İnternet & Teknoloji Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2855 Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
bencagatay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Ne kadar temizlik yaparsanız yapın bir yerler tozlu kalıyor 😂 0 0 Yorumla
atesdemirez Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Cakmak gazina basili tutup çakmakla alevlendirip her yeri atesten gezdiriyorum cok iyi ve keyifli 0 0 Yorumla
Manifalitikko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Evdeki bakterilerden kurtulmak istemiyom onlar da benimle yaşamaya alışsın 0 0 Yorumla
taffita Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Havalandırmak, el değen yerleri temizlemek, yerleri süpürüp silmek 0 0 Yorumla
ironikyobaz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sirkeli su iyi dediler deli gibi sirkeli su ile siliyorum etrafı. 0 0 Yorumla
Kar_delen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Dyson güzel marka bence saç ürününğ merak ediyoeum bendeü 0 0 Yorumla
ᴍᴀʀɢiᴛ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Dip köşe temizlik yapıyorum her yeri temizliyorum mecbur 0 0 Yorumla
supermen_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Genel temizlik yapıyorum sonra tekrar geriye dönüyorum 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Ben, her şeyi bertaraf etmekle meşgulüm zaman zaman. 0 0 Yorumla
handsomeguy18 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl 6 ayda 1 temizlik yapiyorum gayet saglikliyim bakterilere ihtiyacimiz var. 0 0 Yorumla
Bitinya Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl şu an hiçbir şey kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik yapmaya başlayınca durmak bilmiyorum 0 0 Yorumla
simsiyah_ruhlarımız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Kolonya sıkıyorum her yere bilgisayarın klavyelerini falan siliyorum 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı. Önceden ne yapıyorsam onu yapıyorum pek bir değişiklik yok 0 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye11 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl karbonat, arap sabunu, elma sirkesi ile temizliyorum 0 0 Yorumla
metin00çetin07 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Sağlıklı yaşam için ev temizliğinin şart olduğunu bilin. 0 0 Yorumla
KaɳlıŞeliboN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Evde benden hariç herşey tertemiz en büyük virüs mikrop bakteri benim ama ana yüreği iştem atmıyor. 0 0 Yorumla
Arigatohq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Toz silme suyunun içine pronto koyuyorum tertemiz ve parlak oluyor 0 0 Yorumla
Dennisaytekinn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Öncelikle en sık kullandığım alet edevatı temizliyorum pc, telefon gibi. Ve tabiki öz hijyen! 0 0 Yorumla
umay94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Tam benlik bir teknoloji bu. Ergonomik ve sevimli. :) 0 0 Yorumla
Tuyanncom Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl evi havalandırıp, ulaşılamayan köşelere ulaşmak şart. başka yolu yok :) 0 0 Yorumla
AcemiKSli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Üni öğrencisiyim ailemin yanına geldim. Ben yatıyorum canım annecim bizi koruyor 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Her koyun kendi bacağından asılır. Döne döne el yıkıyorum. 0 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bütün her yeri baştan sona kadar yıkamak en iyisi ve havalandırmak 0 0 Yorumla
emre0187 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 84% +1 yıl Çamaşır suyu ile yerleri ve kapı kollarını temizleyip Perdeleri makinaya atıyorum 😂 0 0 Yorumla
Nilayyoo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Dyson kullanıyoruz biz gerçi 3 4 ay oldu ve aşşırı memnunuz. Thanks dyson 🤩 0 0 Yorumla
mavi_şirine Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl Sirkeli suyla temizlik yapmakEvi bol bol havalandırmakBulaşıkları çamaşır suyuyla yıkamak 0 0 Yorumla
Minikneptuncuk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Valla o kadar yoğunum ki evde olmama rağmen bile bir şey yapamıyorum doğru düzgün 0 0 Yorumla
sadecesor123 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl havalandırmayı çok yapıyorum sigara dumanı yüzünden 0 0 Yorumla
bade90 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl çok iyiymiş duyduğuma göre tasarımlarınızda göz boyuyor almak lazım bir tane💓 0 0 Yorumla
BlacKandRedD Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Klorakla temizlik en iyisidir bir de sirkeli su tamamdır 0 0 Yorumla
bbbbade Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Evi havalandirmak ve kapi kolu gibiyerleri daha sıktemizlemek. 0 0 Yorumla
HymenaIouss16 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Saglıklı besleniyorum sigara alkol kullanmıyor spor yapıyorum evde çok titizim temizlik konusunda 0 0 Yorumla
Bamsı91 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Sürekli temizlik yapıyorum tek başına yaşayan biri olarak alışık olmasam da 0 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Yalnız yaşıyorum, arada elektrikli süpürgeyle toz alırım. 0 0 Yorumla
