Samsung'un dün gece gerçekleştirdiği Unpacked isimli etkinlikte iki yeni telefon görücüye çıktı: Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus : Galaxy Note 10, 6.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip ve 2280x1080 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Galaxy Note 10 Plus'ın ekran büyüklüğü ise 6.8 inç ve 3040x1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahipGalaxy Note 10 Plus 512 GB dahili hafıza ile birlikte 12 GB RAM ile geliyor, Galaxy Note 10 ise 256 GB hafıza ve 8 GB RAM seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Galaxy Note 10'da 3500 mAh batarya bulunurken, üst modelde 4300 mAh batarya kullanılmış. Galaxy Note 10 ülkemizde 9899 TL'den satışa sunulacak; Galaxy Note 10 Plus ise 11399 TL'den alıcısına ulaşacak (Hurriyet)
İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı.
Telefon mevzusunun git gide abartildigini dusunmekteyim genel itibariyla ses kamere ve isleme bakiliyor işimi goren bir telefon uygunken sirf havam olsun diye tlfna boyle bir yatirim yapmam bana sacma geliyor. Bir telefona en fazla 3 bin veririm. Yazık günah bence. Türkiye yasam standartları belli "Ama illa ki elimde en iyi tlfn olsun cebimde param olmasın düşüncesinde olanlar çıkacaktır. Donlarına kadar borca girip alırlar 🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı.
Harika ötesi görünüyorlar ama 11 bin lira telefona vermek ahmaklık bana göre. Ha aylık gelirin 50 bindir alırsın. Ama maaşından yüksek telefon kullanmak çok saçma bence.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 buçuk yıllık telefonumun pilini yeniledim devammm. 2 bin lira asgari ücretin ödendiği bir ülkede kapitalist hırsızlar ve yandaşı hükümetler avuçlarını yalasinlar.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Galaxy Note 10 Plus 2024 Yılın da Bile Muhteşem Cihaz 5G desteği yok ekran 60Hz Yazılım android 12 (S) de kaldı ama bunlar sorun değil hâlâ çok güçlü bu telefonun en güzel yönü 12 GB RAM Belleği ve 256 GB dâhili hafıza ile sunulması artı hafıza kartı desteği sunuyor alanı üzmez öyle söyleyim ben ara sıra düşünüyorum o fiyatlara A25 alacağıma Note 10 Plus alırım daha iyi
En İyi Cevaplar