Cevabın nedir?
Allah aşkına İstismar kelimesinin anlamı nedir, ben buraya bırakayım.
İstismar etmek, bir kişinin ya da kişilerin iyi niyetini kötüye kullanarak yararlanmak, bir düşünceyi kötüye kullanarak zarar vermeyi hedeflemek, karşısındakinin kendi rızası olmadan ve iradesini dikkate almadan sömürmek gibi anlamları içerir.
Youtube için video çekiyor ve zamanlarca böyle sorular soruyor. Evet böyle sorular sormak yanlış olabilir ama bir mantık kurun. Karşısında ki şahıslar rahatsız olsaydı eğer gülerek cevap vermezlerdi, rızaları olmasaydı mutlaka tepki verirlerdi. Röportaj amaçlı aynı sorular Amerika, Rusya ve Türkiyede bile sorulup bir video haline getirilip, Youtube platformunda paylaşılıyor. Röportaj için sorulan soruları çok abartılı bir soru olmadığı zaman ve karşı tarafın rızası olduğu zaman bu kadar abartmayın. Jahrein de Mesuta bir kin beslemiş bu belli, bunu düşününce asıl şikayet amacının İSTİSMAR olmadığını anlayabilirsiniz.67 Yorumla- +1 yıl
O kızların bekaretini vermiş olduğunu düşünmesi bile bir istismar değil mi Allah'ın cahili?
- +1 yıl
Bekaretlerini verdiğini mi düşünüyor, yoksa sorumu soruyor? 😀 Düşünmek ile sormak kavramını iyice bir öğren. Ayrıca karşı tarafın rahatsız olmadığı bir sorudan size ne? Bu sorun o kızın sorunu, kendisi rahatsız olmayıp şikayet etmiyorsa bir şeylere burnunuzu sokmayın. Madem bu kadar duyar kasıyorsun, şikayet edilmeden önce niye sesini çıkarmadın üstad, sen şikayet etseydin? (Kimseyi de savunmuyorum, şimdi birde bu yüzden de cahil damgası koyup üste çıkmaya çalışma)
- +1 yıl
Sen hiç bir soruyu düşünmeden sorar mısın? Bir de diyorsun ki adamlar bu durumdan rahatsız değil.. onlar rahatsız olmasa ne olur bu adam orada yabancılarla videolar çekiyor ama bizim türk halkına paylaşıyor herkes izliyor görüyor. Bu videosunu 14-15 yaşlarında ki bir Türk görse ne olur haa daha ergenlik çağında olan birinin bunu görmesi onu etkilemez mi? At gözlüğü takmışsınız tek taraflı düşünüyorsunuz. O şerefsiz niye bu soruları Türkiye'de sormuyor bu videoları Türkiye'de çekmiyor... Çekemez anında linç edilir. Ama elin ülkesinde çekip biz Türklere paylaşması da para için pezevenklik yapamak oluyor
- +1 yıl
Türkiyede çekemez mi? Türkiyede çeken kaç kişiyi gördüm. Youtubede defalarca karşıma çıkan. O kızların bekaretini vermiş olduğunu kesin olarak düşündüğünü nerden biliyorsunuz? Ve bak yazarken özellikle yaptığının yanlış bir şey olduğunu belirttim altını çizerim. 15 Yaşında ki bir kızın kendisine yapılıcak bir İstismarı aile bireylerini söylemeyecek kadar aptal değildir herhalde. Ve o videoları kaç bin kişi izliyor, şimdiye kadar nerdeydiler? Neyse siz haklısınız fazla uzatmaya gerek yok, hak yerini bulur zaten.
- +1 yıl
Abicim neyin savunmasını yapıyorsun biz 15 yasindaki ergenlerden bahsediyoruz ve yine tekrarlıyorum o ülke de bunu normal karşılıyor olabilirler ama adam orada yaptıklarını orada bırakmıyor Türklere izletiyor ve bizim burada bu normal değil o yaşlardaki bir Ergen'in bunu görmesi onu kötü etkileyebilir çünkü 14-15 yaşlarındaki bireyler hem bedenen hem ruhen gelişimlerini tamamlamış değiller daha yeni yeni şekilleniyor. Bu videoyu izlediğinde biz neden böyle değiliz özgür değiliz biz neden yapamıyoruz boyle şeyler diyerek depresyona girebilir asi biri olabilir bunları bir eğitimci olarak söylüyorum bu adamın yaptıkları herkese normal gelebilir ama ergenler için koca bir tehlike
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılJahrein hangi ülkede yaşıyor bilmiyorum ama bu bahsettiği şey Avusturya'da suç olmayabilir. Avrupa ülkelerinde cinselliğe girme yaşı 18 ve üzeri değil. 16 ve üzeri. Ayrıca cinsellik ile alakalı, istismar edici şekilde konuşulmadığı sürece tam emin değilim ama yasalar suç olarak görülmüyor. Çünkü Avrupada cinsellik eğitimi var mesela ve yaşı küçük olanlara veriliyor.14-18 arası vs bilmiyorum artık. Ama ordaki sistem ve kanunlar bizdekinden farklı. Tabi herkes kendi ülkesinin kanunlarına uymalı.
Bence yaşı küçük biri ile bu konular konuşulmasa daha iyi olur. Ülkemiz için konuşayım 18 yaşından büyük olmadığı sürece reşit olmayan kişiler ile bu tarz konular konuşulmamalı.10 Yorumla
+1 yılHelal olsun lan o adama. Sevmiyorum o tarz sokak röportajlarını herkes salak salak soru soruyorlar yok ne zaman seks yaptın diye falan bizim ülkede de biri şikayet etse keşke. Bir de Faruk Soruyor diye bir ibbbne var o da böyle sorular soruyor.
20 Yorumla
+1 yılİyi olmuş inşallah cezasını alır. Türkiyeden pek bişey yapmasını beklemezdim ama avusturya polisi belki bir şeyler yapar
110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
38Cevap
+1 yılBu MesutTV'yi yabancılara Türkçe şarkılar, hattâ istiklâl marşımızı dinlettiği videolarından tanıdım. Önceden takdir ediyordum sonradan tabii buradan prim alamamış olsa gerek karakterini ve haysiyetini bir kenara bırakıp böyle dalkavuklara başvurduğunu gördüm. Umarım Avusturya polisi bu ahmağa iyi bir ceza verir.
00 YorumlaŞu Mesut'u dinlenip dinlenip dövmek istiyorum. Fakat ne yazık ki kızların dilinden konuşuyor. Jahrein'i de hiç sevmem ama iyi yapmış. Avusturya'da 14 yaşındaki kızın bekaretini kaybetmesi çok doğal bir olay. Geç bile kalmış. Bizdeki yokluktan ve zorluktan anormal geliyor.
00 YorumlaGamer konusunda 659 cevap paylaştı. Geçen gün bu asalağın videosunu gördüm. Salak salak sesler çıkarıp insanlara salça oluyor kendini komik falan sanıyor sanırım. Jahrein arada yayınlarını takip ettiğim zeki bir insan en doğrusunu yapmış tebrik ediyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhelal olsun cidden o adami izleyenlere sormak lazim nesini izliyosunuz bir de turkce konusarak insanladi rahatsiz ediyor tacizi cabasi
80 YorumlaSamimiyet göremiyorum, prim kasmış... Twitter'da bunlardan binlerce var :D Namus bekçilerinin ve tecavüzlerin aynı zamanda çoğalması tesadüf değildir herhalde :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin nedense tecavuz, kadin cinayetlerinin hemen hepsi haber, gündem olmuyor. Bordo klavyeliler olarak bilinen namus bekcileri birkaç gun prim kastiktan sonra unutuyorlar.
Soran+1 yılBen her iki kişi de takip ettim fakat Mesut gerçekten çocukça davraniyor ve Jahrein gibi kim olduğunu bilmediği biriyle uğraşmaya çalişmasi onun zararina olacaktir diye tahmin ediyorum. Cunku Jahrein birseye takdi mi çok takiyor. Elbette prim yapma payi vardir ama o prime de çok ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. Youtubede Mesut un trendlerde ilk 3 e girmesi ve her videosunun milyonlar izlenmesini kiskanmiş da olabilir.
