Bir süredir suistimal edilmesiyle sık sık gündeme gelen Netflix ücretsiz deneme sürümü Türkiye için kaldırıldı. Normalde yeni üyeler kazanmak için yapılan bu kampanya ülkemizde sona erdi. Normalde deneme sürümü kullanıp, beğenen kullanıcı normal aylık ücretli sürüme geçebiliyordu. Ancak bu olay artık yok, Netflix ücetsiz üyeliği Türkiye’den kaldırdı.Ek olarak blog sayfasında da ücretsiz deneme ile bilgilendirici bir metin yayınlandı. “Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix. com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın.(Teknodiot)
Sayın Netflixin filmlerini ve belgesellerini yakından inceledim. Sonrada hicap duyduğum açıklamasını üzüntüyle okudum. Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına? Milletimiz müsterih olsun, hukuk yoluyla hepsinin hesabını soracağız. Kimse merak etmesin. ücretsiz deneme sürümünü bu milletten neden sakınıyorsunuz, sizde hiç vicdan yok mu? Hangi gerekçeyle ücretsiz deneme vermiyorsunuz, soruyorum hangi gerekçeyle? almanyada, avusturyada, belçikada var, polonyada var çek cumhuriyetinde var ama Türkiyede yok, Soruyorum neden? Eğer fiyat indirimine gidilip Netflixi tabana yayalım deniyorsa, netflixin başımın üstünde yeri var. Pakistanlıya hak da bizimkine hak değil mi? Buradan soruyorum. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir arkadaşlar. Kamu vicdanı bunu kabul etmez. Gereğini yapın Sayın Netflix, çıkın özür dileyin
Netflix provokasyon ve algı yönlendirmesi yapmak amacıyla, Rotshchild ailesi tarafından kurulmuş bir yayın kuruluşudur ve bu ailenin Netflix gibi kıytırık (aile açısından) bir şirkete ihtiyacı yoktur. Zira kendileri, Internetin en büyük, en kazançlı sitelerini tek seferde alacak ekonomik güce sahiptir. Hatta yanında orta büyüklükte birkaç ülkeyi de satın alabilirler. Dolayısı ile buradan bile, amacın BEYİNLERİ SATIN ALMAK olduğunu anlayabiliriz. Türkiye de beklentilerinden fazla beyin satın aldılar zaten. Demoya gerek kalmadı.
Daha fazla insan daha fazla para demek kapitalizm ile yönetilen ABD şirketlerinin böye hamleler yapmaları hiç de şaşırtıcı olmamalı insanların ağzına sürdükleri bir parmak bal ile daha fazla para kazanma peşindeler para kazanmanın ülkesi olamaz ABD hangi ülke olursa olsun para kazanmak uğruna modern sömürgecilik yoluyla ülkeleri sömürmek peşinde önemli olan ABD ve kapitalizmin kazanması bu da bir çeşit modern sömürgecilik değil mi zaten 💫
herhangi bir şey beleşe gelecekse hemen yapıyoruz ya.
beleşe ulaşmak için çok çalışkanız. harbiden.
git iki saat fake isim email al, bilgi doldur, form kapat, netflixe gir, üyelik al, pass al sistemi 30 gün beleş kullan sonra üye olma, her şeyin tarihini takip etmeyi unutma.
Necip milletimiz onun da bir çakallığını bulup süresiz bedava izlemeye başlamış ve bu da sistematik şekilde yaygınlaşmıştır bence. Adamlar da soyulduğunu görünce kapatmıştır deneme modunu.
En İyi Cevaplar