Vala ben sabah kalkiyorum, camları açıyorum, kahvlati vs ortaligi topla supuruleckse süpürüyorum toz alıyorum. sirke ve beyaz sabun daha Çok kullanıyorum, mumkun olmadığı sürece ilac kullanmıyorum..
Sık sık kullandığımız yerleri titizlik ile her gün temizlemek, evcil hayvanın yuvasını sürekli temizlemek, evi havalandırmak ve bol bol iyi düşünmek. :D
önce güzelce süpürürüm sonra birkova temiz su yaparım içine dezenfektan bol çamaşır suyu kolonya ve yüzey temizleyi koyarımondan sonra bıra evi bende bile bakteri kalmıyor :D :D
Beyaz sirkeyle temizleyin arkadaşlar, kimyasal içermiyor. Dikkat edin kullandığınız şeylere. Hayvansal ürünlerden uzak durun. Çünkü... evi temizlerken neden hayvanın bir parçasını kullanalım ki?
Bakterilerden ne kadar kurtuluyoruz bilemem ama su coronadan iki haftadir evdeyim ve temizlemedihim silmedigim yer kalmadi evi hic bu kadar temiz gormemistim sanirim akxhsjxhsjchxjc
Evi her gün 2-3 saat havalandırmak Lavaboları çamaşır suyu ile silmekEvi süpürdükten sonra sirkeli su ile yerleri silmekÇoğu yeri silerken cif kullanıyorum
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Vala ben sabah kalkiyorum, camları açıyorum, kahvlati vs ortaligi topla supuruleckse süpürüyorum toz alıyorum. sirke ve beyaz sabun daha Çok kullanıyorum, mumkun olmadığı sürece ilac kullanmıyorum..
Sık sık kullandığımız yerleri titizlik ile her gün temizlemek, evcil hayvanın yuvasını sürekli temizlemek, evi havalandırmak ve bol bol iyi düşünmek. :D
önce güzelce süpürürüm sonra birkova temiz su yaparım içine dezenfektan bol çamaşır suyu kolonya ve yüzey temizleyi koyarımondan sonra bıra evi bende bile bakteri kalmıyor :D :D
Çamaşır suyu ile aramda duygusal bir bağ oluştu artık 😤
Evimi havalandırıyorum, kapı kollarını siliyorum özelliklede. Banyo ve tuvaleti yıkıyorum.
Manyak gibi siliyoruz her yeri her gün sıcak su vileda kaldır kopar 😃
Kurtulmaktansa dost olmayi tercih edin arkadaşlar onları da allah yarattı onlar da can
Kedi kumu için ideal bir süpürge kesinlikle çok işime yarıyor
Devamlı havalandırıp hijyemn olamsı için gereken ürünleri kullanırım.
ılk once pencerelerı havalandırırım sonra bol bol temızlık devam :D
Deli gibi toz alir siler süpürürüm. Tek yaşamanın güzellikleri az kir
Çamaşır suyu ve arnica borayla evi Alt Üst ediyoruz
Evi havalandırıyorm, yerleri silerken çamasır suyu sırke kullanıyorum..
Bende dysonla temizlik yapiyorum. İyi ki varsın dyson✌️
Her gün temizlik evi havalandırma kolanya da önemli tabi :)
Tabiî*. :).
Evi havalandiriyorum
Desenfekteli temizlik ilaci kullaniyorum
Korona günlerinde yapacak pek bisey olmadığından. Ya mutfaga sarıyor insanlar ya da temizlige
Çamaşır suyu ile evi sirkeli su ile meyve sebzeleri yıkıyorum
Bakterilere karşı en büyük silahım onları içeri girmeden yok etmek 😂
Hergün süpür sil toz al Dyson alalı yaklaşık 10 sene olacak hala maşallahı var. Üstüne tanımıyorum
İyice piskopata bağladım gün aşırı temizlik yapıyorum
Süpürüp silerim evi toz alırım hoş kokular sıkarım eve.
