Elektronik sigara almak istiyorum nerde alabilirim internete guvenilecek site en fazla 200 lira alabilirim acilen onerin?
Sigara yerine elektronuk sigara içmek istiyroum o yüzden tam bilmiyroum elektrikmik sigara kullananmasini su bu oneirinde alım?
Sigara yerine elektronuk sigara içmek istiyroum o yüzden tam bilmiyroum elektrikmik sigara kullananmasini su bu oneirinde alım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telegram'da ikinci el grupları oluyo bunların. İkinci el iyi bişey bulabilirsin. Ben oradan satmıştım E-leaf Pico vardı.
2 el almicamda şey inetnete alsam
E leag pico iyi mağaza sa
Bakım alım acil vermem gerek de
ikinci el almıcaksan 200TL barajını kaldırman lazım.
300 olur mu
1 el
300 bı tane bulsma kargo likit felan filanda mi almalıyım 400 500 mu gider
Baktım herşey tukenmis
Evet likit lazım, coil lazım 400-500 evet gider. Ama sigarayı bırakmak için bi işe yaramıyo. Onu da bil.
Ya bırakmak ixin icmicem
İsin doğrusu abim evde oluyor ve ben içemiyorum sigara bari diyorum elektronik olsun içim rahatlyim çabuk sinirlniuorum çabuk kirikuyorumn icmesem duramıyorum
Ah ilerde abim giderse ben giderse sigara içerim ya da nargile fark etmez
şu an elimde 300 lira oldu ve 400 500 nasıl bulucam bilemedim
Baska site yok mu acaba
En pahalılar tukenmemis ucular tükenmiş
Ablacım niye ayrı ayrı yazıyoz hepsini bir yazsaydın ya. İkinci el alırsan masrafın likit, coil ve en fazla durumu kötüyse yeni pil masrafın olur. Geç abinin karşısına o zaman yak bi normal sigara at bacak bacak üstüne "deliğanlı şo komandayı uzat hele baagayım" de :D :D
Yok abi olur mu oldurur beni biz doguluyuz ya kolay deguil nasty Ncig Pod Mod Elektronik Sigara 180 lira naisl bı baksan
Hem ben snaa özele mesaj attım orda konsualim elelktornuk sigara için olur mi
İstek attım kabul etde
Smoke v pen 22 başlangıç olarak alabilirsin fakat 300 tl civarı 200 liraya zor fiyatlar arttı alacağın aroma likitler 40-50 tl
Baya pahalı mis şu an 300 oldu nnaail alicam bilmiyirym sipariş vermeye korkuyorum da kapıda ödeme olur hangi sitede verucefimi bilmiyorum trenyold olsaydı hemen verirdim
Kendi aldığım site güvenilir mesaj atarsan yazdımcı olurum sana
Sen siteyi soylesen
200 liraya aldığın ağzında patlar
Param o kadar var 😔ondna başka yok😔
O zman beklemem laizm biraz daha para olması için
hüzüwn
Buldunmu Bulamadıysan Yardımcı Olabilirim?
Yok saol o konuda gec kalındı nişanlıyım evlendikden sonra nargile
Tahtakale go brrr