İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Mervee_CM Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Bol bol domestos deli gi i her yeri sil süpür hayatımda hiç bu kadar temiz olduğumu hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
laviniaa25 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evi havalandırmak, iyice dip köşe sürüp çamaşır suyu ile silmek, kapı kollarını ve prizleri silmekk 0 0 Yorumla
Kaputcul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Herzamanki yaptigin temizlihi yapcaksin havalandircaksin vs 0 0 Yorumla
kalbi_kırık22 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kapı kollarını yerleri dezenfekte yke çamaşır suyuyla temizliyorum 0 0 Yorumla
Buhyuho Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Camaşır suyu ve elektrik süpürgesi elimden düşmüyor 1 0 Yorumla
mutsuzbirişte Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik yapmaya bayılırım çünkü başak burcu olmak♥️♥️ 0 0 Yorumla
izmirliguzeli35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ben temizlik yapmam haftada 2 gun yardımcı gelıyor sadece arada carsaflarımı falan silkeliyorum 2 0 Yorumla
Seyma525 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çamaşır suları genel temizleyiciler ve her gün kolonya ile kapıları silerim kapı kollarını 2 0 Yorumla
Kimsesizvesessiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kolonya önemli heleki coronadan korunmak için bire bir evi kolonya ile yıkayın 0 0 Yorumla
AydınlıCigolo Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kolonyalı mendil ile telefon gibi sık kullandığım şeyleri siliyorum 0 0 Yorumla
ShadowAngel1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu dysondan bize kesin lazım kabloyla uğraşmaktansa. 0 0 Yorumla
Çiçekçakar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bakterilerden kurtulmak için temizlik yaparım 😃😃😃 0 0 Yorumla
stinny Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl çamaşır suyu ile her tarafı dezenfekte etmeye çalışıyoruz 0 0 Yorumla
pi_x_pi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hergün temizlik içindeyim yağ sökücü ile bütünleştim 1 0 Yorumla
Kaos3584 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Dezenfektan is görüyor tavsiye edeerim ama son islem 0 0 Yorumla
fatmakyl Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl çok güzel çok doğru ama bu salgın bir virüs! bakteriyel değil 0 0 Yorumla
cakirsuleyman002 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Temizlik imandan gelir. Herkes önlemini almalı bence 0 0 Yorumla
Mratt2535 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Dyson v11 ile temizliğin keyfine bakıyorum teşekkürler dyson 0 0 Yorumla
baharimsn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evi butunuyle havalandirip temizlemek ve sonrasinda koku ile son rutusu saglamak 2 0 Yorumla
Mervemelikee61 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Hergün supurup sirkeli çamaşır suyu ile heryeri temizliyorum😊 2 0 Yorumla
chandra111 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Makine ile tozunualdıktan sonra sirkeli su banyo lavabo da çamaşır suyu kesinlikle çok hijyen 2 0 Yorumla
küçükprensesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl En sevdiğim her yerin dezenfekte olması iyiki varsın #dyson 0 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Önce elektrik süpürgesi ile süpürüp sonrasında hypo ile silinir 0 0 Yorumla
Magic-fingers Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Nekadar tursil varsa ne kadar omo varsa hepsini alağım 0 0 Yorumla
Efedede Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Elimi sık sık yıkıyorum dikkat ediyorum ev içerisinde 0 0 Yorumla