Sirkeli sularla siliyoruz, her gün düzenli olarak süpürüyoruz ve #EvdeKal ıyoruz😌
Bitkisel temizlik malzemem var onu kullanıyorum antı alerjenik bakteri katili
Herşeyi yikadim kolonya ile kapi kolları musluklar sifon siliyorum
Genellikle temiz kalmayı dikkat ediyorum ellerimi sabun ile yıkıyorum dısardan gelen her ne varsa dikkatli olmaya özen gösteriyorum
Temizlik, toz alma sürekli yapıyorum ama özellikle yatak odalarını her sabah havalandırıyorum. Perdeleri de açıyorum güneş girmesi çok önemli.
Havalandirma ve belirli temizlik malzemeleriyle haftada 2 temizlendiginde bence bir problem kalmayacaktir
Sirke yaHerseye sirke koyuyoruz hatta kuruyorum sandim ama gercekmis annem Kolanyaya sirke koymus 😂Ha bide karbonat var
Beyaz sirkeyle temizleyin arkadaşlar, kimyasal içermiyor. Dikkat edin kullandığınız şeylere. Hayvansal ürünlerden uzak durun. Çünkü... evi temizlerken neden hayvanın bir parçasını kullanalım ki?
Bakterilerden ne kadar kurtuluyoruz bilemem ama su coronadan iki haftadir evdeyim ve temizlemedihim silmedigim yer kalmadi evi hic bu kadar temiz gormemistim sanirim akxhsjxhsjchxjc
Evi her gün 2-3 saat havalandırmak Lavaboları çamaşır suyu ile silmekEvi süpürdükten sonra sirkeli su ile yerleri silmekÇoğu yeri silerken cif kullanıyorum
Sirke ile dinimizce en uygun olan ve en temiz yapan ürün
Bol bol evi havalandirmak ve çamaşır suyu ile yikamak
Evi temizliyoruz çamaşır suyu deterjan ne varsa kullanıyoruz.
Hıç bir şey annem yapıyor bana bişi bırakmıyor sadece temiz tutuyorum
evde hijyen en önemlisi bence bu konuda hassas olmalıyız
Şu an bakteriler zerre umrumda değil zira varsa yoksa virüsler 🤔👍
Birde ürünleri biraz ucuz olsa diyecek bişey kalmıyor
Buhar ile. dezenekte edip kutularca çamaşır suyu kullanıyorm..
Domestos candir💪 💪 💪 bir de kolonya sirke falan
Bilgisayarımı sık sık temizlerim odamı havalandıriririm dağınık sevmem hiçbir zaman
Evi havalandırıp süpürüyorum dezenfektanıda sıktın mı ne bakteri kalır ne virüs.
Evi süpürüyor siliyor ve dezenfekte ediyorm havalandırırken bakterilerdende temizleniyor
Sbaah kalk evi havalandir supur sil tozlar falan coronodan sonra her gun oldu
En ilk evi havalandır sonra çamaşır suyunu eve bas hepsi bu kadar 😂
O konuda hassasım dikkat ediyorum dyson ile her yeri köşe bucak temizliyorum
Hijyenik bakım gunluk özellikle sirke suyu kullanın
Evdeki herkesi önce bir cikartirim eve baştan aşağı dezenfektanla paspas atarım
Pencereleri açmaya korkuyoruz artık dışarıdan virüs girecek diye
Temizliğe çok dikkat eden biriyim o an gözüme ne takılırsa yapıyorum
Evi güneşli havalarda havalandırmak ve sirkeli su ile yüzeyleri bir bezle temizlemek.
Çamaşır suyu mutlaka kullanılmalı sirkeli su muhakkak ev her gün süpürülmeli
Heryeri sil, dezenfekte et valla kafam güxel oldu kokulardan
Hergün ilk isim evi havalandırmak oluyo sonrada rutin süpürme silme toz alma çamaşır suyu müptelası oldum
Önemli olan düzenli temizlik öncelikle en çok kulandigimiz alanları temizlememeliyiz
Yaşasın temiz insanlar...
Kadının gücü tabiki klorakla heryeri silerim😀 Camları açar havalandırma yaparım, sirkelı suda iş görür :)
Evde temizlik yapmak gerekir mikropları öldüre bilmek için yeterince temizlik yapmak şart malum koronada var
Sirke ve karbonat tum mokroplari giderir ve temizler ben ikiliyi kullaniyorum cokte memunum dogal temizlik
Her gün süpürürüm ve çamaşır suyu olmadan asla temizlik yapamam