Valla ilk eve geldiğim hafta full her tarafı domestos sirke karışimi temizledim özellikle sirke özlü temizlik ürünleri alıyorum. SirkSirke bilinen en eski mikrop öldürücü bilginize.
Gün içerisinde bütün odaları sık sık havalandırıyorum.. yerleri çamaşır suyu ile siliyorum.. kapıları ve kapı kollarını özellikle ev kapısını sirkeli su ile dezenfekte ediyorum..
Arap sabunu ve çamaşır suyu kullanıyorum. Camları her zaman bulaşık deterjanı ile siliyorum pırıl pırıl oluyor. Denemenizi tavsiye ederim. Bir de yerleri asla Vileda ile silmem. Kullanmadığım eski bir bez kullanırım.
Aspirin kullanıyordum yine kullanıyorum. Bilmiyorum ne kadar faydalı. Ama dikkatli olursak her gün tüm evi dezenfekte etmeye gerek yok bence. Dışardan eve gelince direk tüm kıyafetlerinizi çıkarırsınız telefonunu anahtarınızı temizlensiniz bitti
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
ozonlu hava temizleme cihazı aldım. bol bol evi silip süpürüyorum
.
Eski usul temizliğe devam.
Bu bakteri ve virüsler önceden de vardı,
.
. Odaları havalandırmakbitki çayları içmekduş almakel yıkamaktemiz giysiler giymekmeyve yiyerek bağışıklığı güçlendirmek
Çamaşır suyu reisle aramız iyi her zaman ki gibi :)
Karşı görüşlü bakteriler üretip savaşmalarını izliyorum.
Havalandırıyorum.. Vilada atıyorum, sıcak su ile siliyorum
Evi iyice kıyıdan köşeden süpürmek her gün toz olmak ve yerleri deterjanlı su ile iyice silmek...
Tuvalet ve banyaları hergün çamaşırsuyu ile temizlemek gerekir toz almak evi süpürmek yerleri silerken çamaşırsuyu kullanmak gerekir.
Dip köşe temizliyorum her yeri. Özellikle de tuvalet, banyo, kapılar ve mutfak 🌺
Her gün çamaşır suyu çamaşır suyuyla yatıp kalkar olduk ahjahs
Toz alirken, yerleri silerken suya biraz sabun katiyorum öyle temizliyorum
Sirke suyu temizlikte etkilidir. kimyasallara gerek yok
Evi havalandırmak ve temiz güzel kokmasi mutfakta hatta bir çok yerde yağ çözücü çok kullanıyorum
Sil süpür, klasik şeyleri yapıyorum yani extra bir çabam yok
Öncelikle halıları kaldır. Hergün evi havalandır ve her fırsatta mutlaka biryerleri temizle
hergün havalandırma dip kçşe hergün sonra heryere paspas stndartım
Domestos, cif ve aspirin üçlüsünün temizleyemeyeceği hiç birşey bilmiyorum
Hımm galiba benden çok annem önlem alıyor Çamaşır suyu X sirke
Temizliği severim ancak ev işi sil sil bitmeyen bir zorluk
Her gün havalandırmak gerek evi. Toz alıyorum sık dokunulan yerleri dezenfekte ediyorum
Bu son gunlerde baya isimize yarayacak bir yenilik!
Genelde evi pisleten biri olmadığım için sık sık ev temizlemem.
Kireç tozu sepin bite pireye mikroba bire bir şeytan bile yanasmaz
Bol bol kendimi dezenfekte ediyorum sirkeli su ile toz aliyorum
Islak mendille koltuk altlarımı ve apuş arasını siliyorum haftada daha napiyim 😂
Onların anasını yakalayıp parçalıyorum, sonra diğerleri acından ölüyo
Evi havalandırmak güzelce süpürmek ve evin her yerini sirkeli suyla silmek
Evi havalandırmak, önerilen dezenfektan ürünleriyle temizlik yapmak, toz almak... Tabii bu arada hastalık hastası da olmamak lazım 🌺
Eyvah olan duruyorum silip süpürüyorum toz alıyorum çamaşır suyu başka da bir yöntem yok bildiğim
Sirke mucizesini biraz çamaşır suyu, azıcık yağ sökücü, hafiften de yer temizleme derken evet delirdim!
