İnternet & Teknoloji İnternetten sigara siparis vermek? Pismaniye01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar parlement kisa parlement 1 kutu 105 tl ye satiliyor internnete sizce guvenilirmi4-5 yere sordum fiyatlar sabitYardim edin İnternetten sigara siparis vermek? Cevapla Fiyat Soruları Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dontworrybehappyy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl paketi 18.5 tl olan bir sigara 10.5 gibi bir fiyata satılmaz, güvenilir değil. Dolandırıcı muhtemelen 0 0 Yorumla
Sinyoore Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İçine açık sarilmis tütün koyuyorlar sadece kutu parlament 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 873 cevap paylaştı. Bok gibi oluyor onlar Bulgar falan 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl bilmiyorum kent 4 al dostum ya da viniston al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
paketi 18.5 tl olan bir sigara 10.5 gibi bir fiyata satılmaz, güvenilir değil. Dolandırıcı muhtemelen
İçine açık sarilmis tütün koyuyorlar sadece kutu parlament
Bok gibi oluyor onlar Bulgar falan
bilmiyorum kent 4 al dostum ya da viniston al
kapıda ödeme varsa et yoksa etme.
Dolandirirlirisn bulaşm
Sahte olabilir