30.000 TL - 50.000 TL civarı hasar kaydı olan Kmsi 90.000 - 120.000 arası bmw mercedes
düsündüğüm modeler
Bmw X1
Bmw 3 Serisi
Mercedes Cla
Mercedes C180
düsündüğüm modeler
Bmw X1
Bmw 3 Serisi
Mercedes Cla
Mercedes C180
Yenilerde zaten serviste adam ediyorlar, 30.000 lira hasar kaydı Mercedes ve BMW için hiçbir şeydir, çıtır hasardır bence alınır.
Hani hava yastığı açmışsa, ön veya arka düzende sıkıntı varsa alma ama önden darbeliyse far tampon kaput kırmışsa ve onlar değişmişse sıkıntı yok, yürüyene ve motora zarar gelmesin ve hava yastıkları patlamasın yeterli.
Yalnızca aralarında düşük segment olanı CLA, 180d alacak olursan 1.5 dCi motor var ve dünyanın en iyi dizel motorudur, ömürlüktür haberin ola.
Ucuz alır ucuz satarsin. Yeterki tüm akşamları çalışır durumda ve yetkili servis tarafından yapılmış olsun. 50 bin yetkili servis için hicbirsey bir bmw ya da mercedes için. İki Tampon iki far 30 bin zaten
Alma satarken çok sorun çıkar sana. Ağır hasar kaydı varsa ve ille alacaksan motoruna baktır. Misal hasarı aksamından almıştır; motor ya da dijital kısımları iyidir. Kendi güvendiğin bir yere muayene ettirerek karar ver ama bence alma.
Cevap
18Cevap
Uzun süre kullanacaksanız ağır hasarlı temiz bir araç almanızı tavsiye ederim. neredeyse %50 fiyat farkı var. Ağır hasarlı araç alıp, kalan parayı altina yatırın daha kârlı çıkarsınız. Tecrubelerle sabit.
30-50 binler artik yuksek hasarliya girmez. En ufak bir tampon degisikligi bile 7-8bin civari olarak dusunursek birsey degil. Hasari sadece önden ve ustten almadigina dikkat et
Motorunda sorun yok ise alınır. Ama değişen parçaya göre ses yapabilir ve sıkıntı çıkarır, satarken de yüzde 90 sorun yaşarsın öyle düşün
Kardeş ben almadım ama kayınço c180 jetta golf bunlara bindi zarar yerine aksine kar etti hasar bölgesine bağlı nereden hasarlı...
neden olmasın şase direklerde oynama yoksa airbag açılmadıysa alınır ama satarken sıkıntı uzun süre bineceksen bir problem olmaz
Hocam bütçeye uygun hasar kaydı düşük modeller bakılabilir satarken sıkıntı çekersin ağır hasar kayıtlı aracı
Ben şahsen almam... kazalı ama siciline işlenmemiş araçlar bulabilirsen daha makul
Alınmaz tofaş tamir ettirmeye benzemez onlar. servisten çıkamazsın..
O araçlar anca sıfır alınır.
Alanlar ocağında incir ağacıyla geziyor şu an
Kesinlikle alma delirdin mi
😁😁😁
Son sahibi sen olursun
Bu işleri yapan çok üçkağıtçı var
Hasar kaydı olan araba alınmaz
Ben almam tavsiyede etmem
Alınmaz alma
Aşırı riskli
Alınmaz
Alınmaz