Gamer Strateji gerektiren oyunlarda başarılı mısın? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Stratejik ve taktiksel beceri gerektiren oyunları seviyor musun?Katil kim 🤔 Strateji gerektiren oyunlarda başarılı mısın? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet başarılıyım 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Evet başarılıyım stratejik oyunlara daha çok eğilim gösteriyorum.🎮 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İçinde çok bulmaca ve beyin yoran şeyler yoksa oynarım, severim de.. Ama genelde kılıç kalkan, büyü tarzı eski dönemlerde geçen rol yapma oyunları hoşuma gidiyor... Örn; Skyrim.. 0 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben bi sinsirella olarak çok iyiyim böyle oyunlarda😈 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ürkütücü 🤣 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başarılıyımdır. Bu among us oyununda çok eğlenirdik kuzenlerle 😂 0 0 Yorumla
KendiniBilmezinTeki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evetttt mesela lisede satranç turnuvalarına çok katılmışlığım vardır 😁 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genel olarak evet basariliyim, mount and blade az oynamadım 😂😂 0 0 Yorumla
Yprk_Mrv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok severim öyle oyunlar ama şu sıralar öyle oyunlar pek bulamıyorum 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Severim ve fena değilimdir 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Ben hiçbir oyunda başarılı değilim qhshsbh 0 0 Yorumla
siyahkanepe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Santranç en sevdiğim stratejik oyundur bayılırım ilk orta okul ve lise olmak üzere onlarca madalyam var 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Kaç hamle sonrasını tahmin edebiliyorsun? Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Age of 2 ile büyümüş nesil olarak başarılıyım 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Evet kurnaz ve sinsi zekâmla ellerine veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet başarılıyım
Evet başarılıyım stratejik oyunlara daha çok eğilim gösteriyorum.🎮
İçinde çok bulmaca ve beyin yoran şeyler yoksa oynarım, severim de.. Ama genelde kılıç kalkan, büyü tarzı eski dönemlerde geçen rol yapma oyunları hoşuma gidiyor... Örn; Skyrim..
Ben bi sinsirella olarak çok iyiyim böyle oyunlarda😈
Ürkütücü 🤣
Başarılıyımdır. Bu among us oyununda çok eğlenirdik kuzenlerle 😂
Evetttt mesela lisede satranç turnuvalarına çok katılmışlığım vardır 😁
Genel olarak evet basariliyim, mount and blade az oynamadım 😂😂
Çok severim öyle oyunlar ama şu sıralar öyle oyunlar pek bulamıyorum
Severim ve fena değilimdir
Ben hiçbir oyunda başarılı değilim qhshsbh
Santranç en sevdiğim stratejik oyundur bayılırım ilk orta okul ve lise olmak üzere onlarca madalyam var
Kaç hamle sonrasını tahmin edebiliyorsun?
Evet başarılıyım
Age of 2 ile büyümüş nesil olarak başarılıyım
Total War serisi benden sorulur
Evet kurnaz ve sinsi zekâmla ellerine veririm
Oo Among Us hâlâ oynuyorum
Oynamıyorum
Başarılıyım genelde
Evet
evet başarılıym
Bayılıyorum nedense stratejiye
Biraz.
Pek sevmem