saolsun hanım yapıyor işten eve gelirken üstümü banyoda çıkarıp ellerimi yüzümü yıkayıp öyle gidiyorum yanlarına
Temizlikçi eve tuz ruhu döküyor yakında bizi virüsten değil temizlik maddesi zehirlenmesinden yoğun bakıma alıcak lar 😂
Harika gerçekten bayıldjm
Paylaşımın ve yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Valla ilk eve geldiğim hafta full her tarafı domestos sirke karışimi temizledim özellikle sirke özlü temizlik ürünleri alıyorum. SirkSirke bilinen en eski mikrop öldürücü bilginize.
Gün içerisinde bütün odaları sık sık havalandırıyorum.. yerleri çamaşır suyu ile siliyorum.. kapıları ve kapı kollarını özellikle ev kapısını sirkeli su ile dezenfekte ediyorum..
Arap sabunu ve çamaşır suyu kullanıyorum. Camları her zaman bulaşık deterjanı ile siliyorum pırıl pırıl oluyor. Denemenizi tavsiye ederim. Bir de yerleri asla Vileda ile silmem. Kullanmadığım eski bir bez kullanırım.
Temizlik duası okuyorum yetiyor,
Allâhümmec’al serîratî hayran min ‘alâniyetî vec’al ‘alâniyetî sâlihaten.
Allâhümme innî es’elüke min sâlihın mâ tü’tin-nâse minel-mâli vel-ehli vel-veledi ğayrid-dâlli velelmu-dılli.”
Yapılması gereken ne ise onu kendi ve odamın temizliğine dikkat ediyorum
Süpürge etil alkol ile buzdolabını siliyorum kapıları falan
Evi havalandırıyorum temizliği annem yapıyor zaten.
Bak şimdi iki kilo deterjan iki kilo çamaşır suyu kaynat bebilelim ya erkeğiz biz
Yakında ciğerlerim çamaşır suyundan dolayı kötü olacak diye Korkuyorum 🤪
Dyson kullanan var mı. Böyle pratik işimi görecek süpürge lazım...
Kendimi bakteri gibi hissediyorum şu dönem kendimi bile alkole yatırasımnvar kdndkkdl
Evdeki bakterilerden kurtulmak için önce kardeşimi Yok etmem gerekiyor :)))
Temizlik yapıyorum ya da annem yapıyor bende uyuyorum
Her gün evi havalandırmak
Çamaşır suyu ve düzenli temizlik
Evi havalandırmak, tozları almak, evi süpürmek, yerleri silmek
Herkes temizlik hastası oldu evin içinde durmadan kendimizi jelliyoruz yani antideptikle 😃
Corona virüsü vakası sonrası annem her gün ev süpürüyor
Her yeri süpürüp havalandırıyorum. Temizlik imandan gelir sonuçta.
Aspirin kullanıyordum yine kullanıyorum. Bilmiyorum ne kadar faydalı. Ama dikkatli olursak her gün tüm evi dezenfekte etmeye gerek yok bence. Dışardan eve gelince direk tüm kıyafetlerinizi çıkarırsınız telefonunu anahtarınızı temizlensiniz bitti
Ben hiçbişey yapmıyorum ama annem kapı yollarını felan dezenfektanladı
Evde temizlik lafını bile duymak istemiyorum illallah ettim😅
Herşey yapıyoruz dört bir yan temizlik bol bol bol ✌️evde kalmaya full devam
Corona virüs salgını nedeniyle daha fazla dikkatli olmak gerekiyor
Ben hergun dip köşe temizlik. yapıyorum çamaşır suyu kullanmaktan bir hal oldum
Sık sık kapi pencere aciyorum, bir de temizlik icin sirkeli su ve camasir uyu kullaniyorum.
Dip köşe temizlik yapmak, heryeri silmek. Havalandırmak. Çarşaf, yastığı sık değiştirmek 👍
Ben pek bilmem ama galiba her yer bol çamaşırsulu deterjanla siliniyor.özellikle son günlerde daha bir sık oldu malesef