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil ve parfüm
sık sık odaları havalandırıp tuvaletten çamaşır suyunu eksik etmiyorum
Evdeki bakterilerden kurtulmanın tek yolu sirke ve temiz hava
Sirke sirke sirke!! Kesinlikle temizliğe acayip yararı olduğunu düşünüyorum
Evim piril piril domestosla her yeri temizliyorum missss
Sirke candır :) tabi yerler için çamaşır suyu az ama öz
Sirke ve kolonya spreyi. Annem sağolsun hshsjaksj 😅
Ortamın havasının iyi olması lazım bence kokular giderilmeli
Dezefktan kullanıyorum evdeki bakteriler gitsin diye
Her yeri siliyoz çamaşır suyuyla kolonyayla baska da elimizden bisey gelmez zaten
Günümün yarım saati temizlikte geçiyor her gün bir yeri
Detaylı temizlik ama abartmadan aşırı kimyasal kullanmadan
Kişisel temizliğinize önem göstermeniz sizi herşeyden korur
Spirtlerim her tarafi veya kimyavi ilaclardan yardim alirim
Ben hiç bir şey yapmıyorum evdekiler sağolsun onlar yapıyor
Her seyi temizliyorum ve evi havalandırıyorum sürekli günlük temizliyo3m
Evi havalandiriyorum ve heryeri iyice supurup siliyorum
Sık sık çamaşır suyuyla temizliyorum biraz sirke de koyuyorum
Çamaşır suyunu sulandırıp sürekli temas ettiğimiz yerleri silmek en güzeli
normal temizliği yapıyorum işte ekstra bir çabaya girmiyorum bakteriler için
zaten ben temizim gerek arabam gerek evim gerekse motosikletim
Beyaz sirke her gun temizliyoruz
Kablosuz çok rahat olur.😍
Havalandirma ve sirke ile silme
Her yeri çamaşır suyuyla temizliyorum
13 yaşından beri temizlik yaparım. Daha ne olsun
Evi güzelce temizledik, 9 gündür çıkmıyoruz :)
Temizlik imandan gelir aga
Sirke ile duş alacağız neredeyse.. 🤗
Bu çok komik işte ama doğruya doğru 😁😁😁
Çamaşır suluyoruz heryeri
Düzenli Temizlik detay yazamam
Temiz tutuyorum evimi sil süpür yala yut
Evi havalandırmak ve düzenli temizlik yapmak
Ace çamaşır suyu oh mis her yer
Çamaşır suyu çok etkili gerçekten
Hiçbi şey yapmıyorum sadece yatıyorum
Dezenfekte sprey kullanırım
Bana her gün bayram temizliği be😂