Kadın yayıncıların yaptıgı bu harketler artık bıkınlık getirdi resmen oyunu küçük yapıp kendini büyük yapıpta oyun yayını yapıyorum diyenler var. Tabikide her kadın yayıncı değil ama çoğunluk böyle saygı değer kadın yayıncılarda var özelikle Pqueen ve Realvivien e saygılar.
OYUN OYNAYIN ŞU PLATFORMDA M**E açmayın q
Orasını burasını açan Twitch Yayıncıları hakkında düşüncelerinizi?
Kendini ahlak bekçisi yaparak ahlaklı ve adam gibi adammış gibi göstererek insanları tek bir düşünceye toplamaya çalışıyorsun. Senin gibi milyon erkek dökülü Türkiye'de. Böcek gibisiniz. Evet böyle yayıncılar var fakat bir kez dahi merak edip açmadım. Demek ki çok izliyorsun ki biliyorsun! Bakıp bakıp gözünüzü doyurduktan sonra ahkâm kesmenin alemi yok
Ya aslında isteyen istediği yerini acar. Size ne... açsa ne var açmasa ne var. Sen onu oyunu veya sohbeti için mi izliyon, yoksa senin istediğin kalıplara uymak zorunda olan bir nesne yerine mi koyuyon... önce buna karar ver.. Hayatınızdaki herkese karıştınız şimdi gerçek hayatta ortak yaşam alanı içinde olmadığınız insanların özgürlüğüne geldi... Sanane len, kimse senin istediğin gibi olmak zorunda değil.. istemiyorsan izlemezsin olur biter
Ahh ahh. Bide bunların türk versiyonları var ya o beni deli ediyor. (Not: Lylo'dan bahsetmiyorum kendisi çok sevdiğim bir yayıncı ve eskiden yaptığı bir hata yüzünden böyle bir şey yaşaması çok kötü bir durum onu bu konunun dışında tutup hiçbir zaman vücuduyla ön plana çıkmaya çalışmamış nadir kadın yayıncılardan kendisi)
Twitch’te belirli kuralar var bunların çoğu bu kuralara zar zor uyuyor ve geri kalan az ve haz kadın yayıncıları karalıyor resmen ama tabikide yapabilirler yani bu yapmasınlar değil daha çok eleştiri amaçlı bir post
birincisi meme cinsel organ değil. ikincisi isteyen istediği yerini açar sana ne? bu seni bağlamaz. sen bakasın diye açmıyo emin ol. kendi için açıyodur. o zaman sen de yaptığın işe odaklan memelerine odaklanmak yerine? ne dersin?
Aslında amaç o insanın tepkisi sohbet muhabbet ve interaktif olması yani youtube’dan farklı olarak. Tabi kendi oyun oynayıp zevk almayan sadece sohbeten nekadar zevj alır bilmem bir
Bilgisayarda oyun oynamayı lise yıllarında bıraktığım için bana pek cezbedici gelmiyor kardeşim. Biraz da o yüzden saçma. Twitch platformunda orasını burasını açan kadınlar da basitler.