Bir keresinde yaklaşık yine 1-2 sene önce takmıştım ben buna. Elbette siteye giremiyorsun bu çok zor. Ancak instagramda karşılaştığım bir sayfada insanlara yaptıkları şeyleri gördükçe ürküyordum. Çok korkunç bir şey. Katil ve işkence yuvası gibi bir şey. Ve en sinir bozucu olansa bunun devam etmesiydi. Şu an hala var mı bilmiyorum ki yüksek ihtimalle vardır. Çok ürkütücü ya. Bir kadını boğarlarken bir videolarını izlemiştim asla aklımdan çıkmaz mesela. O taktıkları maskeler falan da çok korkunç. İnternetin derinliklerinde gizlenmiş bambaşka bir dünya orası..
evet internet kafede girdiydim bir tutk sitesine tor brauvzerle girmisdim siyah bir siteydi deep wep oylede enteresan bir yerdegil neden soyluyorum boyle ki oradaki siteler siya oluyor coogu bugordigimiz internetdeki gibi rengareng olmuyor burasi daha civil civil yani daha bir hos yani oradaki siteler eski stil yani indan zevk almiyor. boyle isde ben girmisdim bir defa. amma simdilerde ora girmeyi dusunmuyorum. hal hazirdaki internet daha iyi her swy burda da var deep wepe ihtiyac yok yani bana gore.
Birkaç kez girdim ama ilgi alanıma giren şeyler yok.. Şu bahsettikleri uyuşturucu silah satışları falan filan hep yalan dolan.. Evet var ama o iş öyle basit değil.. Satanı da alanı da devletler takip ediyor. Ve bence büyük ihtimalle deep web kontrolü yine farklı devletlerin elinde.. Bu bir taktiktir.. Küçük balığı yem yaparak büyük balık yakalamak.
internetin alt katmanları google yandex bing gibi arama motorlarıda olmayan şeyler normal internet explorer firefox google gibi sırdan internet tarayıcları erşim münkün değil tor gibi taraycılar girliyormuş yasadışı işlerin döndüğü gizli servislerin istihbarat servislerin kimsenin ulaşmasını istemedi biğiler büsürü kanranlık işler girenlerin başı yanar siber polis interpol istihbarat servislerin peşinize düşer girmek yasakdır tehlikeli dir ip adresiniz den bulurlar
eğer iyi bir yazılım program dili bilsem girerim merak ettiklerimi araştırmaya fazla ederine inmeden ama o kadar bilgiye sahip değilim ve herhangi bir sıkıntı yaşayabilirim
Ben denedim girdimde ama hiç iç açıcı şeyler olmadığı için sebepsiz biryer olduğu için daha doğrusu girdiğimle kaldım bir daha uğrarmıyım hayır gerek yok çünkü bidr başa bela alması var 😒😌☺️
En İyi Cevaplar