yine degisir mercedesinde cok perfrormansli e serisi modelleri var bende bmw F10 535i vardi süper bir araba gemi gibi ici ferah bastin mi gidiyor otobanda 9lt yakiyor bir sürü ekstrasi vardi. Arkadas da E500 var ona bindigimde koltuklari daha kaliteli gibi geldi daha rahatti giderken cok sarsimiyordu ya da söyle diyim benim 5likteki gibi bir his yoktu.
Benim arabamda yolu hissedebiliyordun yani en ufak biseyi bise fark ediyorsun direksiyon mercedese göre daha sert hatta sport+ daha farkli bir arba oluyor ama mercedes de normal versiyionlarnda böyle degil cok daha soft tamamen konfor icin üretilmis araclar acikcasi ben BMW den baska arac kullanmadim uzun yillardan beri BMW nin bana verdigi o ceviklik atiklik bir tek AMG lerde var gibi geliyor bizim burda bir söz var ya da daha dogrusu BMW mercedes kiyaslamasi yaparken Mercedesden icin Dede arabasi derler cünkü daha konforlu cok daha rahat sürüs keyfi var BMW icinse his olarak daha spor bir his veriyor.
Hay ayyynen , ben de aynen bunu düşünüyorum aslında mercedes daha klas fakat genç adam işi değil dışardan pek alımı yok gibi bmw ye göre , hocam sen bu işten anlıyosun belli dizel mi benzinli mi konusunda her iki aracın da kullanıcıları arasında büyük düşünce farklılıkları var , sen ne diyosun dizel mi benzinli mi önerirsin bu araçlar için
Hic dizel araba kullanmadim sevmiyorum hem ayrica dizelin derdi bitmiyor yok DPF tikanir yok injektör bilmem ne hem ayrica yeni model benzinli araclarda az yakiyor mesela benim 5lik bmw benzinli 3000 motor 6 silindir 306 beygir bir araba idi otobanda 8,5 9 yakiyor sehir icinde 12-13 arasi yakiyor du simdi ki kullandigim arba ayni motor biraz daha fazla beygiri var sehir icinde 14lt yakiyor arkadasimin 2200 motor diseli var otobanda 6-7 arasi yakiyor sehir icinde 9-10 Dizel araba uzun yol arabasidir uzun yola gideceksen gönül rahatligi ile dizel alabilirsin ama kisa mesafe sehir ici kullanim icin dizel pek mantikli degil zira kisa sürede cok fazla problem cikaracaktir dizel benzinliye göre cok daha cabuk krum bagliyor kalitesiz yakittan dolayi daha da hizlaniyor bu durum
marka olarak degerlendirmemek lazim segment olarak degerlinendirmeliyiz bu 3 markada cok güzel arabalar yapiyorlar her segmentten araclari var. Simdi 5 lige denk olan segment Audi de A6 diyebiliriz güzel arabalar A6 lar ama quatro olmak sarti ile eger audi alip quatro almayacaksan VW de alabilirsin cünkü ayni teknik :) ayni kalite
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bmw hayranıyım ama mercedes e serisinden sonra başlar. Eğer godoman bir iş içinse araç mercedesş kullanmalısın
Genç bir plastik cerrah?
25-35 yaş aralığı?
e200 yakışır
Eyvallah
Konfor diyorsan Merco 5 lik bmw de komforlu fakat merco kadar degil tabikidi arabanin modeli onemli
Performans desem ne olur peki?
yine degisir mercedesinde cok perfrormansli e serisi modelleri var bende bmw F10 535i vardi süper bir araba gemi gibi ici ferah bastin mi gidiyor otobanda 9lt yakiyor bir sürü ekstrasi vardi. Arkadas da E500 var ona bindigimde koltuklari daha kaliteli gibi geldi daha rahatti giderken cok sarsimiyordu ya da söyle diyim benim 5likteki gibi bir his yoktu.
Benim 5 lilteki gibi his yoktu derken sizin 5’likte nasıl bir his vardı onu anlayamadım
Benim arabamda yolu hissedebiliyordun yani en ufak biseyi bise fark ediyorsun direksiyon mercedese göre daha sert hatta sport+ daha farkli bir arba oluyor ama mercedes de normal versiyionlarnda böyle degil cok daha soft tamamen konfor icin üretilmis araclar
acikcasi ben BMW den baska arac kullanmadim uzun yillardan beri BMW nin bana verdigi o ceviklik atiklik bir tek AMG lerde var gibi geliyor bizim burda bir söz var ya da daha dogrusu BMW mercedes kiyaslamasi yaparken Mercedesden icin Dede arabasi derler cünkü daha konforlu cok daha rahat sürüs keyfi var BMW icinse his olarak daha spor bir his veriyor.
Hay ayyynen , ben de aynen bunu düşünüyorum aslında mercedes daha klas fakat genç adam işi değil dışardan pek alımı yok gibi bmw ye göre , hocam sen bu işten anlıyosun belli dizel mi benzinli mi konusunda her iki aracın da kullanıcıları arasında büyük düşünce farklılıkları var , sen ne diyosun dizel mi benzinli mi önerirsin bu araçlar için
Hic dizel araba kullanmadim sevmiyorum hem ayrica dizelin derdi bitmiyor yok DPF tikanir yok injektör bilmem ne hem ayrica yeni model benzinli araclarda az yakiyor mesela benim 5lik bmw benzinli 3000 motor 6 silindir 306 beygir bir araba idi otobanda 8,5 9 yakiyor sehir icinde 12-13 arasi yakiyor du simdi ki kullandigim arba ayni motor biraz daha fazla beygiri var sehir icinde 14lt yakiyor arkadasimin 2200 motor diseli var otobanda 6-7 arasi yakiyor sehir icinde 9-10 Dizel araba uzun yol arabasidir uzun yola gideceksen gönül rahatligi ile dizel alabilirsin ama kisa mesafe sehir ici kullanim icin dizel pek mantikli degil zira kisa sürede cok fazla problem cikaracaktir dizel benzinliye göre cok daha cabuk krum bagliyor kalitesiz yakittan dolayi daha da hizlaniyor bu durum
Anladım hocam , çok çok teşekkür ederim , peki bmw 5’e denk audi araçlar hakkında ne düşünüyorsun
marka olarak degerlendirmemek lazim segment olarak degerlinendirmeliyiz bu 3 markada cok güzel arabalar yapiyorlar her segmentten araclari var. Simdi 5 lige denk olan segment Audi de A6 diyebiliriz güzel arabalar A6 lar ama quatro olmak sarti ile eger audi alip quatro almayacaksan VW de alabilirsin cünkü ayni teknik :) ayni kalite
Anlaşıldı hocam çok teşekkür ettim tekrardan
Ben iki aracida kullandim, benim tercihim. Mercedes, kalitesi ve rahatligi herzamam bir ondedir
Konfor rahatlık hız Alman kalitesinin tadını almak bakımından kesinlikle Mercedes
Bmw 5 serisi şüphesiz.
mercedesin arabaları hemen hemen aynı bmw kide öyle ama bmw perfomas açısından daha iyi
Mercedeces çok alamancı işi
BMW 5 tabikide hem hız hem konfor
Mercedes diyince akan sular durur
Mercedes E bence daha klas.
Yıldıza rutbe sorulmaz kanks
Yani hangisini seçiyon kralım
Mercedes kanks
Eyvallaaah çok teşekkür ettim
Bmw hacı f10 dan şaşma
Mercedes E 250
E serisi
Bmw aşktır