İnternet & Teknoloji Samsung Galaxy A 70 Fiyatı düşer mi? BossTeach Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Samsung Galaxy A 70 almayı düşünüyorum Sizce kasim veya Aralık ayına kadar fiyatı ne kadar düşer Samsung Galaxy A 70 Fiyatı düşer mi? Cevapla Samsung Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ⱲhatTheBok Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Samsung alma bebeğim 0 9 Yorumla BossTeach +1 yıl Şu an alabileceğim en iyi telefonXiaomi berbatHuawei sıkıntılı Caspere direk geçLG f/p değil iPhone f/p ile alakası yok Yorumla ⱲhatTheBok +1 yıl Oneplus 7 pro al tatlım fjdks Yorumla BossTeach +1 yıl Fiyat? Yorumla ⱲhatTheBok +1 yıl Güncel olarak 8/256 = 460012/256 = 5100İlk çıktığı Zamanılar 8gb lığı 5600 e almıştım ben sjfjs Yorumla BossTeach +1 yıl O kadar bütçem olsa niye öne plus alayimki Yorumla ⱲhatTheBok +1 yıl İşte bu yüzden almalısın f/p telefonu olduğu için Yorumla BossTeach +1 yıl Bu segmente çok daha iyileri var Yorumla ⱲhatTheBok +1 yıl Yok bebeğim hız ve akışkanlık konusunda üstüne tanımam Yorumla BossTeach +1 yıl O kadar butc m yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Samsung alma bebeğim
Şu an alabileceğim en iyi telefon
Xiaomi berbat
Huawei sıkıntılı
Caspere direk geç
LG f/p değil
iPhone f/p ile alakası yok
Oneplus 7 pro al tatlım fjdks
Fiyat?