Ki öyle zamanlarımız oldu. Cep telefonunun olmadığı zamanlar da var. Kendi adıma söyleyim o dönemler daha çok kitap okuyordum. Kitabı bitirmek için sabahladığım zamanlardı. İnternetten sonra dizi izlemek için sabahlamalara döndü onlar. Daha çok radyo dinliyordum. Daha çok mektup yazıyordum. Daha uzatılır bunlar ama şu an bu imkan var kullanıyoruz, olmayınca da dünyanın sonu değil sindire sindire yaşanıyor yine
İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı.
Müziksiz partiye benzer. Tadı olmaz gerçekten, çok alıştık çünkü. Her şeyi internet üzerinden yapan ve hatta internet üzerinden geçinen biri olunca, sanırım onsuz olmam çok zor.
Çok daha mutlu olurduk aldatmalar çok daha az olurdu insanlar bu denli sapıtmazlardı keşke bir anda dünyadaki tüm elektrik kesilsede teknoloji tarihe gömülse 150-200 yıl öncesine dönsek bir gecede
Yazın uzak kalmıştım. Tabi o zamanda başka şeylere yöneliyorsun doğa ile iç içe olmak insanlar ile daha çok muhattap olup sohbet etmek veya telefondan internetsiz oyunlara girmek.
Allah gecinden versin.. Annem olmasa telefon bile kullanmam yokluğu 10 yıl aklıma dahi gelmez bununla mı doğdum da yalancı olacam nasıl bağımlı oluyorsunuz bu telefonlara akıl kârı değil işiniz çok zor.. cevaplara bak ormansız ağaca benzermiş yazık ahahs 😃
Çok iyi oluyor aslında ama bağımlıyım bırakamıyoruz. Ailemle daha çok vakit geçiriyor daha çok kitap okuyor geziyorum ev işi yapıyorum ama internet olunca bunlar az yapılıyor
Parasız kalırdık internet olmasa ATM de bile internet olmasa banka ile haberleşip o parayı sana hesabından nasıl çektirecekti. İnternet olmasa devlet işleri bile çok zor ilerler
Bazen dusunuyorum ama bole koye gidip tamamen doga ile yasamak kitap yazmak telefonsuz kalmak... guzel seyler aslinda. ya da sadece kucuk tuslu bir telefon olabilir alo desin yeterli
Herkes yaptığı işe odaklanır ve hiç bir şey çaba yapmadan, yapılamaz... Yani yapmak istediğimiz doğru ya da yanlış ne varsa, uğraşmamız gerekir, oda bizim için çok büyük avantaj demek... Kötülül de iyilik de zor olması halinde, bir anda iyi bir anda kötğ olamayız, ya iyi ya da kötü oluruz, yani neysek o oluruz ve herkes öyle olur, yani kısaca herkes aslında kimse o olurdu
En İyi Cevaplar