Yazılım hakkında hiç bir bilgim yok dolap veya letgo tarzında bir alışveriş sitesi veya uygulaması nasıl yapabilirim
ya da yaptırmak istesem ücreti nekadardir
ya da yaptırmak istesem ücreti nekadardir
Yapılmış bir şeyi yaptırmak istiyorsan ki letgo dolap uygulamalarının kullanıcısı çok yüksek, innovatif bir şeyler olmalı. Yoksa baştan sona zarar.
Aslında sistem olarak onlara benzer olacak fakat tek bir kategori üzeri olacak yani sadece telefon ya da sadece araba gibi
Facebook üzerinden metin fotoğraf video ve daha bir çok şey paylasabiliyoruz ama Instagram daha sonradan çıktı ve sadece fotoğraf odaklı bir uygulama haline geldi ve instagram şuanda facebook u geride bırakmış durumda
Instagram innovatif bir şey yalnız dikkatini çekerim. Fonksiyonları facebookla aynı değil hitap ettiği kitle farklı. Facebook x ve y kuşağına hitap ederken instagram daha çok z kuşağına hitap ediyor belki biraz da y'ye. Bunun PR ile alakası büyük. Ayrıca insanlar sosyal medya platformlarına üye olurken ticaret platformlarına göre daha az seçici ve ve daha az güvenlik korkusu yaşıyor. Daha bu şekilde bir sürü ley sayarım. Eğer illa da yapacağım diyorsan bir farklılık olsun
Web tasarım ve veri tabanı bilgin olmadan yapamazsın
Dinamik bir site tasarlamak için öğrenmen şart kolayı yok yani
Arkadaşlar anlıyorum ama benim okadar vaktim yok çok zor olduğunu biliyorum bir yazilimciya yaptirsam fiyati ortalama nekadardir sizce
Önce yapmaya çalıştığın şeyin ne olduğunu öğren ''StartUp'' sonra daha elinde hiç bir şey yokken fikrini söylememeyi.
Hiç bilgin yoksa yapamazsın basit bir şey değil. Yaptırtmak istersen cebinden epey para çıkar.
Cevap
2Cevap
Ben yaparımda maliyeti fazla olur,
En basit haliyle kendin yapacaksan php+ajax+mysql öğrenmen gerek
Oha zuper fikir
Yüksek miktarda para ile yapılır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar