iki araç da benzinli
c200 1.5 lt hacim ve 184 hp güç üretiyor tork değeri 280 nm
0-100 hızlanma değeri 8.1 saniye maksimum sürat 234 km/saat
320i 1.6 lt hacim ve 170 hp güç üretiyor tork değeri 250 nm
0-100 hızlanma değeri 7.7 saniye maksimum sürat 232 km/saat
bu değerlere rağmen neden 0-100 hızlanma değeri bmw de daha iyi diye soran olursa, öncelikle araçların ağırlıkları ve yerden yükseklikleri neredeyse aynı diyebiliriz. kritik konu şanzıman ve motor şanzıman uyumu ! bmw nin şanzımanı daha hızlı bir şanzıman ve motor ile uyumu çok daha başarılı bu sebepten daha seri ve atak bir araç olmada bir adım öne geçiyor. sürüş dinamikleri, yalıtım, konfor, malzeme kalitesi, işçilik, teknoloji, fiyat ve diğer parametrelerde sizlerin görüşleri nelerdir merak ediyorum.
c200 1.5 lt hacim ve 184 hp güç üretiyor tork değeri 280 nm
0-100 hızlanma değeri 8.1 saniye maksimum sürat 234 km/saat
320i 1.6 lt hacim ve 170 hp güç üretiyor tork değeri 250 nm
0-100 hızlanma değeri 7.7 saniye maksimum sürat 232 km/saat
bu değerlere rağmen neden 0-100 hızlanma değeri bmw de daha iyi diye soran olursa, öncelikle araçların ağırlıkları ve yerden yükseklikleri neredeyse aynı diyebiliriz. kritik konu şanzıman ve motor şanzıman uyumu ! bmw nin şanzımanı daha hızlı bir şanzıman ve motor ile uyumu çok daha başarılı bu sebepten daha seri ve atak bir araç olmada bir adım öne geçiyor. sürüş dinamikleri, yalıtım, konfor, malzeme kalitesi, işçilik, teknoloji, fiyat ve diğer parametrelerde sizlerin görüşleri nelerdir merak ediyorum.
C200 amg fiyatı 680.000 TL
320i m sport fiyatı 622.100 TL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kişinin karakteristlik yapısına ve değerlendirme biçimine göre değişir.
Tartışmasız BMW
Audi a4
yeni a4 2 litrelik motoru ile bunlardan çok daha güçlü olarak yer alıyor o yüzden sıralamaya koymadım. bu araçların yanında bir uçak gibi ama büyük motorun yüksek vergi sorunundan dolayı pazarda bu iki model kadar tutulmayacak. aynı sorun volvo s60 içinde geçerli yeni s60 çok dinamik güçlü ve şık bir araç ama en düşük hacimli motoru 2 litre o yüzden türkiyede satışa sunulmuyor bile ne yazık ki
Ben cok anlamam ama a4 un de1.6 si var
BMW net
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!