İnternet & Teknoloji Akıllı bilekliğimi çizdim? mrozdal Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar sakar birisiniz? ↗Bu soruyu yazdıktan 5 saat sonra yere düşerek Xiaomi Mi Band 4 akıllı bilekliğimi çizdim arkadaşlar. Maalesef kolumun üstüne düşmemden dolayı Mi Band 4 çizildi. Garantinin tamir etme ihtimali var mı? (Cihazım daha 45 günlük) Akıllı bilekliğimi çizdim? Cevapla Xiaomi Soruları Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tursulu_Vodka Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kullanıcı hatası ama yeni cam bulursan değiştirebilirsin 1 9 Yorumla mrozdal +1 yıl Var mıdır satılıyor mudur sence? Yorumla mrozdal +1 yıl Türkçe ve ingilizce araştırdım satılık parçasını bulamadım maalesef :( Yorumla Tursulu_Vodka +1 yıl 27 tl Yorumla mrozdal +1 yıl Nasıl ya link atabilir misin? Yorumla Tursulu_Vodka +1 yıl m.trendyol.com/.../xiaomi-mi-band-4-ekran-koruyucu-4-d-p-35007454 Yorumla mrozdal +1 yıl Ama bu ekran koruyucu benim direkt cam çizildi Yorumla mrozdal +1 yıl Şey gibi düşünün telefon ekranınız kırıldı düzelmesi için ekran lazım :D Yorumla Tursulu_Vodka +1 yıl Bende farkettim onu pardon neyse camı yaptırdıktan sonra yine bunu al😂 telefonculara vs sor ve servisinde belki cam değiştiriyorlardır onları araştır Yorumla mrozdal +1 yıl Yaşadığım ilçe maalesef teknolojik olarak daha taş devrinde kfkgmskfmdamd Yorumla
VolkanAslanAnk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Çok geçmiş olsun sana bir şey olmasın kardeşim 1 1 Yorumla VolkanAslanAnk +1 yıl Teşekkür ederim dostum Yorumla
Omurilik Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 72% +1 yıl Koruyucu cam takılıyor olması lazım, böylece çizimleri perdeleye bilirsin diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 686 cevap paylaştı. Çok kötü olmuş artık gideri yok onun yazık olmuş 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar