Dün yeni hat ve yeni telefon aldım Türk Telekom'un woops paketinin 500 dk 5000 sms 2 gb internet tarifesini seçtim. Dün de biraz internet kullandım ve bugün de dahil toplam 15-20 sms falan atmışımdır. Ama az önce gelen mesajda şu anda Türk Telekom taahhütsüz kullanmaktasınız gibi bişeyler yazıyor. Bu ne demek yani hattım henüz açılmamış olsa arama yapamazdım veya mesaj atamazdım sonuçta? Taahhütsüz tarife ne demek?Türk Telekom
Taahhütsüz tarife ne demek? Türk Telekom taahhütsüz kullanım ne demek?
Operatör seçiminde can alıcı noktadır taahhüt konusu. Taahhüt altına girsem mi? O kadar zaman bu operatörde kalır mıyım? Girmezsen avantajlı tarifelerden mahrum kalıyorum. Taahhüt altına girsen bir dert, girmesen bir dert anlayacağın. Bu konuyla ilgili tüm terimleri açıklayayım senin de kafandaki soruları gidermiş ol.
Taahhütsüz Ne Demek?
Taahhüt, Türk Dil Kurumu'nun sözlüğünde yer alan açıklamaya göre; bir şey yapmayı üstüne alma, üstlenme anlamına geliyor. Taahhütsüz ise bunun tam tersi anlamına geliyor. Yani herhangi bir sorumluluğun yok, özgürsün.
Taahhütsüz tarife ne demek?
Taahhütsüz tarife ise; herhangi bir yükümlülüğünün bulunmadığı tarife anlamına gelir. Yani dilediğin zaman farklı bir operatöre geçebilirsin herhangi bir ceza bedeli ödemeden.
Türk Telekom
Taahhütsüz fiyat ne demek?
Taahhütsüz fiyat ise; herhangi bir tarifede olmadığın için aramalarının, internet kullanımının ve sms gönderiminin hangi bedellerle ücretlendirileceğini açıklayan fiyatlardır.
Taahhütsüz aylık tarife ücreti ne demek?
Bu da yukarıda açıkladığım ücretlerin aktif olduğu ayı ifade eder. Yani siz bakiye yüklemesi gerçekleştirdiğiniz zaman konuşma, internet ve sms bedelleri avantajlı rakamlarla ücretlendirilir. Bu süre, sizin bakiye yüklemesi yaptıktan sonraki 1 ayı kapsar. Bu süre sonunda daha pahalı olarak ücretlendirilir kullanımlarınız.
Taahhütsüz internet ne demek?
Bu da taahhütsüz tarife ile aynı anlama gelir. Yani bir yükümlülüğünüz yok operatöre karşı. Taahhütlü internetlerde, belli bir süre (12 - 24 - 36 ay) hizmet sağlayıcıda bulunmanız gerekiyor. Bu süre dolmadan ayrılmak isterseniz sözleşmeden kaynaklı cayma bedeli ödüyorsunuz. Taahhütsüz internette ise dilediğiniz zaman, dilediğiniz anda ben başka hizmet sağlayıcısına gidiyorum arkadaş deyip gidebilirsiniz.
tamam işte taahhütlü demek sözleşme yapcam 1 yıl boyunca faturalıdan çıkmıcan demektir.taahhütsüz kullanmak daha ii ama sen müşteri hizmetlerini ara bence fatura kabarık gelmesin sonradan
sen o paketi taaahtutsuz mısal 47 ya da 56 tl ye falan kullanıyosrun faturalıysan 33 tl falan o paketınle aalakalı degıl avea da kalma sozu ıle alakalı ben degıstırmem oparatorumu dıyorsan taahhut et daha ucuz kullanırsın
En İyi Cevaplar