İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 7) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
dusmezoktayy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Oturup bakterilerle konuşup eski meseleleri açıyoruz kaçıyorlar 0 0 Yorumla
Pinti_Panda Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Toz alirken, yerleri silerken suya biraz sabun katiyorum öyle temizliyorum. 0 0 Yorumla
motomiya Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Evde erkekte temizlige katilirsa temizlik ancak o zaman olur 0 0 Yorumla
ferihaundee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Korkmuyorum tabi genel temizlik bir tık daha artmış olabilir 0 0 Yorumla
buraya_kadar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl bol bol temizlik ürünleri kullanıyoruz başka bir şey yok hijene dikkat 0 0 Yorumla
Metin07891 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sağlıklı yaşam için ev temizliğinin şart olduğunu bilenler bir adım öne çıkin lutfen 😅 0 0 Yorumla
Gözmila Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok sık kullanılan yüzeyleri hergun sirkeli su ile temizliyorum 0 0 Yorumla
Beibies Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bakteri mühim değil mühim olan mikrop temizliği.. En zor ölenleri onlar insan dnası ile besleniyor. 0 0 Yorumla
nocallrecently Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil 0 0 Yorumla
LGBTİÜYESİ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bol bol yatıyorum çıkmazsan evden virüs ne gezer evde soruya bak 😂 0 0 Yorumla
Shamexnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Annemden Allah razı olsun sadece camlar ve perdeler bende 0 0 Yorumla
Betülnrr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik sirke ve çamaşır suyuyla anam sağolsun sildiriyor heryeri 0 0 Yorumla
Jagurrr Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Temizlik her an gerek. Elektrik supurgesiyle hergun supurulmeli 0 0 Yorumla
gökyüzüm_bal Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sabah akşam çamaşur suyu cif spreyleri vb hayatım harika😂 0 0 Yorumla
zagor33 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Tuvaleti de bu süpürge mi temizliyor. Çok algı kokuyor portakal fox sözcü geldi aklıma birden 0 0 Yorumla
Tarayme Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ben bişey yapmıyorum çünkü temizliği ben yapmıyorum :d 0 0 Yorumla
ezberimdesaklısın Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl evim hep temiz temizlik imandan gelir demiş atalarımız 🤣 0 0 Yorumla
Oslu35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Dezenfektan kolanya ve olmazsa olmaz aklıma geldikçe süpürge 0 0 Yorumla
Asocialx Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sabah evde süpürge sesiyle uyanmamak için idealdir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Btt2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence sana bakmayı utanır ama ara sıra nadir de olsa konuşmak için konu uyudurur 😂 0 0 Yorumla
schizopherina5 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yakında ciğerlerim çamaşır suyundan dolayı kötü olacak diye Korkuyorum sjsj😂😂 0 0 Yorumla
wavy_hair_boy Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl bakterilerin çoğu havadadır bu yüzden sıkça havanlandırıyorum 0 0 Yorumla
gamze_çetinalp Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl evi sirke çamaşır suyu ile süpürdülten sonra siliyorum 0 0 Yorumla
Dnzycn81 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yazma tisor salvar eldiven giyer pazar gunleri 4 saatimi ayiririm 0 0 Yorumla
minseo_kim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl temizlik temizlik maske maske sağlık sağlık... kolonya kolonya dezenfektan... jsjsjsj 0 0 Yorumla
ahmet6543 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çoğu zaman suyun içine deterjan katarak her yeri temizliyorum. 0 0 Yorumla
kemall01 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sabaha kadar kolonya heh bide sabunlu su mevsusu 🤦♂️ 0 0 Yorumla
CyBeR_Bay Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl En çok kullanılan yerleri sıksık silmek ve havalandırmak yeterli bence 0 0 Yorumla
Mementomori123 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl En çok vakit geçirdiğim bilgisayar masamı temizliyorum. 0 0 Yorumla
NightWalker21 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her odayı temizliyorum süpürge yapıyorum vileda vs. 0 0 Yorumla
09kuzumm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Butun Evi dezanfektanlarla siliyoruz amanyakli ciflerle 0 0 Yorumla
Blackkwomennn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl En başta domestos sonrası dezenfekte ilaçları ve çif 0 0 Yorumla
Şems_ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sirke ve çok olmasa da çamaşır suyuyla kapı kollarını, sık kullanılan düğmeleri dezenfekte ediyorum 0 0 Yorumla
Sedat012 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bol bol duş alıyoruz ve kişisel bakıma daha fazla özen gösteriyoruz 0 0 Yorumla
Suleyselvi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Odamdan çıkmıyorum ev halkının işinide karışmıyorum yılların ev hanımları bilirler işini 0 0 Yorumla
Ercan2591 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Fazladan birşey yapmaya gerek yok normal stabil temizlik 😂 0 0 Yorumla
SerhatSok Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Ozon temizliği tüm bakterileri öldürür. Ufak bir ozon makinası almalısınız. 0 0 Yorumla
adropintheocean Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dyson elektrikli süpürgesi ile evimde bakteriye yer olmuyor 0 0 Yorumla
cilekkokuluruj Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sirkeli suyla ya da saf alkolle fısfıslı bir şişeye koy ve onu sık 0 0 Yorumla
rip20 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl hergün temizlik yapmak düzünli olarak evi havalandırmakgerek 0 0 Yorumla
Littlewitchyımır Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Babaanne yöntemleri :sirkeli su. Hem büyüden de korur hahahaha 0 0 Yorumla
Kedimagus Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl En çok temizlikte avize ve dolap üstleri, kapı üstleri gibi yerler pek temizlenmez dikkat edilmeli. 0 0 Yorumla
Batuylmz00 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Genelde günlük rutin temizlik yapıyorum ve ayda bir dip temizlik yapıyorum 0 0 Yorumla
AntalyaBen Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Bu konuda oldukça ukala yım adı geçen vüris sokağı ma bilemez gelemez her bir noktası miss evin 0 0 Yorumla
CRAZY_TÜRK53 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kışisel temizliğime dikkat etmeye özen gosteriyorum... 😉 0 0 Yorumla
nac321 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl hiçbir şey yapmıyorum sadece yatakta ölmeyi bekliyorum 0 0 Yorumla
İdatros Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya kullanıyordum ama artık elime sürmekten kolonya kalmadı 0 0 Yorumla
Wallecia Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol sulu çamaşır suyu ve dip temizlik ya da sirkeli su ve tütsü kokusuyla dip bucak temizlil 0 0 Yorumla
Esraadana01 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl her gün süpürürüm toz alırım çamaşır suyunu eksik etmem. 0 0 Yorumla
Kslsıd Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır suyuyla her yeri temizliyorum evi havalandırıyorum, misafir almıyorum. 0 0 Yorumla
Mr_lion Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Düzenli olarak evi çekmek vileda yapmak toz almak ve evi havalandirmak çok önemli 0 0 Yorumla
Wanporsi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sirkeyi ve camasur suyun karistirp her yeri silmek iyi cozum 0 0 Yorumla
Sud3khy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bana göre en pis yer mutfak elbezisi ve mutfak havlusu mleşgldlgşeğgöelfpd 0 0 Yorumla
Elanur099 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dezentekdan kolonya bırak çamaşır sularını zarar ellerine 0 0 Yorumla
aliyilmaz111 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bol bol üflüyorum bakteriler rüzgar alıp yellensin diye 😉 0 0 Yorumla
Mistakesweremade Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evi sık sık havalandırmak. Düzenli olarak halı yıkamak 0 0 Yorumla
iremmmeri Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sirkeli su ile kapı kollarını , düğmeleri siliyorum 0 0 Yorumla
Beygirci55 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bol bol çamaşır suyu evi sürekli havalandırmak gerek 0 0 Yorumla
KendiŞahsınaMünhasır Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 10cc ye 1cc çamaşır suyu 9 cc su ile kendi temizlik suyunu yapıp bakterilere get out diyebilirsin. 0 0 Yorumla
nonik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hem vücut için hem de ev için sirke mükemmel bir seçim bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Oturup bakterilerle konuşup eski meseleleri açıyoruz kaçıyorlar
Toz alirken, yerleri silerken suya biraz sabun katiyorum öyle temizliyorum.
Evde erkekte temizlige katilirsa temizlik ancak o zaman olur
Korkmuyorum tabi genel temizlik bir tık daha artmış olabilir
bol bol temizlik ürünleri kullanıyoruz başka bir şey yok hijene dikkat
Sağlıklı yaşam için ev temizliğinin şart olduğunu bilenler bir adım öne çıkin lutfen 😅
Çok sık kullanılan yüzeyleri hergun sirkeli su ile temizliyorum
Bakteri mühim değil mühim olan mikrop temizliği.. En zor ölenleri onlar insan dnası ile besleniyor.
Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil
Bol bol yatıyorum çıkmazsan evden virüs ne gezer evde soruya bak 😂
Annemden Allah razı olsun sadece camlar ve perdeler bende
Temizlik sirke ve çamaşır suyuyla anam sağolsun sildiriyor heryeri
Temizlik her an gerek. Elektrik supurgesiyle hergun supurulmeli
Sabah akşam çamaşur suyu cif spreyleri vb hayatım harika😂
Tuvaleti de bu süpürge mi temizliyor. Çok algı kokuyor portakal fox sözcü geldi aklıma birden
ben bişey yapmıyorum çünkü temizliği ben yapmıyorum :d
evim hep temiz temizlik imandan gelir demiş atalarımız 🤣
Dezenfektan kolanya ve olmazsa olmaz aklıma geldikçe süpürge
Sabah evde süpürge sesiyle uyanmamak için idealdir diye düşünüyorum
Bence sana bakmayı utanır ama ara sıra nadir de olsa konuşmak için konu uyudurur 😂
Yakında ciğerlerim çamaşır suyundan dolayı kötü olacak diye Korkuyorum sjsj😂😂
bakterilerin çoğu havadadır bu yüzden sıkça havanlandırıyorum
evi sirke çamaşır suyu ile süpürdülten sonra siliyorum
Yazma tisor salvar eldiven giyer pazar gunleri 4 saatimi ayiririm
temizlik temizlik maske maske sağlık sağlık... kolonya kolonya dezenfektan... jsjsjsj
Çoğu zaman suyun içine deterjan katarak her yeri temizliyorum.
Sabaha kadar kolonya heh bide sabunlu su mevsusu 🤦♂️
En çok kullanılan yerleri sıksık silmek ve havalandırmak yeterli bence
En çok vakit geçirdiğim bilgisayar masamı temizliyorum.
Her odayı temizliyorum süpürge yapıyorum vileda vs.
Butun Evi dezanfektanlarla siliyoruz amanyakli ciflerle
En başta domestos sonrası dezenfekte ilaçları ve çif
Sirke ve çok olmasa da çamaşır suyuyla kapı kollarını, sık kullanılan düğmeleri dezenfekte ediyorum
Bol bol duş alıyoruz ve kişisel bakıma daha fazla özen gösteriyoruz
Odamdan çıkmıyorum ev halkının işinide karışmıyorum yılların ev hanımları bilirler işini
Fazladan birşey yapmaya gerek yok normal stabil temizlik 😂
Ozon temizliği tüm bakterileri öldürür. Ufak bir ozon makinası almalısınız.
Dyson elektrikli süpürgesi ile evimde bakteriye yer olmuyor
sirkeli suyla ya da saf alkolle fısfıslı bir şişeye koy ve onu sık
hergün temizlik yapmak düzünli olarak evi havalandırmakgerek
Babaanne yöntemleri :sirkeli su. Hem büyüden de korur hahahaha
En çok temizlikte avize ve dolap üstleri, kapı üstleri gibi yerler pek temizlenmez dikkat edilmeli.
Genelde günlük rutin temizlik yapıyorum ve ayda bir dip temizlik yapıyorum
Bu konuda oldukça ukala yım adı geçen vüris sokağı ma bilemez gelemez her bir noktası miss evin
Kışisel temizliğime dikkat etmeye özen gosteriyorum... 😉
hiçbir şey yapmıyorum sadece yatakta ölmeyi bekliyorum
Kolonya kullanıyordum ama artık elime sürmekten kolonya kalmadı
Bol bol sulu çamaşır suyu ve dip temizlik ya da sirkeli su ve tütsü kokusuyla dip bucak temizlil
her gün süpürürüm toz alırım çamaşır suyunu eksik etmem.
Çamaşır suyuyla her yeri temizliyorum evi havalandırıyorum, misafir almıyorum.
Düzenli olarak evi çekmek vileda yapmak toz almak ve evi havalandirmak çok önemli
Sirkeyi ve camasur suyun karistirp her yeri silmek iyi cozum
Bana göre en pis yer mutfak elbezisi ve mutfak havlusu mleşgldlgşeğgöelfpd
Dezentekdan kolonya bırak çamaşır sularını zarar ellerine
Bol bol üflüyorum bakteriler rüzgar alıp yellensin diye 😉
Evi sık sık havalandırmak. Düzenli olarak halı yıkamak
Sirkeli su ile kapı kollarını , düğmeleri siliyorum
Bol bol çamaşır suyu evi sürekli havalandırmak gerek
10cc ye 1cc çamaşır suyu 9 cc su ile kendi temizlik suyunu yapıp bakterilere get out diyebilirsin.
Hem vücut için hem de ev için sirke mükemmel bir seçim bence