İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı.
Eğer etrafında Dyson kullananlar varsa veya internet üzerinden Dyson süpürge yorumlarına göz atarak hangi konuda memnun kaldıklarını, hangi konuda ise yeterli olmadığını düşündüklerini görebilirsin. Benim de bu konudaki araştırmaların oldu ve sana kısaca bahsetmek istiyorum.
Dyson süpürge yorumları genelde şu şekilde:
Dyson süpürge modellerini tercih edenler genellikle şu özelliklerden çok memnun kalıyor: - Şarjlı Dyson süpürge kullananlar şarj süresinin yeterli olduğunu, - Kablolu süpürgelerin çekiş gücünün benzerlerine kıyasla daha iyi olduğunu, - Benzer süpergelere oranda Dyson modellerinin daha sessiz olduğunu, - Toz torbasız olmasına rağmen tozları iyi hapsettiğini ve dışarıya temiz hava verdiğini ifade ediyorlar.
Dyson süpürge servisleri için ise şöyle bir yol izleyebilirsin:
- Herhangi bir aksama, çalışmada veya yapısal problemlerde Dyson süpürgeyi satın aldığın mağazaya giderek durumu belirtebilir ve garanti sürecini başlatabilirsin.
- Eğer satın aldığın mağazaya ulaşamıyor veya sana en yakın teknik servisi değerlendirmek istiyorsan şu linke tıklayarak Dyson süpürge servis noktalarını görebilirsin: https://www.dyson.com.tr/destek/servis-noktalari
Bende kullanıyorum çok memnunum. Tabii taksidi hala bitmedi o ayri 😂😂 guzel süpürüyor sesi yüksek degil temizlemesi kolay ve sağlam. Benim gibi cat cut Temizlik yapanlar için 😂😂😂
En İyi Cevaplar