Strateji oyunlarını çok seviyorum ama oynadıklarımdan sıkıldım. Bana yeni strateji oyunları gerekiyor.
Bildiğiniz en iyi strateji oyunları neler?

Strateji oyunlarını çok seviyorum ama oynadıklarımdan sıkıldım. Bana yeni strateji oyunları gerekiyor.
Bildiğiniz en iyi strateji oyunları neler?

Strateji oyunları seven herkese sevgiler. :)
Strateji oyunları insanlara baya bağımlılık yapar çünkü zekice davranma, planlama becerilerini test edersiniz. Şimdi ben size oynanabilecek en güzel strateji oyunlarını önereyim.

Kendi uzay imparatorluğunuzu kuracağınız bir oyun. Tabii bunu kurarken stratejik davranmanız gerek. Galaksinin derinliklerine yolculuk yapacaksınız. Uzaylı medeniyetlerle diplomatik ilişkilere yelken açacaksınız. Teknoloji geliştirecek ve savaşırken stratejik davranacaksınız. Bir galaksi sizin elinizde olacak. :)

Tarihi stratejileri sevenleri alalım. :) 15. yüzyıldan 19. yüzyıla kadar olan dönemi göreceksiniz. Bir ulusun lideri olarak tarih sahnesinde yer alacaksınız ve stratejik kararlarınızı alacaksınız.

Şehir inşa edeceğiniz bir oyun. Sanayileşme yapacaksınız, büyük şehirleri planlayacaksınız ve ticareti yöneteceksiniz. Görsel açıdan da güzel detayları var.

Sadece toprakları değil, aile bağlarını ve politik entrikalar üzerine kontrolün sizde olacağı bir oyun diyebilirim. Krallık yönetiminde zekanızı ne kadar konuşturacağınızı göreceksiniz.

Gezegenler arası ticaretin hüküm sürdüğü bir oyunda olacaksınız. Kaynakları yöneterek, rakiplerle rekabet ederek ve ticareti yöneterek ekonomi sizin elinizde olacak. İş dünyasında zirveye çıkmak isteyenler için mükemmel bir oyun. :)

Fantastik dünyada geçen strateji oyunu istiyorsanız tercih edilebilir. Farklı ırklar arasında seçim yapacaksınız ve şehirler inşa edeceksiniz. Bunun yanında da kaynakları yönetirken rakiplerle savaşacaksınız.
Bu oyunlara sadece eğlence gözüyle bakmayın. Strateji oyunları aynı zamanda planlama ve stratejik düşünme yeteneklerinizi geliştirir. Umarım beğendiniz oyunlar olur, sevgiler.
En güzel strateji oyunları:
kiyasla desem ugrasmazsin sen simmdi :)
Bana göre en iyileri şöyle :
1) Bfme serisi (Kendi içinde 1 -Witch King - 2 şeklinde)
2) Medieval Total War 2 (Özellikle Third age total war modu ile divide and conquer modu yüklü olursa daha iyi olur)
3) Civilization 5
4) Red Alert 2 ( Yuri's Revenge ek paketi de iyi)
5) Company of Heroes 2
6) Civilization 6
7) Supreme Commander 2 ve 1
8) Eu4
9) Age of Empires 2 Definitive Edition
tabi liste bana göre bazılarıan göre de Hearts of Iron 4, Starcraft 2 falan en iyi strateji oyunu zevk meselesi sonuçta.
eline saglik
Civilizations 5 oyunu.
6'sı çıktı ama sevemedim, 5 benim için büyük bir harika.
turkceside yoktur simdi onun :) zor olmuyor mu ingilizce
Yok ya zor bir İngilizce derecesi yok ama pc üstünden yama falan bulabilirsin türkçe oynayabilirsin yani :)
sen pcde mi oynuyosun ps4de mi
Bunu pc de oynadım ps4 de çıkartmadılar zaten.
ekran karti gerekir mi bu tur oyunlara. dandik benimkisi cunku ekran kartim
Cevap
10Cevap
Tüm oynanan oyunlar stratejik zaten
Stracraft - Broodwar.
Biraz eski bir oyun ama bence hala daha hem oynanabilirlik hem de görsellik açısından dünyanın en iyi strateji oyunu.
Warcraft 3
Dota 2
Age OF Empires 2-4
EU4 CK3
Stronghold
Mount And Blade 2
Hoi4, Eu4, Ck2
AoE2-3, Age of Mythology -mitoloji seviyorsan-
Civ5
Travian, ikariam, Klan savaşları vs vs. Sıkılma olayı bende de çok fazla ya artık hiç bir oyundan zevk alamıyorum.
Ateş ve Su demeyen de ne bileyim. ;))
Alpha Centauri
stronghold red alert general warof warcraft
Age Of Empires Serisi.
cultures serisi
Sanalika
Clash of clans oyna.
Lol oynarmisin
cok sukur biraktim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?