Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle araçlar bize ait bu bir. 2. si ise Tiksiniyorum diyenler görgüsüz diyenler bilmem ne eminim cebinizde şu araçların sadece jant ve lastiğini alacak paranız yoktur ama hakaret etmeye gelince dil papuç kadar. Görmemişmiş sen kaç kere gördün acaba.
Güncellemeler
+1 yıl
2016 senesinden beri KS kullanıyorum sizin gibi sabah akşam boş adam değilim ki bu yazdıklarınızı bile kaç gün sonra görebildim. Kız düşürecekmişim 5 senedir üyeyim 1 tane kıza mesaj atmışlığım yok. Dünya burada gezen 3-5 tane kezbanın etrafında dönmüyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
KS de nasıl kız düşürürüm isimli çalışma. Arabalar saat bahane. Gösteriş yapmak şahane
Audi konsolu daha iyi duruyor
Fotoya baktığımda saati zorla kadraja sokmaya çalışmış bir el görüyorum
Hepsi görgüsüz duruyor
Kaç kere gördün?
Ya da ne gördün? Giydiğiniz kıyafet yaptığınız makyaj kolunuza taktığınız çanta bile gösteriş. Evden yarım saatte anca çıkıyorsunuz süslenip biirileiene gösteriş yapacagız diye. Hiç biri gösteriş olmuyor benim arabalarım mı oluyor. Edebiyatçılar sizi
Fotoğraf çekinmek için mi bindin hdhdhd
Harbi aklınız yok kim kimi arabasına bindirir. Kolaysa sende bul bin sür. Araçların hepsi bizim.
Senin gibi paylaşmadığımız için binemediğimizi mi sanıyorsun jxjxjdxm al egonuda git bence komik oluyorsunuz çünkü ksjddk
Hadi abim hadi büyüyünce binersin hadi 😉
Bomboş bir insansın bee
Senin gibi 20 tanesini katlayıp cebime koyarım. Şimdi işlerim var müsait olunca yazdığın cevaba bakacağım abim 😁
Zaten seni adam yerine koyup doğru düzgün bir cevap vermem rahat ol
Sen kimsin ki beni adam yerine koyacaksın ya da koymayacaksın. KS de soru sormasam sen benim gerçek hayatta karşıma bile çıkıp benimle muhatap olamazdın. Dünkü çoluk çocuk büyümüş bişey olmuş da bizi adam yerine koymuyor 😅
Görgüsüzlerde bugün yaz altına
sondaki iyi
Yolu çek at daha iyin
hepsi kekoca