Kelekbelerdiyarii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hergun süpürüp sirkeli suyla paspas yapıp toz aliyorum evi havandiriyorum 0 0 Yorumla
Marab Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dyson süpürge kullanarak evi temiz tutmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
aydınlıkçilek Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl nazikçe evden gitmeleri için uyarıyorum bakterileri süpürgenizi görmedim ama saç şekillendiriciniz waowwluk 0 0 Yorumla
Sadecebiriyimsizene Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gece gündüz bitmek bilmeyen temizlik yapıyoruz zaten ölüm derecesinde. Beni sanırım corona diğil bu öldürücek 0 0 Yorumla
kafasıkarışıkela Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Süpür sirkeli suyla evi sil toz al falan çamaşır suyu kankamla banyoları tuvaleti falan ovuyorum o kadar 🤷♀️😅 0 0 Yorumla
ŞiiRiiNee__ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Öncelikle evi havalandırıyorum, her gün odaları süpürüyorum.. Evi temizlerken genellikle sirke kullanıyorum. Banyo ve tuvaleti her gün yıkıyorum 🌺 0 0 Yorumla
1Cileklikurabiyee Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Her yere kolonya, sirke ve dezenfektanı karıştırıp sıkın 😂 bunu yaptığınız odada 2 dakikadan fazla durmayınn 0 0 Yorumla
Ziyaretçikullanıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dağınıklığı toplayıp pencereleri açıyorum ardından evi bir güzel süpürüp siliyorum günlük rutinim tam olarak böyle... 0 0 Yorumla
civilengineer90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Heryer dipbucak sirkeli su yapıyorum, en çok el değen yerleri kolonya veya dezenfektan ile temizliyorum ve sık sık evi havalandırıyorum. 0 0 Yorumla
Ayloo_624 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Domescif 😍 evin her yerini domestos yapıp sonra da cifliyorum üZerinden de sirkeli su ile bir kat daha geçip işlemi bitiriyorum 😘🤚🏻 0 0 Yorumla
Dança Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sık sık evi havalandırıyorum, devamlı dezenfekte sıkıyorum. Marketten aldığımız şeyleri bile dezenfekte ile silip kullanıyorum 😅 0 0 Yorumla
Mutsuzinsn Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Domestos ve cif ikilisini arti bide bulasik deterjaniyla su yapip heryerde kullanirim. Etrafi suprmek bulasik yikamak vs 0 0 Yorumla
Snne443 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Öncelikle sabah uyandığımda evi havalandırıyorum daha once sirkeli suyla parkeleri supurdukten sonra siliyorum :) 0 0 Yorumla
Cansuduru Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl en güzeli hergün süpürmek ve sirkeli su ile silmek. fazla detarjan ve çamaşır suyu da sağlığımıza zarar veren ürünler özellılkle çocuklar için 0 0 Yorumla
busraaaaa2122 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl marketten aldığımızı bütün şeyler tek tek dezenfekte ediyoruz ve sürekli evi havalandırmaya çalışıyoruzz 0 0 Yorumla
kızkın_ojee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Q seviyemi düşürüp tiktok izleyerek temizlik yapmaktan kaçıyorum tavsiye ederim aşkolar.♥️💜🌸 1 1 Yorumla Sensizim_Canım +1 yıl Peki 🤩 Yorumla
Palmiye407 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Özel bir şey yapmıyorum her zaman ki gibi fazla elhamli olmamak lazım dedi 0 0 Yorumla
UmutcanAkyüz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Annem günde 3 kere temizlik yapıyor çamaşır suyuyla yıkıyor her tarafı 😅 0 0 Yorumla
Asilb3y Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl kadın yaptığı temizlik ile kanıtlar ne kadar temiz olduğunu.. 0 0 Yorumla
Zynep00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Alacaksın çamaşır suyunu evin duvarına savuracaksın mis 0 0 Yorumla
gazelllll Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil. 1 1 Yorumla Sҽɾƚ_vurur +1 yıl Virüs sizin eve hiç uğramaz 👏👏👏 Yorumla
