İnternet & Teknoloji İnstagram storyleriniz de filtre efektte en çok tercih ettiğiniz hangisi oluyor? Fatmanurerkan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selfie beauty en sevdiğimdir favorimm sizde deneyin mutlaka 👌🏻💓 Güncellemeler+1 yıl Yav zaten filtrenin amacı bu sizi olduğunuzdan farklı göstermesi angelina jolie filtresiyle fotoğraf atayım da görün siz djdbdjdkdkdkd İnstagram storyleriniz de filtre efektte en çok tercih ettiğiniz hangisi oluyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
REDHOTLINE07-9 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Instam var 2 fotom var tek bir paylaşımım bile yok yıllardir öylr. inan bana umurumda bile değil fatma 0 0 Yorumla
Mavişim42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl O kadar fitre varki foto da suratın kaybolmuş nitelikli dolandırıcılık bu 0 0 Yorumla
KekmiyapıcanBana Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Oluyor tabi ki ama sizden fazla olamaz tabi :) 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. efecte karşıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Instam var 2 fotom var tek bir paylaşımım bile yok yıllardir öylr. inan bana umurumda bile değil fatma
O kadar fitre varki foto da suratın kaybolmuş nitelikli dolandırıcılık bu
ben 1 yıldır kullanmıyorum acıkcası
Tavsiyeni dikkate alacam..!
Oluyor tabi ki ama sizden fazla olamaz tabi :)
şaşı gibi çıkmış.:D :D :D
Ak gandalf gibi olmus bu.
At gitsin
efecte karşıyım
No filter no effect