Reoxy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Havalandırmak önemli, ondan sonra çamaşır suyu ile dip köşe temizliğe girerim 0 0 Yorumla
gamosvla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Bol bol temizlik. Karantina günlerinde can sıkıntısına da iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Gizlikullanıcı_103 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Evi havalandırmak ve neredeyse her gün temizlik yapmak 0 0 Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Sirkeli temizlik malzemeleri bol bol kullan en iyisi 0 0 Yorumla
nile5 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl virüsten nerdeyse hastalık hastası olucam çamaşır suyuyla silmek ve evi düzenli havalandırmak önemli 0 0 Yorumla
Talihsizgenco Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl her yeri çamaşır suyu ile temizliyorum kafası da güzel oluyor 0 0 Yorumla
Bayanışık Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Çamaşır suyu vazgeçilmezdir. Helede yanına bir cif. Oh mis 0 0 Yorumla
aakedes Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl sirkeli suyla temizlik bakterilerden kurtulmak için en vazgeçilmez yöntemim :) 0 0 Yorumla
Prenses_Artemiss Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Dyson V11 Kablosuz Elektrikli Süpürge ile tertemiz evinin tadını çıkar. 0 0 Yorumla
Kırmeneksesi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 68% +1 yıl Beyaz sirke , elma sirkesi , çamaşır suyu , kolonya sprey 🤞🏻😚 0 0 Yorumla
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl pek bisey yapmiyorum ev bos pek esyam yok o yuzden fazla ugrasmiyorum 0 0 Yorumla
Anadolununİncisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Dyson hava temizleyici bu aralar en çok kullanılanı sanırım. 0 0 Yorumla
SEVVAL28 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Tuvalet banyo temizliği ve evi süpürmek. Benim evdeki işlerim bu kadar 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Ev temizliğini bir teyze yapıyordu artık o da gelmiyor bakalım şimdi nasıl temizleyeceğim 😂 0 0 Yorumla
demirkanco Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 68% +1 yıl Evi kezzapla yıkıyorum ve bütün mikroplar sonsuza dek ölüyorlar 😂 0 0 Yorumla
iamlady Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl offf her tarafa dezenfektan sıkıyorum etkili oluyor :d 0 0 Yorumla
Diiloşş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Klasik dip köşe temizleme rutinimin dışında heryeri sirkeyle siliyorum. 0 0 Yorumla
StromAnqel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Baya güzele benziyor annemde bu tarz birşey istiyordu bir supriz yapıp alayım 😊 0 0 Yorumla
hiraizerdüş_ Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 58% +1 yıl Temizlik şart Toz almak süpürmek. SilmekDezenfekte etmek 0 0 Yorumla
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Sirkeli suyla her yeri güzelce siliyoruz, kesinlikle çok etkili. 0 0 Yorumla
LaZkIzI258 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Evi havalandırıyoruzSüpürgeye çekiyoruzÇamaşır suyu ile paspas yapıyoruz Toz alıyoruz 0 0 Yorumla
Aomine_Daiki Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl Çamaşır suyu her derde deva fakat abartmamak lazım :) 0 0 Yorumla
YanmaktanKülOlmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl evi herzaman ki gibi temizlemek ve temiz tutmak kafi 0 0 Yorumla
musiclower Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Süpürge Vileda cam pencere kapı sirkeli su çamaşır suyu vs vs 0 0 Yorumla
memett34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Eşim başka bir elektrikli süpürge kullanıyor ama normalde dyson almayı düşünüyoruz tabi güzel ve ciddi bir indirim olursa. 0 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 75% +1 yıl Elektrik süpürgesiyle haftada bir süpürüyorum. Birde ıslak mendille kirlenen yerleri temizliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Ne kadar temizlik yaparsanız yapın bir yerler tozlu kalıyor 😂
Cakmak gazina basili tutup çakmakla alevlendirip her yeri atesten gezdiriyorum cok iyi ve keyifli
Evdeki bakterilerden kurtulmak istemiyom onlar da benimle yaşamaya alışsın
Havalandırmak, el değen yerleri temizlemek, yerleri süpürüp silmek
Sirkeli su iyi dediler deli gibi sirkeli su ile siliyorum etrafı.
Dyson güzel marka bence saç ürününğ merak ediyoeum bendeü
Dip köşe temizlik yapıyorum her yeri temizliyorum mecbur
Genel temizlik yapıyorum sonra tekrar geriye dönüyorum
Ben, her şeyi bertaraf etmekle meşgulüm zaman zaman.
6 ayda 1 temizlik yapiyorum gayet saglikliyim bakterilere ihtiyacimiz var.
şu an hiçbir şey kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik yapmaya başlayınca durmak bilmiyorum
Kolonya sıkıyorum her yere bilgisayarın klavyelerini falan siliyorum
Önceden ne yapıyorsam onu yapıyorum pek bir değişiklik yok
karbonat, arap sabunu, elma sirkesi ile temizliyorum
Sağlıklı yaşam için ev temizliğinin şart olduğunu bilin.
Evde benden hariç herşey tertemiz en büyük virüs mikrop bakteri benim ama ana yüreği iştem atmıyor.
Toz silme suyunun içine pronto koyuyorum tertemiz ve parlak oluyor
Öncelikle en sık kullandığım alet edevatı temizliyorum pc, telefon gibi. Ve tabiki öz hijyen!
Tam benlik bir teknoloji bu. Ergonomik ve sevimli. :)
evi havalandırıp, ulaşılamayan köşelere ulaşmak şart. başka yolu yok :)
Üni öğrencisiyim ailemin yanına geldim. Ben yatıyorum canım annecim bizi koruyor
Her koyun kendi bacağından asılır. Döne döne el yıkıyorum.
Bütün her yeri baştan sona kadar yıkamak en iyisi ve havalandırmak
Çamaşır suyu ile yerleri ve kapı kollarını temizleyip Perdeleri makinaya atıyorum 😂
Dyson kullanıyoruz biz gerçi 3 4 ay oldu ve aşşırı memnunuz. Thanks dyson 🤩
Sirkeli suyla temizlik yapmakEvi bol bol havalandırmakBulaşıkları çamaşır suyuyla yıkamak
Valla o kadar yoğunum ki evde olmama rağmen bile bir şey yapamıyorum doğru düzgün
havalandırmayı çok yapıyorum sigara dumanı yüzünden
çok iyiymiş duyduğuma göre tasarımlarınızda göz boyuyor almak lazım bir tane💓
Klorakla temizlik en iyisidir bir de sirkeli su tamamdır
Evi havalandirmak ve kapi kolu gibiyerleri daha sıktemizlemek.
Saglıklı besleniyorum sigara alkol kullanmıyor spor yapıyorum evde çok titizim temizlik konusunda
Sürekli temizlik yapıyorum tek başına yaşayan biri olarak alışık olmasam da
Yalnız yaşıyorum, arada elektrikli süpürgeyle toz alırım.
Havalandırmak önemli, ondan sonra çamaşır suyu ile dip köşe temizliğe girerim
Bol bol temizlik. Karantina günlerinde can sıkıntısına da iyi geliyor.
Evi havalandırmak ve neredeyse her gün temizlik yapmak
Sirkeli temizlik malzemeleri bol bol kullan en iyisi
virüsten nerdeyse hastalık hastası olucam çamaşır suyuyla silmek ve evi düzenli havalandırmak önemli
her yeri çamaşır suyu ile temizliyorum kafası da güzel oluyor
Çamaşır suyu vazgeçilmezdir. Helede yanına bir cif. Oh mis
sirkeli suyla temizlik bakterilerden kurtulmak için en vazgeçilmez yöntemim :)
Dyson V11 Kablosuz Elektrikli Süpürge ile tertemiz evinin tadını çıkar.
Beyaz sirke , elma sirkesi , çamaşır suyu , kolonya sprey 🤞🏻😚
pek bisey yapmiyorum ev bos pek esyam yok o yuzden fazla ugrasmiyorum
Dyson hava temizleyici bu aralar en çok kullanılanı sanırım.
Tuvalet banyo temizliği ve evi süpürmek. Benim evdeki işlerim bu kadar
Ev temizliğini bir teyze yapıyordu artık o da gelmiyor bakalım şimdi nasıl temizleyeceğim 😂
Evi kezzapla yıkıyorum ve bütün mikroplar sonsuza dek ölüyorlar 😂
offf her tarafa dezenfektan sıkıyorum etkili oluyor :d
Klasik dip köşe temizleme rutinimin dışında heryeri sirkeyle siliyorum.
Baya güzele benziyor annemde bu tarz birşey istiyordu bir supriz yapıp alayım 😊
Temizlik şart
Toz almak süpürmek. Silmek
Dezenfekte etmek
Sirkeli suyla her yeri güzelce siliyoruz, kesinlikle çok etkili.
Evi havalandırıyoruz
Süpürgeye çekiyoruz
Çamaşır suyu ile paspas yapıyoruz
Toz alıyoruz
Çamaşır suyu her derde deva fakat abartmamak lazım :)
evi herzaman ki gibi temizlemek ve temiz tutmak kafi
Süpürge Vileda cam pencere kapı sirkeli su çamaşır suyu vs vs
Eşim başka bir elektrikli süpürge kullanıyor ama normalde dyson almayı düşünüyoruz tabi güzel ve ciddi bir indirim olursa.
Elektrik süpürgesiyle haftada bir süpürüyorum. Birde ıslak mendille kirlenen yerleri temizliyorum