levent_90 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Hergün supurup sirkeli çamaşır suyu ile heryeri temizliyorum 0 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 489 cevap paylaştı. Ben bişey yapmiyorumHaftada gelen yardımcım yapiyor 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl kadınların normalde temizlikleri bitmiyordu artık hiç bitmez 0 0 Yorumla
Gökkuşağıbenimben Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Temizlik en güzel stres atma yöntemi bence 😊 tüm sinirlerini alıyor insanin 0 0 Yorumla
Feyzagggg Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ay evi havalandır misss gibi çamaşır suyu, sirkeli su sil süpür missss 0 0 Yorumla
yalnızadamınbirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evi o kadar temiz tutuyorum ki...Onlar benden kurtulmaya çalışıyor. 0 0 Yorumla
sexting28 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Valla çok şey yapıyoruz ama gözümüzü kapatıyoruz ev kirlenmiş 0 0 Yorumla
Volkanikdağ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Ama bir şey var bu dünyada bir koca çok güzel olmuş bir şey var 0 0 Yorumla
Briella Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sirkeee tabikide💖💖 Evde ne bakteri ne koku kaliyor 0 0 Yorumla
TrLostbey Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tož alıyorum 4 bin TL'lik pcmi tuz ruhu ile yikiykrum 0 0 Yorumla
merve2247 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çamaşır suyu ve anti bakteriyel ıslak mendil ilk yardımım 0 0 Yorumla
Kalpsizzkızz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her yeri sildikten sonra tekrar kolonyayla dokunduğumuz yerleri siliyorum her gün yapılmalı👏 0 0 Yorumla
XyudooX Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Her yeri silerim süpürüm kapı kulplarını dezenfenle siliyomm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Bol bol domestos deli gi i her yeri sil süpür hayatımda hiç bu kadar temiz olduğumu hatırlamıyorum
Evi havalandırmak, iyice dip köşe sürüp çamaşır suyu ile silmek, kapı kollarını ve prizleri silmekk
Herzamanki yaptigin temizlihi yapcaksin havalandircaksin vs
Kapı kollarını yerleri dezenfekte yke çamaşır suyuyla temizliyorum
Camaşır suyu ve elektrik süpürgesi elimden düşmüyor
Temizlik yapmaya bayılırım çünkü başak burcu olmak♥️♥️
Ben temizlik yapmam haftada 2 gun yardımcı gelıyor sadece arada carsaflarımı falan silkeliyorum
Çamaşır suları genel temizleyiciler ve her gün kolonya ile kapıları silerim kapı kollarını
Kolonya önemli heleki coronadan korunmak için bire bir evi kolonya ile yıkayın
Kolonyalı mendil ile telefon gibi sık kullandığım şeyleri siliyorum
Bu dysondan bize kesin lazım kabloyla uğraşmaktansa.
Bakterilerden kurtulmak için temizlik yaparım 😃😃😃
çamaşır suyu ile her tarafı dezenfekte etmeye çalışıyoruz
Hergün temizlik içindeyim yağ sökücü ile bütünleştim
Dezenfektan is görüyor tavsiye edeerim ama son islem
çok güzel çok doğru ama bu salgın bir virüs! bakteriyel değil
Temizlik imandan gelir. Herkes önlemini almalı bence
Dyson v11 ile temizliğin keyfine bakıyorum teşekkürler dyson
Evi butunuyle havalandirip temizlemek ve sonrasinda koku ile son rutusu saglamak
Hergün supurup sirkeli çamaşır suyu ile heryeri temizliyorum😊
Makine ile tozunualdıktan sonra sirkeli su banyo lavabo da çamaşır suyu kesinlikle çok hijyen
En sevdiğim her yerin dezenfekte olması iyiki varsın #dyson
Önce elektrik süpürgesi ile süpürüp sonrasında hypo ile silinir
Nekadar tursil varsa ne kadar omo varsa hepsini alağım
Elimi sık sık yıkıyorum dikkat ediyorum ev içerisinde
Hergun süpürüp sirkeli suyla paspas yapıp toz aliyorum evi havandiriyorum
Dyson süpürge kullanarak evi temiz tutmaya çalışıyorum.
nazikçe evden gitmeleri için uyarıyorum bakterileri
süpürgenizi görmedim ama saç şekillendiriciniz waowwluk
Gece gündüz bitmek bilmeyen temizlik yapıyoruz zaten ölüm derecesinde. Beni sanırım corona diğil bu öldürücek
Süpür sirkeli suyla evi sil toz al falan çamaşır suyu kankamla banyoları tuvaleti falan ovuyorum o kadar 🤷♀️😅
Öncelikle evi havalandırıyorum, her gün odaları süpürüyorum.. Evi temizlerken genellikle sirke kullanıyorum. Banyo ve tuvaleti her gün yıkıyorum 🌺
Her yere kolonya, sirke ve dezenfektanı karıştırıp sıkın 😂 bunu yaptığınız odada 2 dakikadan fazla durmayınn
Dağınıklığı toplayıp pencereleri açıyorum ardından evi bir güzel süpürüp siliyorum günlük rutinim tam olarak böyle...
Heryer dipbucak sirkeli su yapıyorum, en çok el değen yerleri kolonya veya dezenfektan ile temizliyorum ve sık sık evi havalandırıyorum.
Domescif 😍 evin her yerini domestos yapıp sonra da cifliyorum üZerinden de sirkeli su ile bir kat daha geçip işlemi bitiriyorum 😘🤚🏻
Sık sık evi havalandırıyorum, devamlı dezenfekte sıkıyorum. Marketten aldığımız şeyleri bile dezenfekte ile silip kullanıyorum 😅
Domestos ve cif ikilisini arti bide bulasik deterjaniyla su yapip heryerde kullanirim. Etrafi suprmek bulasik yikamak vs
Öncelikle sabah uyandığımda evi havalandırıyorum daha once sirkeli suyla parkeleri supurdukten sonra siliyorum :)
en güzeli hergün süpürmek ve sirkeli su ile silmek. fazla detarjan ve çamaşır suyu da sağlığımıza zarar veren ürünler özellılkle çocuklar için
marketten aldığımızı bütün şeyler tek tek dezenfekte ediyoruz ve sürekli evi havalandırmaya çalışıyoruzz
Q seviyemi düşürüp tiktok izleyerek temizlik yapmaktan kaçıyorum tavsiye ederim aşkolar.♥️💜🌸
Peki 🤩
Özel bir şey yapmıyorum her zaman ki gibi fazla elhamli olmamak lazım dedi
Annem günde 3 kere temizlik yapıyor çamaşır suyuyla yıkıyor her tarafı 😅
kadın yaptığı temizlik ile kanıtlar ne kadar temiz olduğunu..
Alacaksın çamaşır suyunu evin duvarına savuracaksın mis
Evi havalandırmak. Çamaşır suyu olmazsa olmazım. Çok yönlü temizliyici sprey de dahil.
Virüs sizin eve hiç uğramaz 👏👏👏
Hergün supurup sirkeli çamaşır suyu ile heryeri temizliyorum
Ben bişey yapmiyorum
Haftada gelen yardımcım yapiyor
kadınların normalde temizlikleri bitmiyordu artık hiç bitmez
Karbonat ve sirkeli su kullanıyorum
Temizlik en güzel stres atma yöntemi bence 😊 tüm sinirlerini alıyor insanin
Ay evi havalandır misss gibi çamaşır suyu, sirkeli su sil süpür missss
Evi o kadar temiz tutuyorum ki...
Onlar benden kurtulmaya çalışıyor.
Valla çok şey yapıyoruz ama gözümüzü kapatıyoruz ev kirlenmiş
Ama bir şey var bu dünyada bir koca çok güzel olmuş bir şey var
Sirkeee tabikide💖💖 Evde ne bakteri ne koku kaliyor
Tož alıyorum 4 bin TL'lik pcmi tuz ruhu ile yikiykrum
Çamaşır suyu ve anti bakteriyel ıslak mendil ilk yardımım
Her yeri sildikten sonra tekrar kolonyayla dokunduğumuz yerleri siliyorum her gün yapılmalı👏
Her yeri silerim süpürüm kapı kulplarını dezenfenle siliyomm