Jahrein’i seviyorum yapmışsa bir sebebi vardır bence
70 YorumlaYayınlarını izlemesem de hareketlerini beğeniyorum bence iyi yapmış.
50 YorumlaOnun adı Mesut muymuş? Eskiden bir defa röportajını YouTube de görnüştüm. Çok itici ve şımarık gelmişti. Karakterini hiç sevmemiştim. Soruna gelince iyi yapmış. Ceza almayı hakediyor
10 Yorumla
+1 yılMesut TV kadar boş bir kanal görmedim. Türkler böyle yaparak kendini rezil ediyor Avrupa'ya. Böyle insanlar vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Jahrein de doğru bir iş yapmış.
10 Yorumla
+1 yılJahrein ne zaman milletten gecinmeyi bırakacak acaba tombalak
41 Yorumla- +1 yıl
Bu yuzu neden gizlersin ki
İyi yapmış. Her şeyin bir adabı var. Bu işleri o yaşlara düşürmek, normalmış gibi göstermek çok büyük yanlış... Hayat sikişten, zevkten ibaret değildir. Ruhsal, sosyal, psikolojik gelişmişliğin sağlanması gerekir önce...
40 Yorumla
+1 yılBu nette takilanlar sozde fenolar ne yasiyor cok merak ediyorum 🤦♀️🤷♀️
40 Yorumla
+1 yılSonunda ceza verilir umarım mesut kadar gereksiz bir insan yoktur şu dünyada...
37 Yorumla- +1 yıl
@Zaza233 nasıl suç değil acaba kızlar 18 yaşında değil suç sayilir
- +1 yıl
@Afroditinizz orda suc degil
- +1 yıl
@Zaza233 suç kardeşim
- +1 yıl
@Afroditinizz degil iste
- +1 yıl
Ceza verilir net bir daha yazmayın 🙄
- +1 yıl
Özelden devam edin.
- Gamer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılçokta iyi yapmış. çok terbiyesiz ukala bir adam bu mesut denen zibidi.. insna knedini bu kadar rezil edip nasıl mutlu olabilir şaşırtıcı
30 Yorumla
+1 yılherkese saçma sapan sorular soruyo hep bel altı p*ç ya Valla serbest diye iyice bokunu çıkardı iyi yapmış inşallah hapise girer
10 YorumlaGamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Jahrein i de pek sevmem ateist soylemlerinden dolayi. Ve surekli kufretmesinden dolayi. Ama yaptigi seyi dogru buluyorum.
10 Yorumla
+1 yıladam haklı. mesut tv midir nedir avrupadaki sapık türk profili. insana saygı bile kalmamış.
20 Yorumla
+1 yılO çocuk kafayı yemiş. Mesut mudur nedir? Israrlı da YouTube’da önüme çıkıyor angut. Aptal adamları başımıza ünlü yapan gençlik düşünsün.
00 YorumlaBunu feyk paylaşımlar adlı bir ins sayfasından almış galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece görseli instagramdan aldim. Olay fake değildir. Araştirmak istersen ilgili videoları youtube veya instagramda bulabilirsin. Mesut tv got korkusuna instagramini kapatti ve youtube kanalındaki ilgili videoları sildi. Artik kendisini canli yayinlarda başkalarina sallayarak değil Avusturya mahkemesinde hakimin karşisina cikarak savunacak...
+1 yılSorulurmu hiç tepki verirler küçük yasta herseyin i verıyo kızlar. Ama soran sorgulayan suçlu sormayın sakın herşey iki bacak arası mı biraz kanmı özgürlük çiçek kuş diye kafanızı yerler bırakın ne halleri varsa görsünler
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış hemşerim böyle malları şikayet etmek lazım
10 Yorumla- Gamer konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılCok kardeşim bir cocuk Mesut igrenc gülmesi bilmem nesiyle
20 Yorumla Karaktersiz diyeceğim ama önce karakter olması lazim. Bunları toplayıp gomeceksin başka çare yok.
10 Yorumla
+1 yılAvusturya'da yasal olarak ilişki yaşı 14 olduğundan dolayı ceza almayacaktır.
10 YorumlaBu Mesut a iyi olmuş zaten saçma sapan ropörtajları vardı sırf orda serbest diye yapmadığı kalmadı
10 Yorumla
+1 yılAvrupada seks 14 yaşında başlıyo oranın 14 yaş kızlar Türklerin 25 yaş kızlarına eşit olgunlukta nerdeyse bedenen ve ruhen
00 Yorumla
+1 yılIyu yapmis ama görünüşe bakilirsa küçük oruspi kendisine sorulan bu sorudan pek rahatsiz degil gibi
01 Yorumlakız 16 yaşında küçük bir düzeltme yapayım dedim. MesutTv ninde Allah belasını versin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıljaho adamdır ya böyle durumlarda duyarlı biri Atatürk'e biri laf etmişti onuda şikayet etti avukatları ile direk
00 Yorumla
+1 yılYutubır yine para kazandı sizde iyice popi yaptınız emeğinize sağlık
00 YorumlaBu bilginin bize yararı ne? ya da cevabını öğrenince napacaksınız
10 Yorumla
+1 yılİyi olmuş nefret ediyodum o pislkten
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğunu soru çok ağır nasıl rahat bir şekilde soruyor umarım içerde yatar
31 YorumlaGamer konusunda 803 cevap paylaştı. Jahreinin keyfi yerinde adam oturduğu yerden 100 bin tl kazanıyod
10 Yorumlakızlar istemese cevapları zaten yayınlamaz, o kadar aptal olamaz yani sonuç çıkmaz diyorum ben
11 Yorumla
Soran+1 yılKiz çocuklari videonun yayinlanmasina izin verse dahi Avusturya anayasasina göre 16 yaşindan küçük bireylerin kendi rizasiyla bile olsa videonun yayinlanmasi için izin veremeyeceğini söylüyor. Zaten. Jahrein'inde olaya müdehale etmesi buradan kaynaklaniyor. Bizim ülkemizde reşit yaşi 18 , bazı avrupa ülkelerinde ise bu yaş 16'ya kadar düşmekte olduğu için kız çocuklarının 14-15li yaşlarda yani Avusturya'daki reşit yaşından küçük oldukları gerekcesiyle olaya el atıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO Mesut itine yaşamayı yasaklamak lazım, pisliğin itin zibidinin züppenin teki zaten. Onu doğuran ana suçludur
00 Yorumla
+1 yıl14 yaşında bütün kızlar bakire olmadı ni biliyor sonuçta ondan sormuştur
00 Yorumla
+1 yılGüne bu haberle başlamak... :)
70 Yorumla
+1 yılSimarik pcin tekine benziyor zaten
40 YorumlaGamer konusunda 433 cevap paylaştı. Mesut kadar gereksiz biri yoktur
30 Yorumla
+1 yılOhh iyi olmus tam sersfz bu mesut
50 YorumlaMesut tv kim a*k, her gün birileri türüyor.
20 Yorumla
+1 yılHerkeste herşeyi soramasın
10 Yorumla- Gamer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoutube her önüne gelene para vermemeli artık.
10 Yorumla
+1 yılJahreini sevmem ama yaptığı hakiketlik helal olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi oldu bu pustlara. Abuk sabuk sorular.
60 YorumlaOh be nefret ediyorum su mesut tvden
00 YorumlaGamer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Reklam amaçlı olarak görüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMesut tv nin youtube de 1 milyon aboneye ulaşmasi ve birkaç defa trenlerde ilk siralara girmesi elbette Jahrein gibi twitch platformunda en çok izlenen kanalların dikkatini çekmiş olacak ki hani adam 1 m abone olmasa veya trendlere girmese kimsenin bu olaydan haberi bile olmayacaktı.
Evet iyi yapmış adamsın
10 YorumlaAz bile.
40 Yorumla
+1 yılO kim mk.
30 Yorumla
+1 yılİyi yapmış umarım sonuç alır
10 Yorumla
+1 yılMesut Tv #TeaM jahrein maldır
10 Yorumla- Gamer konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmış.
00 Yorumla Kötü
00 YorumlaValla helal olsun.
10 Yorumlaİyi yapmış.
00 Yorumlaİyi yapmış
10 YorumlaDüşünemedim bile
00 YorumlaSuc degilki Bu orda?
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı