Selam dostlar. Neredeyse bütün hayatımız internette geçiyor, dizi ve film izliyoruz alışveriş yapıyoruz, ihtiyacımız olan bilgiler için internete başvuruyoruz daha da önemlisi, sosyal medyalar tüm hayatımızı ele geçirmiş durumda, artık her şeyi internet üzerinden bir kaç tık ile halledebiliyoruz yani diyebiliriz ki çok zamanımızı alsa da bize de bir çok farklı kolaylık sağlamaktadır.Peki, siz internetsiz bir hayat düşünebiliyor musunuz?
Hayır ne yazık ki düşünemiyorum internet bir çoğumuzun hayatına çok şey kattı kimisine iş açısından kimisine bilgi açısından kimisine de yeni birileri ile tanışma açısından
Düşünebiliyorum her yer temiz hava sahası kuşlar, ağaçlar, börtü böcek, çiçekler ve birbiriyle iyi iletişim kurabilen yegane insanoğlu... Cennet timsali değil mi ya müthiş! 🎈
Alışmışken tabi ki zor gelir insana. Açıklama da belirttiğin gibi artık hayatımızın her yerinde. Büyük bir kolaylık sağlıyor bizlere. İyi ki bulunmuş 😂😂
Düşünemiyorum. İnternet, hayatımın merkezi haline geldi. Dışarıdayken dahi telefon ellerimizde. İnternet insanlığa bu kadar yayılmışken onsuz bir dünya nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum.
Kesinlikle düşünemiyorum ki son 1 haftalık ttnet internetsizliğinden sonra ne kadar bağımlılık yaptığını anladım. Gerçi sonradan turkenetr geçtim de kopma yok krize sokmuyor beni 😂