Kullanmadığım bir hesabı silecektim dalgınlıktan orjinal hesabımın mail adresini yazıp sildim. Yedeği olmayan fotoğraflarım hikayelerim vardı, hesabımı geri getirmenin bir yolu var mı?
#Glowster
#Glowster
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram hesabınızın silinmiş olduğundan gerçekten emin olman gerekiyor Bunu anlamanın ise iki yolu var. İlk olarak internet üzerinden https://instagram.com/kullanıcıadınız adrese girerek hesabınızın olup olmadığına bakın Burada göremiyorsan hesabın silinmiş demektir İkinci kontrol ise Instagram’ın mobil uygulaması üzerinden uygulama üzerinden giriş yaptığın hesabınızın görünmemesi gerekiyor görünmüyorsa hesabınız silinmiş demektir uygulamanın özü İngilizce olduğu için, işlemleri senden İngilizce olarak isteyecek tranlateden cevirebilirsin adımları takip edersen dil bilmeden de çözüme kavuşacaksını İlk olarak masa üstünden help.instagram.com/contact/1652567838289083 bu linke giriş yapın. Karşınıza bazı sorular çıkacak, bunları doğru bir şekilde cevaplaman onemli
Tekrar giriş yaparsan geri gelir, 2 hafta süresi var diye hatırlıyorum
Hayır dondurursan istediğin zaman kadar giriş yapmayabilirsin
Silersen de 2 hafta geçmeden girersen geri gelir
Dondurursan 2 hafta geçmeden girersen 2 hafta geçmeden tekrar donduramıyorsun diye bir şey olabilir ancak
Dene işte ne olacak bence açılır
Hmm baktım da yokmuş sanırım
Geçmiş olsun
Kapatali ne zaman oldu kullanıcı adını şifreni biliyorsan üzerinden uzun zaman gecmemişse tekrar acabilirsin instegramı
Silmişsin geri gelmez ki o mümkün değil yenisini aç
Cevap
9Cevap
geçmiş geçmiş ancak telefonundan kurtarabilirsin ama hesabı değil fotoları tabii ama önce formatlamadıysan
Abi insan boyle bir hata yapar mi... yuh artik.. kafan dolu senin.. kafayi bosaltma zamanin gelmis..
Zamanında bende silmiştim. İnstagram destek bölümüne mail yazdım ama malesef işlemin geri dönüşü olmadığını söylediler. Geçmiş olsun sen yinede instagram desteğe mail at
Tamamen kalıcı olarak sildiyseniz ve iki hafta geçtiyse geri alınmaz.
silme işlemi hemen gerçekleşmez. Hesabına giriş yapıp silme işlemini iptal et
Öyle olmaması lazımdı. 30 gün bekletirler notmalde
Yeni hesap açarsan bana dm at takip edeyim.
Sildiğin şeyi nasıl geri alacaksın? Bence bunu düşünmek bile ağır bir bencillik silinen geri alınmaz alınamaz ağa
siklinmişse geri alamazsınız
Alamazsın geçmiş olsun
Sildiysen geri alamazsın. Yenisini açmalısın
bir su iç
Maalesef alamazsın
Alamazsın.
Geçmiş oldun
zorr
Allagin salagi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar