Çamaşır suyu, sirke ve özel temizleyicim. Her yeri dip bucak siliyorum. En son bir karışım daha hazırlayıp kapı kolu, anahtar ve elle Sık Temas edilen Her yeri yeniden siliyorum..
Çok fazla titiz olup paranoyak olmaya gerek yok 2 günde bir duş al yemek ve tuvalet öncesi sonrası ellerini yıka dışarı dan geldiğinde üstünü ya yıka ya da havalandır evde de kapı ve camları bezle güzelce silip kuruttun mu tmmdr 😃
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evdeki temizlik her şeyden önce gelir! Evindeki gözle görülmeyen partiküllerden kurtulmak için neler yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Once düzenli ve disiplinli titiz bir yaşam.
Boya badana, günlük temizlik ve iyi havalandırma...
vé tabii ki Dyson 😝
Sirke ve çamaşır suyu favorim her gün dip köse pirizler musluklar kapı kolları tuvalet banyo sil süpür paspas her gün düzenli olarak yapıyorum
Günlük evi silerim dip köşe giremesemde virüsten önce de böyleydi zaten aynı rutin devam ediyor çamaşır suyu por çöz bide sirke ev mis oluyor 😂
Elektrikli süpürge ile tozları aldıktan sonra kesin sirkeli su ile yerleri silerim doğal olması için...
Astım ve alerji hastası olduğumuz için uzun yıllardır hepa filtre kullanıyorum astımı olan herkese tavsiye ederim..
Temizlik imandan gelir
Bu yüzden evi sürekli havalandırıp aşırıya kaçmayıp toz kir falan varsa alirim
Kesinlikle önce pencereleri açıp sonra her yeri çamaşır suyuyla siliyorum mutfakta yağçöz ve domestos olmazsa olmaz🌹
Genel olarak gözüken pislikleri yani tozları falan siliyorum bide dağınık olduğum için ayda yılda 1 tekrar düzenlemem gerekiyo çoğu eşyamı..
Hergün camları açıp havalabdırıyorum ama süpürme işini günaşırı yapıyorum, toz almaktan nefret ediyorum çünkü hapşırma atağı geçiriyorum :(
evi havanlandırıyoruz, tamamen tozları temizleniyor ve sirkeli suyla heryeri siliyoruz kapı kolları vs özellikle
Bekar halimle evimi her zaman temiz tutuyorum şu corona çıktı çıkalı daha fazla temizlik yapar oldum.
Evi havalandırıyorum, dışarıdan geldiğimde eşyaları balkonda bırakıp sık sık kapı kollarını siliyorum.
Bol bol temizlik. Karantina günlerinde can sıkıntısına da iyi geliyor
Temzilik yapıyorum ve evi temiz tutmaya çalışıyorum.
Evime fil soktum onun çekişi daha iyi. Teşekkürler Afrika😎💪🏻
Bilmem heralde temizlik mazemelerini kulanarak😂🤣😂
evı temızledıkten sonra kendımı de temızlıyorum nası yontem
Dyson marka süpürgelerimi evin her tarafına sürüyorum. Severek kullanıyorum.
çamaşır suyu sirke ve yğzey temizleyicisi yarım litre suda karıştır oh mis
Öncelikle her gün evi birkaç saat havalandırmak
Evdeki bütün odaları her gün süpürmek
Evi havalandırmak, önerilen dezenfektan ürünleriyle temizlik yapmak, toz almak
Pencere kapı açıp evi havalandırmak ve dip bucak temizlik
Sürekli evi havalandırıyoruz dip bucak temizlik, temizlik, temizlik...
sık sık temizlik en iyisidir haftada bir iki de full temizlik iyi olur
Evi havalandırma heryeri süpürme ,çamaşır suyu ve ahşap temizleyici yerleri silme, prizleri kapıları da ciflerim🤣
Evi havalandırmak.
Çamaşır suyu olmazsa olmazım.Çok yönlü temizliyici sprey de dahil.
Domestos kullaniyorum. Süpürge hergün. Evi havalandirmak önemli.
temizlik sık sık yapılıyor, tek yaşadığım için zaten bütün odalar kullanılmıyor o yüzden o odaların düzenli tozu alınıyor.
Sirke limon arap sabunlu suyla siliyorum her şeyi 😄
Her gün 2 3 saat evi havalandırıyorum her yeri silip süpürüyorum rutin şeyler yani virüsten önce de böyleydi farklı bir şey yapmıyorum
Her yeri süpürüyorum sobrada sirkeli suyla siliniyorum
Sirkeli, limonlu su yapıyorum fıs fıs şisye dolduruyorum✂️
Çamaşır suyu, sirke ve özel temizleyicim. Her yeri dip bucak siliyorum. En son bir karışım daha hazırlayıp kapı kolu, anahtar ve elle Sık Temas edilen Her yeri yeniden siliyorum..
Çok fazla titiz olup paranoyak olmaya gerek yok 2 günde bir duş al yemek ve tuvalet öncesi sonrası ellerini yıka dışarı dan geldiğinde üstünü ya yıka ya da havalandır evde de kapı ve camları bezle güzelce silip kuruttun mu tmmdr 😃
Anneme sormam lazım. Ben çok pasaklıyım. Beni alan adam yandı şimdiden. Sjsjsjjs
Tüm kimyasal organik ürünleri suya boca edip siliyorum evi
Önce bir temizlikçi tutarım daha sonra evi ona temizletirdim😅
Eve giren her şeyi dibine kadar dezenfektanlıyorum ama daraldı artık
Tenizliyoruz bölen suyunu çıkarmadan bide şey ya puan amaçlı yazıyom pek ciddiye almayın
Evi havalandırırım. Çamaşır suyu ile temizlik yaparız
Alıyoruz bezi siliyoruz ve bakterilerin %99,9 unu öldürüyoruz.
Evde temizlik hastası bir insanla yaşıyorum süpürgenin içini bile her kullanista temizliyor
Her gün ev süpürüyom bıhtım bıhtım ertesi gün yine aynı oy anam oyy 😂😂
Düzenli havalandırıyorum. Sabunlu su ile temizlik yapıyorum.
Havalandırma Kapı kollarını Duvarları silme Süpürme Toz alma Nevresimleri yıkama Halıları silme
Ev temizliğini ben yapmıyorum ama dezenfektan sıkıyorum evin köşelerine
Çamaşır sulu her şey yapmaya çalışıyorum. Eşyalara zarar vermeden. :((((
Maske ve eldivensiz evden çıkmıyorum. Zaten evden de çıkmıyorum. Bu kadar.
temizliğe ve odamın temizliğine kişisel bakımıma önem veriyorum
Muhabbet kuşu olduğu için annem sık sık temizlik yapar
Evi sık havalandiriyorum ve camasir suyu tabi ki 💪
Havalandiriyorum ve kirler birikmeden temizliyorum hemen
Her gün Sil süpür temizle ek olarak çamaşır suyu kullanmaya başladım
Çamaşır suyuyla her yeri silmek bana temiz hissi veriyor
Özellikle bişey yapmıyorum günlük rutin temizlik ve havalandırma 🤷♀️
bizde derin dövücü de var dysonda var hijyeniz yani hehheee
Haftalık temizliği ihmal etmiyorum. Tabii kendi temizliğime de daha çok önem veriyorum.
Çamaşır suyu
Sirke
Cif
Ve daha fazlası
Evi havalandırmak. Kapı kollarını dezenfektan ile iyice silmek. Hergün silip süpürmek.
Evdeki en büyük bakteri ev arkadaşım ve maalesef henüz bir ilacı yok