Bugün Burda Bir Gizli Kız Sizi Polise Şikayet Edicem Dedi, Eder Mi?

Olay şöyle gizli kullanıcı olan kız bir soru soruyor, evde nasıl para kazanabilirim diye, adamın biri buna bişeyler diyor ona engel falan atıyor ben de gıcıklığına o adama destek veriyorum, ismini yazıyorum aferin falan diyorum kıza da es cort ol diyorum kız ordan başlıyor sizi polise şikayet edicem diye o adam benden çıplak fotoğrafımı para karşılığında istedi falan diyor, siz suç şebekesiniz genç kızların fotosunu alıp ifşa ediyorsunuz, tehdit ediyorsunuz sonra dedi, alakam yok dediysem de ısrar etti yok görürsünüz siz bilmemle, korkuttu aklınca, hoşuma gitmedi, diğer eleman hesabı iptal etti ben de huyumdur günlük 3,4 tane hesap açıp iptal ederim, sonra 3. hesabı açıp yorumun altına paranoyaksın yazdım kız daha çok saçmaladı kaç kişiniz dedi, sizi polise şikayet edicem böyle olucak şöyle olucak diye verhasıl onu da sonra her zamanki gibi iptal ettim, şimdi iyice kıllanmıştır ama, iki tane hesabı ben açıp kapattım,1 tane de tanımadığım sözde özel mesajla fotoğraf isteyen adam...
Şikayet eder
Yok la sizi yemiş..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
yok işin komiği soruyu soran gizli kullanıcı ben de fake hesap..
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayet etse problem yok hani, en kötü ifade veririm ama uğraştırmasın böyle boş şeylerle..
Bugün Burda Bir Gizli Kız Sizi Polise Şikayet Edicem Dedi, Eder Mi?