Saçmalığın daniskası olan bir olaydır ortak hesap nedir? Sanki sevgilinle ortak kurbanlığa giriyormuşsun gibi ayyyy çok romantik (!) Herkesin kendi özgür hesabı olur ve herkes sınırı aşmayacak şekilde istediği ve ilgi alanı olan şeyi beğenip takip eder sevgili ile ortak hesap diye birşey bilmem nereden uydurulmuş bir maddedir öyle bir şey olsaydı ve yaygın olsaydı dert etmeyin sosyal medya kurucuları buna da bir el atar sevgili hesabı diye yeni bir hesap üyeliği şekli oluştururdu. Evlenince hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde daima beraber olabilmek için evleniliyor. Ortak sosyal medya hesapları için değil bu nedir böyle yapış yapış.
Evliyim. Eşimle ortak hesabımız var. Çoğunluka o kullanıyor, videolar izliyor, sayfalar takip ediyor. Ben pek girmiyorum. Evlenmeden önce ikimizin de ayrı hesapları vardı. Beni kızlar takip ederlerdi. Onu da bir ton erkek takip ederdi. İkimiz de kapattık, ortak hesap açtık.
İplerin elinde olmasıyla da hiç alakası yok. Ben istemeseydim ortak hesap da açmazdık. O da ısrar etmezdi. Bizim için sosyal medyanın pek bir önemi yok.
Bu iliski olarak algiladiginiz sey bana cok komik geliyor. Ipler sunun bunun elindeymis de neymis de. Sanki ortada bir halat var bu ikisi cekistiriyor kim ipi eline alirsa o kazanıyor. Bu ne bicim iliski anlayisi? Bu hesapci kafayla bir halt olamazsiniz. Beraber ödenmesi gerek. Kimse kimseye lütuf değil. Bir iliski sadece tek bir kisiden olusmuyor.
bir kız olarak şuana kadar hiç böyle bir isteğim olmadı arkadaşlar şu ergen ruhları terkedin bir nerde görülmüş 30 yaşındaki evli insanların sevgililerin ortak hesabı falan olduğu. Herkesin özeli var yahu kendinize gelin :D saçmalıkta öte bir şey genelde zaten erkler istemez biz kadınların başının altından çıkar böyle şeyler :D kınıyorum
Sen öyle san kız muhabetlerini hiç bilmiyosun anlaşılan bak ben zaten Instagram falan kullanmiyorum erkek arkadaşımi ise kisitlamam ama güvendiğim için değil sıkmamak icin
@T4tlıbela kullanıp kullanmamak senin tercihin. Ortak hesap veya sevgili yüzünden hiç kullanmamak tamamen güvensizlik. O kişinin yasamindasin diye onu kisitlayamassin. Sosyal medyaya göre yaşamıyoruz. Aldatarak adam her türlü aldatır, kişinin içinde ne olduğu önemli. Sağlıklı bir ilişki veya evliliğin ilk kuralı herkesin kendine özel alanlarının olmasıdır.
Ya kılıbıktır, ya da sevgilisine güvenmiyordur. İkisi de kötü. Aynı şey kadınlar için de geçerli. Lan zaten çift olmuşsunuz her yerde ikiz kazaklarıyla geziyorsunuz. Bir yerde birey olarak kalsanız ölür müsünüz? Niye çiftler birey olma özelliklerini unutuyorlar? Erkekler lütfen şimdi bana kızmayın bu şey kadınlar için de geçerli. Özgürlüğünüzü "aşk" denilen hormonlar yüzünden kaybetmeyin!
Şimdi burada kızların çoğu ergenlik der ama gerçek hayatta çoğunun istediği hususlardan biriside bu ergence dedikleri şeyler olur😁
Ben sevgili varken özellikle sosyal medya kullanımını çok doğru bulmuyorum çünkü çok fazla sorun yaşanıyor sosyal medya yüzünden. O yüzden en temizi sosyal medya hesaplarının olmaması.
Ama böyle saçma bir şey teklif etmiş olursa da kabul etmem isterse ayrılabiliriz dahi yani sorun yok.
Kılıbık değildir ama ben bu işe karşıyım. Bütün özgürlük alanları kısıtlandığında hem daha çabuK sıkılır insanlar birbirinden, hem de daha çabuk bıkar. Bırak kardeşim herkes ayrı, özgür bir birey. Farklılıklara saygı duyulan ilişkiler uzun ömürlüdür, birbirlerine diktatörlük yapılanlar değil.
Erkk arkadaslari oldugundan olabilir. Benimde kiz arkadaslarim olacagi icin kiskanirdim. Hesabimi herseyimi bilebilir. Istediginde girebilir fakat ortak kullanma olmaz. Kimsenin kimseyi fazla bogmaya hakki yok. Guvenmiyorsan ayrilirsin zaten.
yok ya beceremiyodur intrneti ondan ortak açmıştır. Kadınlar için de iyi oluyor. Geçmişi kabarılsa kendi ismini kullanmadığından bulunamıyor ya da bulunsalar da kimse rahatsız etmiyor evlendiğini öğrendikleri için.
Kadinlarin yaptig hata: O erkegin neyde hakki varsa neyde mali mulku varsa sizin hak iddia etmeniz sirf birlikte oldugunuz icin... Erkeğe itibar etmeyip otoritesini sarsarsanız elinizden kaçırırsınız...
Ortak hesap açmak bana saçma geliyor. Kılıbıklıkla da alakası yok ya. İllaki çok istiyorlarsa açsınlar bana ne ama bana göre bu güvensizlikten geliyor. Her bireyin kendine ait bir hesabı olmalı bence. Zaten güvenmiyorsan neden birliktesin? 😄
Benim sevgilim bile yok 🤣 bırak şifremi vermeyi üzerine hesap bile açarım hesao açmayı bırak bütğn hesap kartlarıyla beraber şifreleri bile verirşm 🤣🤣🤣
sisteme uygun değil, eğer öyle bir ihtiyaç olsaydı binlerce mühendis çalıştıran dev sosyal medya şirketleri çözüm üretirdi Yine Türklere has bir hareket
Buda biraz saçma geliyor yani erkek erkeğe konuşulacak şeyler var kadın kadına konuşacak paylaşılacak şeyler var. İpler doğal olarak karmaşık durumda olacak birinde olmayacak
Kılıbık degil de böyle çiftlerin yapısık ikiz gibi davranmaları bana yapmacık geliyo hayatlarını birbirlerine adıyolar o kadar girift yaşıyolar ki sonra da 3 ay bile sürmüyo çlüp bayıldıkları aşk
Bunu soran bir kız... hayır kılıbık değildir sevgilisini seviyodur ortak anılarını paylaşmak istiyodur sadece ortak arkadaşlarının ekli olduğu bir hesap istiyordur hayatımızı birleştiricez hesapları birleştirsek nolur diyordur...
Herkesin kendi tercihi, sevdiği kadınla ortak bir hesabı var diye neden kılıbık olsun?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sosyal medya kullanmiyorum, sevmiyorum. Sadece burda zaman bos vakitlerde zaman oldurmek icin takiliyorum. Ondan dolayi ortak hesap acsa da kendi takilir...
Bence çok yanlis bir algi mesela benim sevgilim hesabımı kapatmami istedi erkek olmasina ragmen ortak kullanalım benim olan her sey seninde dedi yani güvenle hicbir alakasi yok bu konunun
En İyi Cevaplar